Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 29

• 65 000
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • ВАРНА
Пълнена "гъбка" мерцедес S-класа с пържен домат с чесън,мацарела,задушено месо и пушен кашкавал(за знака на марката)
Овче кисело мляко

# 451
Пълнени печени чушки с яйце и сирене у нас за вечеря Simple Smile и дим да ме няма на село. http://pep-4o.blogspot.com/2019/06/blog-post_10.html
Хубави почивни дни, дами!

# 452
За да съм в летния тренд и аз намерих своя Шиши ❤

И му видяхме сметката бързо-бързо. С малко хубав зехтин и солчица

Добавих и това мазничко овче сирене

И един самун топъл хляб

И тази лятна прелест ме върна в едни времена, когато баба беше още с нас и лятото ми се струваше цяла вечност....

# 453
Disco, останаха ми очите в този самун!
А у нас от сутринта имаше бухти

Тази детето я оприличи на птица

За обяд любимата ми кавърма на фурна

# 454
Тази вечер Джастев ме изненада с пресни миди, които почисти и приготви сам. С готова салца Верде, масълце и чесънче. Той много не ги обича и хапва по малко, но знае, че аз много обичам миди и днес ме поглези. Heart

Скрит текст:

# 455
Джаста, обожавам миди , благодаря че ги показа ,за да се сетя да си направя!
Приятел на моят мъж ,бил за риба и се отби да ни донесе.Добре,че е лято та пържих в барбекюто,много пръска .
Снимката е лоша,извинете ме!

# 456
  • Bарна, морето, сините вълни
Ммм, Джасте, браво на твоя мъж! ❤️ И у дома много ги харесваме и ММ ги прави чудесни.

И у нас днес печени пълнени пиперки с яйца и сирене:

Мама донесе от село смокини, детето от бебе ги обожава.

# 457
Здравейте! Тук е мноого вкусно!!!😋 Със закъснение, честит рожденик на mama iasi, с най-добри пожелания!🥳 labrex , радвам се, че тиквичките са ви харесали! Dorina_10, кюфтетата и кавърмата изглеждат уникално! 😋anelka87, кексът изглежда много пухкав.😋 Когато имаш време, моля те да споделиш рецептата DiscoBiscuit, прекрасен домат, с чието име искрено ме развесели 😋
У нас сме на салати и бъркани яйца тези дни, но днес приготвих сочни и вкусни пилешки пържолки.
https://---shoretner923-2ZBatbi

# 458
Добро утро! Disco, доматът е разкошен и името му подхожда, хаха.Sweat Smile Джаста, завиждам ви за мидите - много са изкушаващи! Yum
Един споделен омлет от мен.

Боб с франкфуртери.

Патладжан-ветрило на beniii мнооого вкусен се получи! YumFlowers HibiscusFlowers TulipFlowers Sunflower
Използвах сирене на Лакрима екстра, реже се на тънко без да се разпада, кашкавалът Гауда на Пилос не ми хареса как стоеше върху гъбите, затова към него съм добавила и половинка от моцарела. За първи път го правя на ветрило и съм много доволна от резултата!  

Скрит текст:
Кюфтаци за мръвкари.

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 10:03 от Муми

# 459
Всеки път е толкова красиво и вкусно в тази тема.. Blush Heart Eyes Hands Clap

От мен снимка на закуската от тази сутрин. Катми от лимецово брашно с малини и ягоди.. Heart

# 460
  • Bарна, морето, сините вълни

Крем супа от цвекло, моркови, лук, чесън и грах, сервиран с пармезан и тиквени семки

Омлет с морков, маслини, шпек и чедър

Крем карамел за ММ

Гризини с пармезан

# 461
  • София
Да се включа все пак с едни банички - със сирене и със спанак. Иначе хапнахме и постен грах и салатка.

# 462
Здравейте, аз правих малко домати в буркани за зимата. То има време де, но да се знае че има поне малко Grinning

За обяд и вечеря патладжани с доматен сос и бамя

И панирани гъби кладница

# 463
  • София
Снощи филета с барбекю сос, днес моята закуска е сандвич с краставици по корейски, другите филии с кашкавал си пекоха .И вечерята прясно зеле със свинско.
Скрит текст:
Да ви кажа, с годините вкусът на хората се променя, дъщерята,която никога не е яла готвено зеле, сега сама купува зеле да и готвя и даже чака с нетърпение да стане Simple Smile .

Скрит текст:

# 464
  • София
И вкъщи патладжанено ветрило с беконче и кашкавал, върху канапе от домати- стана мммммм...

Общи условия

Активация на акаунт