Добро утро, момичета!!!
Чета темата за Джан и Демет от 12 тема, трябва да видя какво е било по-напред, може би сериал на Демет, който не съм гледала и трябва да ви кажа, че дори не съм се замисляла, че можеше да е друго. Толкова ми беше приято - забавно, полезно, интересно, осведомително, красиво и съм го приемала за даденост, не съм помисляла, че тези истински актьори и сериали биха заслужили обиди или фалшиви фенове. Поне аз търся информация, влизам в тема, когато съм на една вълна с коментиращите и търся да попия още знания, информация, яснота, споделеност - другото го има в живота. Та от тази гледна точка - тук си имаме уютно, топло - създадено от нас местенце и от друга страна горещо и сърцебиещо от ГГ гнезденце.
Изключително се радвам, че ме приехте и че сега съм част от темата с коментарите. Какъвто ни е сериала - вълуващ и красив, такава нека си остане и обстановката тук. Нашите любимци заслужават стойностни и забавни фенове, така както ние сме си намерили достойни любимци. Да си изкараме така вълшебно лятото. Джан да има още и още и сериали и филми, красота, щастие, енергия и вдъхновение да ги снима, а ние да си слушаме вълшебния му глас и да си го гледаме и коментираме ... с любов и захлас.
Пак не можах с една дума, но казано накратко - БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

Сам е постигнал всичко, има поводи за гордост, но не всеки би ги оценил и разбрал. И не става въпрос за завист. Хората са различни, гледат с различни очи, харесват различни неща. На мен, например, персонажът на Джан в МГ ми харесава повече от този в РП. Външност и съдържание тук са много добре балансирани. Нещата, които казва, отношението му към живота и другите хора, всичко това тук е в пъти по-реалистично (пак казвам, за мен), от показаното в РП. Сигурно харесвам такива типове

И, щото да плакна окото по Джан, признавам си без бой. Ако не беше този харизматичен мъж и персонаж, някъде и аз към 30та серия да съм се отказала да гледам. Честно казано дори да се случи същото с МГ, пак ще си го изгледам до края.
, ама точно през този чифт очилца.