ДНЕВНИКЪТ Тема 103 Да отслабнем всички заедно!

• 40 039
  • 764
  •   1
Отговори
# 645
Тиси, оправяй се бързо!
evenfall, много хубав и много смислен пост!
_limonche_, относно пластичността. Не помня преди колко по 10 години прочетох някъде, че започваме да я губим след 5- годишна възраст. Практикувайки йога, с времето си я възвръщаме. Така че не се притеснявай, пробвай. Днес, утре, или вдругиден пак и така... Дано да ти хареса самото практикуване. Аз съм от феновете, а инфо и канали с безплатни практики в нета- бол.
Гимнастиката на Норбеков е вълшебна, препоръчвам.

Чета, някакво предизвикателство сте заформили. Няма да се включвам. Simple Smile На кантар за последните два месеца съм стъпвала един или два пъти- надживях го и преборих зависимостта. Карам си основно на зеленчуци, малко плодове, качествени млечни, риба понякога, за месо почти не се сещам и се чувствам прекрасно. Приятелки пак с половин уста започнаха за ме питат какво съм си правила на лицето, че  изглежда толкова добре и свежо.
Успех на всички!

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 14:37 от TuЛи

# 646
  • Велико Търново
TuЛи, ти на ниско въглехидратно хранене ли си ? Какво си изключила напълно от менюто си?

# 647
Беки,
Скрит текст:
Аз си правих кръвоизливите въпреки хормоните. И кюретаж правих и това не ги спря. Изобщо беше много страшно положението. Навън не можех и да си помисля да изляза. При мен спряха чак като спрях кърменето. Явно нещо съвсем ми е обърквало хормоните.Аз съм със СПКЯ, ИР, хипофункция на ЩЖ и положението е много сложно. Преди единствено отслабване и ВМ НВХ хранене ми възвърнаха нормалният цикъл, че даже и успях да забременея естествено след 5 години опити и процедури. Надявам се отново да ми се отрази добре.
Днес опитах да правя и малко йога. Интересно е. Мисля, че ще ми хареса.
И последно да се оплача днес ми е 5-ти ден яйчен фаст и ефект никакъв. Резултатът е някакви никакви 300 грама и още по-сериозен запек.

# 648
На никакво хранене, което се вписва в някакво определение, не съм.
Не съм изключила напълно нищо, също така.
Единствено от години не пия газирано, никакви безалкохолни, както и бира. И то защото не обичам, не за друго. Simple Smile  Бях спряла напълно и захарта, въобще сладките изкушения, но по едно време /последната година някъде/ започнах да си похапвам отново... Сега/пишейки този пост/ се замислих, че сладко не съм яла последните поне 3 седмици. Имало е случаи да ми се дояде, но сядам и чакам да ми мине. Grinning
Последно следях калории, но не фанатично и на всяка цена. Сега се храня, когато усетя глад, истински такъв. Старая се да спра навреме, даже следвам принципа да ставам от масата леко гладна. Просто сякаш нацелих къде ми е границата между това да се чувствам сита и да преям.
Сутринта закусвах постен зелен фасул на фурна, бонус- две лъжици гъсто хубаво краве мляко с каймак.
Обядвах два домата с пресносолно сирене.
Вечерята най- вероятно ще е имамбаялдъ.
На някой млечните могат да му се струват много, но за мен са ОК. А и лятото,когато си се прибарам в Бг, просто и през ум не ми минава да ги изключа или следя. Септември съм планирала да направя експеримент да изкарам няколко седмици без млечни. Тогава ще разбера как, аджеба, ми се отразяват и имам ли непоносимост.

Допълвам се. Протеинът ми е малко, това го осъзнавам. Най- вероятно ще включа като закуска смутита, в които ще добавям протеин на пудра.

# 649
Аз си поръчах гофретни 4в1 - с различни форми да ми е интересно Simple Smile Сега си ровя за разни НВХ рецепти, докато го чакам..
А за предизвикателството.. днеска леко се отклоних от НВХто и съм цял ден на диня и праскови.. цял цял - хапнах по веднъж от двете Simple Smile Няма да мешам, ще си го изкарам плодов.

# 650
Eто ме и мен с отчет:

60мин йога практика на гладно
1 яйце, сварено, + 1 банан пред-тренировъчно
Тичането днес: 3км разгрявка, 8х800 темпо, 4км за охлаждане. Разтягане.
55гр овес с гореща вода и канела след-тренировъчно
Дотук П30 В66 М22

Обяд в 14:00
омлет от 3 яйца + задушени зеленчуци замразен микс (Лидл): тиквички, маслини, гъби, чушка, броколи.

За вечеря ще е пилешки гърди с босилек. Вижда се, че имам да наваксвам протеин.

И аз не отслабвам от яйчен фаст, Лимонче. Само освирепявам от глад. Виж, на пилешко свалям много бързо.
Утре ще съм на пиле цял ден.

# 651
Dez, явно не е моето нещо яйчният фаст. Няма да се мъча повече. Ще изкарам и днес и стига толкова.
Пилето е добра идея. Утре ще си направя пилешки ден. Имам едни пилешки гърди във фризера и ще ги направя с лимон, риган и чесън. Стават много вкусни.
Събота или неделя мисля да прегреша малко и се надявам да се раздвижат нещата.

# 652
  • Стара Загора
Възможно ли е за седмица леки от леки упражнения с гирички и да има някаква промяна в ръцете?

# 653
Здравейте. Спазвам нисковъглехидратен режим на хранене от доста време. Първия път издържах около 4 месеца стриктно и свалих 17кг.
Спрях го, понеже отидохме на почивка, там нямаше как да се храня стриктно по режима и...
След това волята ми отслабна 😃
Преди 2 месеца реших отново да го спазвам. Свалих 10кг. без тренировки.
От няколко седмици започнах да тренирам, но кантара върви нагоре :/ Не знам къде бъркам...
Мисля да си взема Лкарнитин и да се храня основно с зеленолистни зеленчуци пък... Може и да се получи този път 😀
Имам за сваляне около 20кг.

# 654
Възможно ли е за седмица леки от леки упражнения с гирички и да има някаква промяна в ръцете?
Напълно възможно е, понякога резултатите са видими още в началото. Зависи какво е състоянието на човек в момента (ако няма много за сваляне и малко оформения мускул се стяга и изпъква).

# 655
  • Стара Загора
А бе има малко за сваляне около 2 кг , които ги качих при забременяване и последвал аборт и нещо не мога да ги сваля.Ама и мазничко си имам Simple Smile

# 656
  • Велико Търново
Благодаря ти, ТиЛи, за отговора Simple Smile чела съм те из други теми в подфорума, но не помнех дали спазваше някакъв режим. Мисля, че твоят начин е най-удачен - слушаш тялото и желанията си - аз също обичам млечни и може би единствено от тях не мога да се лиша, не съм забелязала да водят до покачване на теглото, или да задържам от тях, и също се каня да експериментирам като ги спра за известно време, но все още го отлагам.
При мен, както писах, резултатите от яйчения фаст са - 1,5 кг. за три дни и към ден днешен са върнати обратно. Вода ще да е било, а мазнините си стоят...Писна ми да се лутам, да се чудя и мая какво да предприема - моно ли, фаст ли, НВ ВМХ ли...вече и месо не искам да видя, яйца също. Ще си разхождам 3-те кг-ма плюс и това е, ако паднат - чудесно, ако не - поне ще се старая да не качвам повече. Аман, писна ми вече от диети и режими.
Извинявам се за отклонението...

# 657
Аз в момента съм в процес на корекция на теглото. До края на годината имам да стигна едни килограми като цел, по 3 кг на месец се пада да свалям. Това е добре и не е стресиращо за организма (и за мен).
Освен, че ограничих яденето като големина на порциите, почти не ям хляб и сладко. От две седмици не пия кафе. Бягам през ден. В началото по 3-4 км, сега вече по 6-8 км. Чувствам се перфектно. И пия хранителни добавки. Няколко модела. Без тях не става. Регулират кръвната захар, леко подтискат апетита, усилват метаболизма. И вече имам първите резултати.
тегло - минус 2,5 кг
талия - минус 2 см
бедра - минус 3,5 см
ханш - минус 3,5 см
гърди - минус 1 см.
Вода пия по 2,5 до 3 литра дневно. От 7.00 сутринта до 23.00 вечерта.
Който има инстаграм, може да ;е намери там @bistrabeauty

Продължавам напред силно обнадеждена от моите резултати.
Отивам да визуализирам моето идеално тяло

# 658
  • Велико Търново
Бисквитка, предлагам среща с цел "оплакване" на SPS, Коксъна, Щастливеца и други места, които предразполагат споделяне.

# 659
  • София
Благодаря ти, ТиЛи, за отговора Simple Smile чела съм те из други теми в подфорума, но не помнех дали спазваше някакъв режим. Мисля, че твоят начин е най-удачен - слушаш тялото и желанията си - аз също обичам млечни и може би единствено от тях не мога да се лиша, не съм забелязала да водят до покачване на теглото, или да задържам от тях, и също се каня да експериментирам като ги спра за известно време, но все още го отлагам.
При мен, както писах, резултатите от яйчения фаст са - 1,5 кг. за три дни и към ден днешен са върнати обратно. Вода ще да е било, а мазнините си стоят...Писна ми да се лутам, да се чудя и мая какво да предприема - моно ли, фаст ли, НВ ВМХ ли...вече и месо не искам да видя, яйца също. Ще си разхождам 3-те кг-ма плюс и това е, ако паднат - чудесно, ако не - поне ще се старая да не качвам повече. Аман, писна ми вече от диети и режими.
Извинявам се за отклонението...

Не се споменава по темите за отслабване, но има високовъглехидратна нискомазнинна диета, с която се сваляло дори повече от НВ ВМ. Starch solution се казва. Има и книга в сайтовете с разбойническо съдържание.

Общи условия

Активация на акаунт