Лято в Албена 2020 г.! - 2

• 46 774
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Ясно е, че сега реалността в Албена е променена.
Но смятам, че след един момент ще се нормализира обстановката. Интересува ме, дали има боулинг, билярд, тенис корт и нивото им. Simple Smile
Извинявам се за включването, че от 10 години сигурно не съм ходила на Албена, но не е място за млади хора и това , което търсиш. Щом аз полудях (3 пъти сме били там и все уж първа линия) не знам за вас.
Плажа прекрасен, храната прилична, близо и удобно, но вечер...
Щом цената не ти е проблем ти препоръчвам да разгледаш Фламинго. Там поне има разни джаджи май и развлечения да се забавлявате и е хубав хотела, но не е първа линия. Има корт съм виждала, но не сме ползвали, обади се и разпитай за този хотел, мисля това ви е подходящо както си го описала. Вилите ги отписвам тотално , не са за вас определено, независимо как ти се виждат на картинка.

# 166
  • Русе
Споделете какво е нивото на дезинфекция в хотелите? Кой носи маски - само персонала или и гостите? Лоби бара отворен ли е? При хранене струпват ли се много хора накуп?
Благодаря!
В Калиакра маре на входовете има постелки с дезинфектант и машини за ръцете, като на рецепция всички са с маски. Температура не мерят никъде. Всички барове работят като барманите са без ръкавици / едното момче показа какви плюски по ръцете има от целодневното носене на гумените ръкавици/, а маските са под брадичката:smirk:. В ресторанта персонала е с маски и след всяко освобождаване на маса я забърсват с дезинфектант. Салати, сладкиши и хляб си сипваш сам естествено с общи щипки, като по желание може да се използват ръкавици за еднократна употреба. Приборите са пакетирани в опаковки за еднократна употреба, но солниците и подправките са си по масите, а оливерниците са за общо ползване до салатите. Шезлонгите на плажа и басейна не видях нито веднъж да се дезинфекцират, може би само сутрин рано.

# 167
  • София
Преди доста години (10-12 може би) една потребителка беше пуснала снимки от стая в хотел "Арабела". Не изглеждаше никак добре. Не знам да са го реновирали, но после други потребители бяха доволни. Аз заглеждам хотела, ходила съм да плащам на рецепция паркинг (при предишния пропускателен режим) и фойаето изглежда добре, чисто. Ресторантът също изглежда добре (само отвън съм го виждала). Сега тези цени са много примамливи.

И аз чакам някой да сподели актуални мнения за Арабела. ПрИмоцията е доста атрактивна. Simple Smile

# 168
  • София
Здравейте! Има ли направили резервация за Албена през Ник Травел?  Внесх капаро , сега трвбва да внеса и останалата сума , но няма свързване с тях. Чудя се дали да внасям или не. Да не изгоря с цялата сума. Въобще работят ли ? Моля , ако някой е използвал техните услуги тази година , да пише как да процедирам. Благодаря!

# 169
  • Sofia
Здравейте! Моля, някой да сподели информация хотел Нона дали е отворен, тъй като никъде в сайта не виждам такава. Също така ми е интересно и впечатленията ви от хотела какви са. Благодаря!
Не е отворен. Пред резервата работи единствено Гергана и на 12.07 ще отвори Боряна.

# 170
За въпроси кога отварят хотелите - просто се обадете и попитайте. Дават информация, вкл.и дали ще бъдете настанени в друг хотел. Аз чакам да разбера за Мура дали ще имат опция ранно настаняване, т.к.хотела отваря на 18.07. - деня от който сме резервирали.

# 171
Здравейте! Има ли направили резервация за Албена през Ник Травел?  Внесх капаро , сега трвбва да внеса и останалата сума , но няма свързване с тях. Чудя се дали да внасям или не. Да не изгоря с цялата сума. Въобще работят ли ? Моля , ако някой е използвал техните услуги тази година , да пише как да процедирам. Благодаря!

Аз имам резервация през НИК Травел, направена още през януари и платен аванс тогава. Сега, в средата на юни, доплатих остатъка. Изпратиха ми ваучер и фактура. След това звънях в Албена да питам за някои подробности и изглежда всичко е наред.

# 172
За въпроси кога отварят хотелите - просто се обадете и попитайте. Дават информация, вкл.и дали ще бъдете настанени в друг хотел. Аз чакам да разбера за Мура дали ще имат опция ранно настаняване, т.к.хотела отваря на 18.07. - деня от който сме резервирали.

От къде имате тази информация за Мура? В сайта на Албена последно виждам, че отварят Лагуна гардън на 15.07.

# 173
По повод въпросите за Нона: https://albena.bg/bg/oferti/nona-oferta-semeina-pochivka?utm_sou … ;utm_medium=email
Била съм в него преди 5-6 години, нямах забележки, освен че се ползва басейна и снек бара на Елица. Управителката е прекрасен човек!

# 174
  • В.Търново
Умишлено не си вдигат телефоните.Кореспонденцията е само пи имейл.Ако имате нещо спешно да попитате, не очаквайте бърз отговор.

# 175
Инфо за Мура получих при обаждане на тел.на Албена - 070012110. Имам ваучери за Орхидея, но ще ни настанят в Мура. За ранно настаняване опцията се потвърждава от туроператора, през който съм резервирала. Предупредиха ме, че това не е окончателно - решенията вземат в "движение", според резервациите.

# 176
  • Перник

Аз имам резервация през НИК Травел, направена още през януари и платен аванс тогава. Сега, в средата на юни, доплатих остатъка. Изпратиха ми ваучер и фактура. След това звънях в Албена да питам за някои подробности и изглежда всичко е наред.
Кореспонденцията и при нас беше само по имейл. Бяхме платили капаро декември месец и юни ми изпратиха имейл с напомняне за доплащане след това ми изпратиха ваучерите и фактурите.

# 177
  • Русе
Нона и Арабела няма да отворят този сезон, но оферти на прилични цени за тях има. Така, че новите резервации за тези хотели ще се настаняват както и до сега в отворените към момента. Доста изгодо излиза особенно и с 10% от картата!

# 178
Инфо за Мура получих при обаждане на тел.на Албена - 070012110. Имам ваучери за Орхидея, но ще ни настанят в Мура. За ранно настаняване опцията се потвърждава от туроператора, през който съм резервирала. Предупредиха ме, че това не е окончателно - решенията вземат в "движение", според резервациите.
Ти направо си ударил/а шестица от тотото.

# 179
  • Пловдив
Здравейте, как стои въпросът с паркомястото? Заплаща ли се, има ли значение в кой хотел сме отседнали?

Общи условия

Активация на акаунт