„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 49

• 64 518
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Славе, ето фрага с бг.буквички!

https://www.instagram.com/p/CCl0Awwp60n/

Благодарим на момичетата от фейсбук групата! 

# 691
Късно, късно приключих и аз със серия 3. Лягам си с усмивка на лицето, не слезе 2 часа. Много забавни и сладки моменти имаше. Йози все се базика с Езги, но по такъв мил и готин начин. Може и да я нарича безнадеждна и за-нищо-неставаща, а в същия момент да е толкова романтично Grinning Как става това, не знам. Сладурите ми те! Heart

# 692
Ех, все е грижовен и внимателен наш Джанчо, как да не го обича човек...

# 693
Привет и добро утро Грешни Г- ци от клуб ММ!

Страхотни сте! Няма втори като вас.. Инфо (изчерпателно), Коментари (компетентни и приятни/забавни), снимки (красиви и подбрани), епизоди и фрагмани, с преводи, без преводи.. всичко ни е ТОП!! Изрядно и подредено поред на излизането .. всичко е тук в темата.. с една дума КЛЮКАРКИ от класа!(това е в кръга на майтапа) Настроението е както винаги супер, чета ви с удоволствие и не мога да се спра. .. Много благодаря на всички! И най- вече на всички момичета, които се трудят безвъзмездно и неуморно по превода, без тях, удоволствието нямаше да е така пълно, ясно и достатъчно Heart те са си ни на късмет.. благодарностите към тях, съм сигурна, на всички ни са от сърце Heart

Аз съм много изостанала с материала, тепърва ще гледам 3 епизод, с клюките и инфото съм също назад, четях ви през цялото време, но и доста забравям, когато прочета на куп повечко коментари и инфо и се шашардисвам Grinning колко ми трябва на мен 2- 3 снимки на нашия Мистър Съвършен и Единствен и съм готова за диагностициране ..
До скоро си мислех, че нещо ми хлопа дъската с това "увлечение" (защото не съм на 20), но сега ми е по- спокойно.. виждам, че не съм единствена, и не гледам през розови очила, нашия човек ..  Признавам си в началото бях увлечена от красотата и чара му, но като започнах да се интересувам.. заобичах същността му, та той е толкова талантлив, умен/интелигентен, образован, полиглот, възпитан, с различни интереси и умения, мъж мечта (не само мокра..) Какъвто трябва да е всеки мъж.. ама нердее... Grinning
Да е жив и здрав и все така обичан и успешен, да ни кара да тръпнем и да му се възхишаваме и за напред, аз не мога да се сетя за друг актьор който би бил по- подходящ от Джан за тази роля, която му лепна като втора кожа..

Винаги е през нощта ... когато осъзнаеш какво сърцето ти наистина желае, всичките ти мечти и стремежи се обединяват, в красив ритъм, и чакат да бъдат изпълнени веднага щом слънцето изгрее .. Heart

Очаквам вече заченки на романтика.. любов и още нещо.. интрига, дразнител, ревност и други неща за които не се сещаме и не очакваме.

"Мисля, че харесваш Езги и това нарушава баланса ти ..." - Озан
Не знам в 3 епизод, дали нашия "любовчия" е започнал да осъзнава или да се плаши от думите на приятеля си, но ще разбере, че това е голата истина.. и може би, в това ще е драмата в отношенията им, като за начало..

Коментара ми стана малко като "умря циганката дето те хвалеше" ама каквото такова.. няма начин да е друго яче .. Grinning С такъв патрон как иначе да е Grinning Ще се "търпим" една друга и ще си влизаме в положение.. Nerd

# 694
Добро утрооо! WinkHugFlowers Hibiscus

Гроздее Hug,добре завърнала се в клуба,джанъм! WinkSimple Smile

-Само ти си достатъчна! Wink

от Демет...

Облеклото на Демет 🧿
роклята от марка BSL @bslfashion
маратонките-марка Nike

Скрит текст:

Ново видео из инстастори на Демет
Демет поздравява своя колежка @ serraonay за РД 🌸🌸
https://vk.com/dektv8?z=video-190430554_456239413%2Fac0e428950ec … l_wall_-190430554
https://vk.com/dektv8?z=video-190430554_456239414%2Fda30fe1129c3 … l_wall_-190430554

Приятен вторник на всички!

# 695
Добро и слънчево утро, момичета!

Май ще стане традиция бай ви Йози да ви черпи закуска. Тази седмица сме на бъркани яйца с филийки Wink

... и кафенце, разбира се Simple Smile

Хубав ден!

# 696
Минавам и заминавам, че реала така силно зове , затова съм стигнала и до средата на преведения епизод. Такъв живак е Джан Яман, че чак аз се чувствам презаредена като го гледам. За разлика от Йозге, която ми е малко като пренавита пружинка. Но за времето от Пълнолуние до сега се е разхубавила доста.
Планет, благодаря за линка!
Благодаря и за всичко споделено!

И Йозге в Гедже- Съчетава работа с почивка
https://www.gecce.com/fotogaleri-ozge-gurel-paylasti-hayranlari-alev-aldi

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 12:48 от Slawena

# 697
Привет,  момичета!

Благодаря за споделеното!

Понякога ме е яд на Джан, че е толкова хубав, защото си давам сметка, че точно поради това често бива подценяван.  А той наистина притежава много други ценни качества, освен външната красота. 
Умен е, образован, здраво стъпил на земята млад мъж, който има ясни цели в живота, които си следва. Изключително целенасочен, знае какво иска и  е амбициозен в здравословна доза. 
Много ми харесва отношението му към работата, това че изпипва в детайли образите си и позволява на героите си да му влязат под кожата и да се слеят със самия него. Или поне прави да изглежда така.
Когато играеше Ферит  в "Пълнолуние"ние все още не го познавахме добре и не знаехме колко е различен героя от човека Джан Яман. После като се превърна в Джан Дивит пък много хора  искаха да омаловажат труда, който той вложи в този образ и обясняваха наред как, видиш ли, такъв тип бил и самия Джан Яман и изобщо не му е трудно да се превъплати в този образ. 
Мина „Птичката“ и запяха други дитирамби. Че видиш ли, Джан Яман си бил повярвал и така се е вживял в този образ, че няма да може да се отърве  от прекомерните жестове и стилистиката му и това ще провали следващата му роля. Сипеха и се обвинения как Джан висял по баровете и се забавлявал и как си е повярвал и т.н., но стана ясно, че той вече се е подготвял за образа на Йозгюр.
Сега пак същия сценарий се разиграва.  Не бил нищо особено в МГ, ходел все гол до кръста или с потник, това всеки го може...  И сериала хич не ставал, ама го гледат под лупа и чакат фрагмани и серии повече и от нас, дето сме му фенове. Това изобщо не го разбирам, честно. По същия начин, както не разбирам и безкритичното фенство, когато не даваш и косъм да падне върху главата на любимеца ти. Аз лично не бих могла да се насилвам да гледам нещо, което не ми харесва,  който и да играе в него. А и имам много любими актьори и мъже и жени и в сърцето ми има място за всички. Нямам нужда да ги сравнявам, а им се наслаждавам.

Малко се отплеснах, но ми се искаше да споделя какво чувствам.

Очите ни наистина гледат различно, това е нормално.
Та ще ви кажа нещо да се посмеете. Рускините нали знаете колко са крайни в мненията си и колко пиперлив език имат някои от тях. Та една е написала за Джан в МГ, че се чуди как за този мъж изобщо се говори, че е хубав. В нейните очи той изглежда надут, с малка глава, късокрак, позьор и съжалява, че на са избрали за Йозге Г. някой по-красив и  талантлив актьор, а не самовлюбен пуяк, който заема целия екран и не остава място за нея.
Признайте, че е много забавно.

Подхванали са и Йозге и Серкан. Как можело да са заедно от пет-шест години, а още да не са се оженили. Как не ги е срам, това било несериозно, давали лош пример. Защо не са се оженили още, щом толкова се обичат. Всички обичали сватби, всякая жена искала да се види в бяла рокля, дрън дрън.

Стига съм приказвала, да сложа малко гифчета с Мистър Грешен, който се превърна в Мистър Загрижен.
Страшно му отива да е такъв...

Хубав ден, момичета!Flowers Four Leaf Clover

# 698

Трите грации
Скрит текст:
"...  И сериала хич не ставал, ама го гледат под лупа и чакат фрагмани и серии повече и от нас, дето сме му фенове. Това изобщо не го разбирам, честно. По същия начин, както не разбирам и безкритичното фенство, когато не даваш и косъм да падне върху главата на любимеца ти. Аз лично не бих могла да се насилвам да гледам нещо, което не ми харесва,  който и да играе в него."
Дъга, на едно мнение сме Hug

Хубав ден!

# 699
Ама, молА вА, дайте и на тази рускиня някой хубав мъж, грозния Джан го оставете на нас!

# 700
Здравейте! Hug

нова снимка от Демет....

кученцето-https://vk.com/demet_evim_erkencikus_no309?z=video-116464248_456 … l_wall_-116464248

Дъга Hug,за целия пост! Hands Plus1 Flowers Bouquet

Ели Hug Славена Hug,за снимките,колажите и инфото! Flowers BouquetFlowers Bouquet

Аз като не ми харесва изобщо не го започвам сериала,не и да го коментирам!Но някои просто да се намират какво да пишат непрекъснато обсъждат сериалите!Как пък не им омръзва да мрънкат какво им се гледало,а няма какво!

Скрит текст:

====================================================================

Днес е последния снимачен ден в Гьоджек...връщат се в Истанбул

https://vk.com/mirdizi?z=video-176425116_456240742%2F7b86dcc2091 … l_wall_-176425116
https://vk.com/mirdizi?z=video-176425116_456240743%2Fd19d3f52f4e … l_wall_-176425116

================================================

Демет от ИГ си....

https://www.instagram.com/p/CCnv2B8jKPn/
и облеклото....
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 18:53 от Zlatina3

# 701
Малко забавни моменти от трета серия Simple Smile Любимото ми е обяснението колко е красив Grinning

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 22:34 от Ели-Мели

# 702
# 703
  • София
Изказване на някакъв блогер, колко е достоверно - не е ясно, откраднах си го от рускините.

Скрит текст:
Друзья, вы задаете много вопросов о #ДжанЯман , Энгин Акюрек и Неслихан Атагюль. Отвечаю коллективно. Похоже, что сериал Джана будет идти до конца декабря. если не будет падения рейтинга, он может и сезон завершить, но все дни Фокса забиты, поэтому сериал может закончиться в новом году"
И добавил....да вы правы у #CanYaman два кинофильма в 2021 году, будет правильнее, если он сосредоточиться на этих проектах, надеюсь никаких проблем не возникнет и пожелаем уже избавиться от сериала летнего периода.

Приятели, задавате много въпроси за Джан Яман, Енгин Акюрек и Неслихан Атагюл. Отговарям общо.
Изглежда, че сериала на Джан ще върви до края на декември. Ако не падне рейтинга, може да завършат и сезона, но тъй като всички дни на Фокс са заети, затова може да приключи до нова година.

И добавил... Да, прави сте, Джан Яман ще снима два филма през 2021 година. Ще бъде добре, ако той се съсредоточи на тези проекти. Надявам се, че няма да има проблеми и му пожелавам вече да се избави от летни сериали.

# 704
Лили Hug този не го "познаваме" май, ама човека сигурно няма да пише празни приказки, ще се шуми за напред ако е истина. Джан го чака бляскаво бъдеще, напълно заслужено и това е ясно като бял ден..
Злате Hug благодаря, и добре съм заварила, много ми е хубаво, тук с всички вас! Heart

Карам (Асир Фикри Гюндогду)
Изпълнява ролята на годеника на Ебру (сестрата на Йози)
Фикри е млад амбициозен актьор. Той учи актьорско майсторство в същата агенция като Джан Яман.
 Ilker Bilgi и Guneyt Sayil. (Те са негови мениджъри). Както при Джан Яман.

Много хубавци си имаме, истински парад на красотата е "МГ" ако щете.. Grinning

Не знаем и кой ще изпълнява ролята на Шеф на адвокатската кантора.

Не знам тези които не харесват Джан и "МГ" защо отделят толкова време за критики, ами не си коментират техните сериали и актьори.. не мога да ги разбера.. Аз също не харесвам това което те одобряват, но не коментирам с лошо.. Стигнали до трети епизод и се оплакват, че не им харесва, просто да спрат да гледат още на първи, кой ги кара да продължават..  Голямо мрънкане и оплакване, голямо нещо..
Много ми е приятно, че в нашата тема не "плюем" по др. сериали и актьори, грозно е много..

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 01:38 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт