ДНЕВНИКЪТ Тема 103 Да отслабнем всички заедно!

• 40 122
  • 764
  •   1
Отговори
# 480
Лъкиииии 😍
И за пред плажа ставаш 😎 напрау си както си трябва Simple Smile
Оттам нанатък е за суета, ама 2-3-5 кг всеки може да си позволи по тоз параграф 😁😁😁

# 481
Лъкиииии 😍
И за пред плажа ставаш 😎 напрау си както си трябва Simple Smile
Оттам нанатък е за суета, ама 2-3-5 кг всеки може да си позволи по тоз параграф 😁😁😁
Благодаря. Kissing Face
Имам какво да желая в областа на корема; ръцете ми са като на батман, бедрата ми са меки...обаче си кютам. Дето казваш, ставам за пред плажа. Като се огледам какви тюлени има и с какво самочувствие ходят по плажа. Направо аз съм мис вселена...

# 482
Аз мойто корем нийде не го разголвам, даже и ако се пека съм с цял, че имам страшно много бенки по корема и гърба и гледам да ми затворено колкото може... Таз година даже и с плажовете май ще сме на нула - в Бургас си ходим само "на село".

# 483
Е, Лъки.... Човек да мигне за 20 мин и снимката изчезнала. Пусни пак, моля. Ще рефрешвам, обещавам.

Танче, рискуваш да ти омръзнат яйцата, да. Аз май скоро няма да погледна.

# 484
Аз мойто корем нийде не го разголвам, даже и ако се пека съм с цял, че имам страшно много бенки по корема и гърба и гледам да ми затворено колкото може... Таз година даже и с плажовете май ще сме на нула - в Бургас си ходим само "на село".
Аз пък 2 лета пропуснах, че нямах кой да ми гледа малкото. Сега наваксвам на макс.
И аз имам много бенки, и то най вече защото като млада бях много безотговорна и не ползвах добра слънцезащита. В резутат на което се обемчих на някои места, а от слънцето сега ми излизат и още повече.
Нищо не крия, пека се с половинки.
Сега треших да се претегля пак. 61 кг съм Imp
Еди,
Може ли да ти пусна на лс?

# 485
За малко оставих телефона и изтървах най-важното.
Но щом е до 1-2-3 килограма клони към перфектно.
Пусни и на мен, ако обичаш. Мерси.

# 486
За малко оставих телефона и изтървах най-важното.
Защото пишехме в другата тема, гледай какво става Laughing

Лъки, моля Blue Heart

# 487
  • Велико Търново
Девойки, нека видим нагледно лиготия ли са наистина 5 килограма. Beers

Да спретнем ли съревнование кой ще ги свали най-бързо, и разбира се, задържи? Trophy

Мога да започна не по-рано от 28.07. Кой е с мен? Party Time

Дези, аз съм за.Не мога да ги сваля вече пет години, така, че от мен ирония и неглижиране няма да прочетете.И в депресия бях и т.н.
Започнах от вчера.

# 488
  • София
И аз съм за, точно 5 кг искам да сваля, но не успявам. Евентуално, ако е с вас пък да имам по-голям успех. Помня че преди като се записвахме в общата таблица имах много добри резултати и не прекалявах с количествата.
Лъки, и аз те изпуснах.

# 489
Седя на телефон и дебна.
Пускайте снимки. Аз нямам огледало.
Eden за това правя всичко различно, за да не омръзне: бъркани яйца, омлет, варени, гофрети и минало времето.

# 490
И аз съм за, точно 5 кг искам да сваля, но не успявам. Евентуално, ако е с вас пък да имам по-голям успех. Помня че преди като се записвахме в общата таблица имах много добри резултати и не прекалявах с количествата.
Лъки, и аз те изпуснах.
Ти си ме виждала.
Но айде ще я пусна пак

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 17:47 от So Lucky*

# 491
Супер си.
Знаех си, че се стремиш към перфектност, което не е лошо.
Успех на всички перфектни и не съвсем перфектни момичета, които продължават да се стремят към перфектност.

# 492
Siska, аз сигурно 2 месеца и повече ще ги влача тези кила.
Целта ми е 45кг на 13.09.

Стартова снимка:
..........................

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 09:55 от Dez

# 493
Лъки, видях, чудна си. От колко кг започна да сваляш?

Дези, ами аз от 2 седмици съм на режим, за момента почти 4 кг надолу. Боря още 2, но после трябва и да задържам. Май няма как да се включа. Само другата седмица планираме море и ако не се подхлъзна там, надявам се да съм към 53-4

# 494
Лъки, видях, чудна си. От колко кг започна да сваляш?

Миналата година на 01 май започнах от 72 кг. До август бях 60 кг. От тогава съм в задържане, като зимата бях стигнала до 57.

Момичета трия.

Общи условия

Активация на акаунт