„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 49

• 64 547
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Адвокат Grinning

# 631
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
А сега де! Joy
Дъга, ако може да сложи една анкета с предположенията ни за образованието на Йози, какви ли резултати ще се получат? А в графата други, какви ли още възможности биха изскочили?

# 632
  • Варна
Добра вечер, грешни дами!  

Аз съвсем се загубих по трасето, но в петък си останах само с добрите намерения!  И както се бях паркирала на  първия ред, в готовност за новия епизод и да се возя на яхта, изобщо не стигнах до него!
   Благодаря ви за всичките красоти, които споделяте в темата!
   Специално благодаря на Злати, че толкова всеотдайно ни обгрижва! За свежото събуждане всяка сутрин!
   За всичките новини,  които намира и споделя с нас!  

Гледам, че търсим професията на Ози?! Може би няма да се учудя, ако се окаже, че е медик?!
   Ама ще ми дойде мааалко в повече, ако е и гинеколог!  
   А адвокат не мисля, че е!    - Търсят адвокат за новия ресторант, защото не е бил доволен от стария!

# 633
Здравейте грешни момичета. Аз още не съм гледала епизода, чакам бг превода иначе ви следях е петък.
За образование не ми се вярва да е лекар, или пък адвокат, нещо друго ще е според мен ама още не съм го измислила.

Ново от Демет. Flowers Hibiscus

# 634
Момичета, не виждам да има вече възможност да се добавя анкета в  текуща тема.
Преди можеше по всяко време, но явно и това са резнали.
Но това не пречиш да обсъдим въпроса с професията на Йо.

Ако е юрист, това би било намигване към истинската професия на самия Джан Яман, но по-скоро не ми се вярва, защото ако беше така, нямаше Озан да предложи да наемат адвокат Дениз, за да се грижи за договорите на заведението.  Йозгюр щеше да върши това, така както самия Озан е хем съсобственик, хем главен готвач.
Ако пък е лекар, би било голям майтап, защото ще се окаже, че никого не са излъгали и няма да има проблеми при срещата на родителите им на сватбата. А и ще стане супер забавно, защото Езги вече му обясни как Сердар има стабилна и сериозна професия, за разлика от него. Е, едва ли и той ще е гинеколог, но би било интересно да е лекар.  Но по-скоро не ми се вярва.

Да е икономист примерно и на мен ми се струва скучно и не му отива някак. Но идея си нямам какво друго може да е. Може да е човек на изкуството, не се знае. Но за каквото и да е учил , Йозгюр го е заменил с живота в бара и това на този етап му харесва и му се отдава. А и очевидно му носи добри доходи.
Йозге.

# 635
Абе, то и аз не вярвам да е адвокат, ама нали Джан е адвокат в живота и за това го написах Stuck Out Tongue Winking Eye

# 636
Много са сладки двамата на тази "семейна" сбирка.

Скрит текст:

# 637
Здравейте, момичета, аз също не бях забелязала родителите на Езги на сватбата. Аз само погледа на Джан гледам като дадат този момент.
На сватбата на която трябваше да отидат за няколко часа, да хапнат, пийнат и да се върнат, ей така между другото, се изсипаха егати народа - познати и непознати на Езги роднините, приятелките-спасителки, че чак и Левент, да не вземат и Сердар да заведат - ха-ха, а аз дори останах с впечатлението, че и приятеля му нямаше да ходи, но нали трябва да ги заведе до мястото на събитието.
В интерес на истината, сега като казахте професия лекар, ами Йоги много добре се погрижи за болната Езги, измери й температурата и като видя, че не е много висока, каза че ще се справи. Това в кръга на шегата, не мисля, че е лекар, но и нищо друго не мисля, тоест като професия.
Иначе много неща мисля за Йоги. Много заплетено започна да ми става, сигурно и на тях с тия чувства дето започнаха да се пораждат в тях, аз наистина вече не зная какво да очаквам. Само искам да продължи все така забавно и красиво около тях двамата. Да не си губят близостта, защото се нуждаят от нея, добре си влияят.
Много ми е интересна тази жена дето работи в бара - дето харесвала Йоги, но той не знае, дори не подозира, в какъв смут я вкара с предложението си да му стане приятелка, ама не можело, майка й я познавала. Наблюдава всичко, слуша всичко, знае много, но е незабележима, тиха, дали ще й развият образа?
За недостатъците на Джан в моите очи има само един - че е единствен. Да вземе да помисли как да се клонира, да има по един поне във всяка една държава да му помага да носи славата.
Хубава вечер!

# 638
  • София
O,Йозгюр е лекар психолог,при тази върволица от жени да успява с такт да се освобождава всяка сутрин  е нужна специалност по психология.,а и начина по който учи Езги как да манипулира мъжкия интерес на Сердар говори за психология.Но какъвто  и да е както и да познава женската и мъжка психика пред любовта ще се окаже неподготвен.До петък има време да изкара ускорен курс по всички предполагаеми от нас специалности.

# 639
Според мен, на Йози професията ще е нещо свързано с хотелиерство и ресторантьорство или маркетинг.. така ми изглежда просто 😃🤷‍♀️

# 640
  • Варна
Според мен, на Йози професията ще е нещо свързано с хотелиерство и ресторантьорство или маркетинг.. така ми изглежда просто 😃🤷‍♀️
А според мен, това е твърде предвидимо!
Очаквам да ни изненадат с професията му. Всъщност, да изненадат и нас и Езги. И точно, защото тя се прехласваше, като гледаше д-р Сердар - как му отива бялата престилка, колко стабилен и харизматичен е - "Е да, разбира се - нали е доктор?!" Някаква такава закачка очаквам. А и той потвърди пред Невин, че е доктор. Дали излъга?    В краен случай, може да е ветеринарен лекар?! 

# 641
Ветеринарен лекар ще е супер яко Simple Smile

# 642
Сексолог 😀

# 643
Ха  ха, сексолог  е много яко, но едва ли.
Барман-сексолог. Професията му със сигурност ще изненада и Езги и нас  но нека.

# 644
Шегата на страна, но със сигурност е нещо неочаквано, което ще накара Езги да погледне на него с други очи.

Общи условия

Активация на акаунт