Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 29

• 65 000
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • На брега на реката
Тайна, моля за рецептата за краставиците по корейски. Зная, че я беше пуснала, но като се опитам да я потърся с "отпечатай", страницата ми излиза на маймуница и е невъзможно да я намеря!
Предварително благодаря!

# 466
Ама че е вкусно , всеки път се окапвам тук. Като попско дете на задушница съм.
мекици като динозаври / еднорози Wink

бързи обедни принцеси

и тия дни все на скарата, че жега

и къде без класиката
Wink

# 467
Пилешко с картофи на фурна

# 468
И аз идвам с пиле с картофи

Млечна салата

И крем

# 469
  • Mediterraneo
Уникална вкусотия!

Бутерки с кренвирш

Бутерки със сладко от череши и орехи

# 470
Днес сме на крем супа от тиквички

и миш-маш

# 471
Цитат
Уникална вкусотия!
И твойто ли е патладжанено ветрило или друга рецепта да търся?За първи път виждам такова ястие.

# 472
  • Mediterraneo
Моето е пласт картофено пюре, отгоре запържена телешка кайма, отгоре доматено пюре; ветрилото е от патладжан с бекон и кашкавал. Най- отгоре пармезан Simple Smile Ядеш и ревеш.

# 473
Пържени тиквички по технологията на Пеп-4о 😘- прекрасни ! 💐

Пица с блат от тиквички и овесени ядки на Дороти- правя я от мин.год.само така 🌷

Св.гърди на фурна с измислена марината/сос-много вкусно се получи( тук са студени и нефотогенични)

Нещо като "патладжан кебап" , но и с тиквички

# 474
# 475
Крем супичка от червена леща

# 476
Вечерята от снощи: пъстърва на тиган, салатка, картофки по селски с карамелизиран лук и много, много люти чушленца... Готви съпругът ми... 😊

# 477
Марудници от тази сутрин

# 478
Здравейте в дъждовната неделя☔️ Изпълнили сте страниците с много вкусни неща😋🤗  Муми, патладжанът изглежда чудесно и всичко останало, разбира се😋 DespicableMe, ах, този крем карамел... 😋Магси, чудни банички, като тази със спанак ми е фаворит 😋 Тайна, гледайки в захлас снимката ти със зелето, направо ми замириса, наистина 😋 DiscoBiscuit и двете предложения са разкошни, но начина за сервиране на миш- маша е уникален!!! 🤩👌 У нас единственото ново е лесен за направа и вкусен яйчен пастет, който е чудесна компания за филийка хубав хляб. 😋🥚🥪 Пожелавам ви приятен следобед! 🤗🍹
https://---shoretner923-2CQuS2Y

# 479
Първи опит за пататник на тиган

Руло

Общи условия

Активация на акаунт