ДНЕВНИКЪТ Тема 103 Да отслабнем всички заедно!

• 40 110
  • 764
  •   2
Отговори
# 510
Искам да се включа в предизвикателството и аз, само че без мерки и снимки. Шивашки метър нямам, снимки не пускам, мога да дам само килограми. Те и моите килограми за сваляне вече не са 5, а 3, но като знам колко време свалях 2.5кг...някои момичета тук махнаха по 8-10 за същото време. Blush

# 511
  • София, България
Аз съм далеч от последните 5кг, та това предизвикателство ще го подмина. Пожелавам на всички участнички успех. Преди имахме Google Doc и там си вписвахме месечните постижения. За две ръце съм да го подновим и там бих се отчитала с вас, па макар и без да се състезавам, искам да свалям по-бавно, но сигурно, ако може, надявам се.

Да се похваля още не ме е налегнала мускулна треска от тази сутрин, ще видя как ще се събудя, но при всички положения ще направя упражненията преди работа, ще се изкъпя и ще потегля да се трудя.

Ноеми, страхотна си! Лъки, уви теб те пропуснах, но по коментарите на останалите си супер.

precious*, близко си до целта, ще е по-мудно свалянето, но накрая ще се разкарат последните килограми и тогава ще е редно да пуснеш поне една снимка за мен пухкавелката да се мотивирам и да продължавам.

Аз съм пухкавелка още и не мога да си кривя душата за това, но няма да остана такава, та това ми е важно.

Kaisia, ако решиш да пробваш упражненията на хубавеца кажи как ти се е отразило Simple Smile Много приятно излъчване има, та знам, че няма да го сменя скоро, докато не се почувствам готова да направя и Клоуи Тинг.

# 512
Ние отложихме Клоуи за след като изкараме това - https://m.youtube.com/playlist?feature=share&list=PLfj4lZyPi … KXvdOBFt96tt53a8S Много харесвам канала, имат и по-натоварващи тренировки, но тази 14-дневна програма точно е идеална за начинаещи.
За да не е съвсем спам, аз отчитам -0.5кг и -0.5см ханш, което с оглед на мц и това, че разредих тренировките и вдигнах малко яденето последните дни е задоволително.
В състезанието няма да се записвам, защото кантарът не ме вълнува особено, ако сантиметрите вървят надолу. Килограмите ми се движат като кардиограма, така че в името на душевни си мир, смятам да продължа да се водя повече по процента телесна мазнина.

# 513
Боже хора,не мога да си намеря актуална снимка в цял ръст.То вярно,че няма кой да ме снима,ама и с годините съзнателно взех да се снимам само от кръста,че и от гърдите нагоре😀.Мислех да сложа една снимка ,на която съм бременна по бански, защото и сега изглеждам по същия начин,но се смилих над вас и качвам една от миналата година септември,20 дни преди термин.В момента съм абсолютно същата,само корема ми е малко по-малък и е мек😂.
Дано след месец и половина да мога да кача снимка,на която изглеждам различно.Надявам се не нарушавам някакви правила, защото на снимката се виждат лицата и на други хора,аз лично нямам проблем с това,но знам ли как стоят нещата тук....

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 11:09 от renidimova

# 514
  • Велико Търново
Рени, като те чете човек има чувството, че си "грамада", а ти си прекрасна!

Изпуснах Ноеми, но аз я знам от времето на първите ни деца, че е прекрасна !

Първи ден след яйчен фаст минус 1.2 кг.Винаги преди морето докарвах перфектна форма, този път изпуснах нещата, но планувам 5 дена фаст, а ако издържа ще го направя 7.Не мога да се примиря да неси виждам пресата на корема.

Хубав ден, аз отивам на зала и след това на дежурство до 20.00.

# 515
Здравейте! Записвам се и аз при вас. За съжаление страдам от огромна лакомия. Храня се безразборно, чакам децата да заспят и започвам да вадя запасите от сладко. През бременността качих 30кг., които задържах почти две години и най-накрая реших да сваля. От началото на месеца спазвам хранителен режим и в момента съм -5.5кг. Днес съм 74,5кг. Целта ми е да сваля още 20кг., а ако са повече още по-добре. Тегля се всяка сутрин. Не взимам мерки. Не влизам в другите теми за да не се изкушавам от снимките и постовете, свързани с храна.

# 516
Добро утро,

След 4 дена на яйчен фаст съм -3кг. Сега да видя колко ще върна. Ще мина на нещо като ВМ ВМХ, но с повече плодове.

Лъки, а колко си висока и с какъв режим ги пребори?

# 517

Лъки, а колко си висока и с какъв режим ги пребори?
1,70 м
с Емилова, олекотен вариант

# 518
Аз съм 169 и като съм 60 кг, изобщо не изглеждам като теб. Трябва да съм 53, може би. Структура, какво да го правиш.

Вярно беше споменавала преди за Емилова. А какъв е този олекотен режим?

# 519
Аз гоня 2, т.е. от 52 на 50, но не ми е супер драма.
Съвсем пресни мерки:
Гръдна/подгръдна - 85/74
Талия - 63
Ханш - 89
Бедра - 47/48
Прасец - 32
Иска ми се ханша да посмаля, въпреки че последната година наблегнах на глутеус упр.
Дези, като те гледам, имаш вид на супер слаба, въпреки че някои от мерките ти са по-големи от моите. А аз като се гледам в къщи се имам за дебела. Може би визуалната разлика идва от ханша.

# 520
Аз съм 169 и като съм 60 кг, изобщо не изглеждам като теб. Трябва да съм 53, може би. Структура, какво да го правиш.

Вярно беше споменавала преди за Емилова. А какъв е този олекотен режим?
Ами, "олекотен" в смисъл, че не съм на гол чай и плодове. Спазвам основните и положения. Без храна до обяд, плодове през деня. Голяма порция сурови зеленчуци за вечеря. Месо почти не ям, но редувам млечни или яйца.
Не смесвам плодове, примерно карам само на един вид плод цял ден.
Емилова позволява сурови ядки, но аз ги избягвам, че ми идвад доста калорични.
Хлебни, тестени, рафинирана захар, не консумирам. Не преяждам, дори и с режимни храни. Тегля се всеки ден, за да не му изтърва края.
Читвам само с бяло вино, и по поводи с нещо друго.

# 521
Аз си събрах 2 кори яйца от свеки... Усещам на къде бие седмичното ми предизвикателство... Ще се кудкудяка явно 🐔🐔🐔

# 522
Прекрасни си , Рени!
Все пак махни снимката по някое време, че хора всякакви.
Всички изглеждате прекрасни на снимките, а те не лъжат. Огледалото обаче лъже или се виждаме това,  което си мислим.
Веднъж се загледах в огледалото на физиотерапевката и много се харесах. Исках да й взема огледалото,  че ме показва както искам. А тя ми каза, че изглеждам точно така, както на огледалото. Не се виждам така на другите огледала, вероятно защото "очаквам" да се видя, при нея беше съвсем неочакван поглед към огледалото.
А за огледалните витрини...там всички сме в тежко наднормено тегло!
Аз също най-следя обиколката на талия и корем, но почнах (благодарение на момичетата тук) и кантара да не изпускам от поглед иначе лесно може да се подхлъзне човек.

# 523
Лъки, намерила си режима за себе си, щом не обичаш и месо. Аз обичам, трудно ще изкарам само на салати, въпреки че и зеленчуци обичам много. Всъщност и ти практикуваш интервално хранене, моето обаче е закуска и обяд, че аз си ставам гладна. Сега лятото вечеря лесно пропускам, особено ако съм обядвала към 14-15, както ми се получава напоследък.

Танче, аз пък така се харесвам в огледалото на козметичката Satisfied

# 524
Зарибихте ме с тези яйца.Мога ли да ги ям със салата някаква?И под всякаква форма ли мога да си ги направя? Пишете,че омлет с краве масло и някакво сирене май беше правите.Ама аз мисля чисти яйца,без нищо,дали ще има по-голям ефект?

Общи условия

Активация на акаунт