„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 49

• 64 479
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Добро утрооо! WinkHugHeart

Влизам в темата и виждам приятната изненада с превода! Hands Plus1

Алекс Hug Лили Hug Татяна Hug,благодаря много за бързия превод!

Каналът на сериала МГ в ЮТуб,където може да намерите качени епизодите,фрагманите с руски субт. и отделни откъси!

https://www.youtube.com/channel/UCI1MJM_5YX_QOt8PyGSahfg

да добавя и Демет....Hands Plus1

Приятна неделя ви желая!

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 08:43 от Zlatina3

# 61
Благодаря, Лили, за бързия превод ❤ днес ще го изгледам вече и с БГ субтитри 🎉

# 62
Еха, много сте бързи!
Благодаря за преведения епизод!

Феновете пак са се размечтали.

# 63
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мистър Грешен Епизод 1 с БГ Субс

Приятно гледане!

https://ok.ru/video/1460076415549
Страхотни сте, Лили!  love001 
Направо го почвам. Grinning
Ще го качите ли и другаде?

# 64
Благодаря за бързите бг субс, просто сте невероятни! HeartHeartHeart

# 65
  • Варна
Мистър Грешен Епизод 1 с БГ Субс

Приятно гледане!

https://ok.ru/video/1460076415549

Гледам и не вярвам на ушите си???!!!   

Лили , Алекс , Таня,    Прекрасни сте, момичета!

Това е най-експресния превод, който съм виждала досега!   

Знам, какъв огромен труд изисква! Сигурно не сте спали, за да го направите толкова бързо?!

Благодарим ви от сърце!   

# 66
Здравейте! HugCoffeeIcecream

нова снимка от ИГ на  Ибрахим с Демет

https://www.instagram.com/p/CB-cXh8jTNs/?utm_source=ig_web_copy_link

Статия на сайта 1001TV....същата и на  RaniniTV ....за финала на ДЕК
https://1001dizi.net/haber-Dogdugun-Ev-Kaderindirin-sezon-finali … i-belli-oldu-4404
http://www.ranini.tv/haber/41031/1/dogdugun-ev-kaderindir-dizisi … on-finali-yapiyor

превод статията на руски ез.
Скрит текст:
Сериал Doğduğun Ev Kaderindir делает финал сезона!

Эпизод финала сезона сериала Doğduğun Ev Kaderindir, которым поделились Демет Оздемир и Ибрагим Челиккол, будет транслироваться на TV8 в среду, 1 июля!

Продюсеры OGM Pictures, режиссер Çağrı Bayrak, вдохновленный историей Гюльсерен Будайджыоглу, сериал Doğduğun Ev Kaderindir, написанный Эйлем Джанполат и Айшенур Шики, собрался на финальную съемку сезона после карантина.

В финале сезона Мехди и Зейнеп отправляются в отпуск со своими семьями. В этот праздник Мехди и Зейнеп впервые сблизятся после всех плохих событий, которые они пережили. Однако это сближение принесет с собой совершенно другую проблему.

Сериал Doğduğun Ev Kaderindir отправляется в невидимые комнаты любви, жизни и семейной жизни, сценарий которого адаптирован из реальной жизни.

през зимата и лятото

актрисите на сета....

Интервю с Йозге за канал FOX
Скрит текст:
📌 Интервью Озге для канала FOX

— После сериала "Вишневый сезон" вы вновь вернулись на канал FOX с сериалом "Господин Неправильный". Какое это чувство быть снова среди нас? Зрители FOX по вам очень соскучились.

• Спасибо, я тоже очень соскучилась. С каналом FOX у меня связаны очень хорошие воспоминания и я очень счастлива, что снова здесь.

— "Господин Неправильный" вошел в тренды 9 разных стран. Что вы чувствуете, получая таким образом положительные отзывы?

• В какой бы профессии вы не были бы, это невероятное чувство когда оценивают твой труд и когда получаешь любовь. Эта связь между нами со зрителями очень волнительна для меня и мотивирует.

— Вы уже играли ранее в проекте с вашим партнером по сериалу "Господин Неправильный" Джаном Яман. Можем ли мы сделать вывод, что со временем вы стали близкими друзьями? Как вы опишите гармонию между вами?

• Да, это наша вторая совместная работа с Джаном, и это преимущество. Когда играешь с актером, которого знаешь в профессиональном плане, с которым ранее работали - это комфортное чувство. Мы можем пасовать друг другу, играя веселимся. Это превращается в то тепло, которое вы передаете зрителю.

— Чтобы хорошо выполнить свою работу, вы много работаете. Как вы готовились к персонажу "Эзги"?

• Перед каждым проектом я обязательно работаю некоторое время с педагогом. Этот период доставляет мне большое удовольствие, я и так очень любопытная и процесс обучения для меня волнителен. Для меня важно изучить персонаж и сценарий со стороны.

— Как бы вы поступили, если бы пережили то, что пережила Эзги? Если бы перед вами появился такой как Озгюр, вы бы подумали о сотрудничестве с ним?

• Мы все пережили то, что пережила Эзги, однако, но не в такой же форме. Эзги это проживает в отношениях, а мы в работе, семье, возможно, в дружеских отношениях. Она хочет быть счастливой иметь семью, потому что этого нет в ее жизни, но потом она всегда разочаровывается. Когда Озгюр делает ей предложение она говорит : "Почему бы и нет". Думаю, я бы тоже согласилась, потому что, очевидно, что она где-то ошибается либо в отношениях, которые выбирает, либо в собственном поведении. И чтобы это узнать, ей нужно открыть эту дверь.

— Как вы проводите время на сете BY ?

• Мы начали работать в интенсивном темпе, нам повезло у нас очень хорошая команда. Тем более многие из нас уже раньше работали вместе, и мы словно продолжили с того места, где остановились.

— В одном из интервью вы сказали: "Если однажды поступит роль плохой женщины, я и ее с удовольствием сыграю." Какую отрицательную женскую роль вы хотели бы сыграть больше всего?

• Я хотела бы сыграть персонажа Умы Турман в фильме "Убить Билла".
https://vk.com/erkencikus_candem?w=wall-168934161_30845

Приятен следобед!

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 14:21 от Zlatina3

# 67
  • София

Алекс писа в групата във фейсбук, че го е качвала и на други места, но веднага блокирали видеото. Само в ок не го блокирали.

# 68
Здравейте! 

Вчера цял ден бях навън и не успях да изгледам цялата серия на руски, но днес я почнах отначало на български и й се насладих с голямо удоволствие.

Благодарности на екипа за експресния превод!

Пак ще кажа, най-много от всичко ми харесва, че сериала е съвременен. Няма да се задълбаваме в драми и акцентът ще е върху забавната страна на отношенията между двата пола. С всичките им проблеми, неразбории, условности, породени от днешното време и реалните проблеми на младите хора.  Весело, ярко, динамично е засега сериалчето, а  Джан и Йозге са много естествени и непринудени.
 Много, много ми хареса Джан в новата роля.  Изобщо не съм се съмнявала, че ще чу лепне като ръкавица и отново ще ни покаже един напълно различен от досегашните си образи. Не виждам и грам от маниерите на Джан Дивит, напълно се е освободил от него.  Сега видяхте ли защо толкова много киснеше в онзи бар Лука преди време. Много хора го критикуваха, казваха че се е отдал на разгул след края на „Птичката“, но очевидно още оттогава той се е подготвял за новата си роля и е попивал от атмосферата на бара. И си личи, че не си е изгубил времето напразно.

Само една погрешна стъпка към жена превърна Мистър Великолепен в  Мистър Грешен в очите на хората. Йозгюр е един весел,  умен и добър млад мъж в разцвета на силите си, понякога и циничен, но с мярка. Но всъщност си е  едно добро момче с много правилни възгледи за живота, нищо че си живее като плейбой и граби с пълни шепи от удоволствията на младостта.  Да, сменя жените всяка нощ, но те очевидно нямат нищо против.  А тези, като първата мацка, която му приготви закуска и започна да прави планове за бъдещето, с лекота ги отпраща, без да ги обижда. Явно времето си е създал рутина в това отношение. 
Но от друга страна Йозгюр е един разумен млад мъж, който сам е намерил път в живота си.  Уважава семейството си, справя се сам с живота в големия град. Работил е докато учи, а по-късно е създал собствен бизнес, с който хем печели добре, хем се забавлява. Добър шеф е и уважава хората, които работят за него. Държи се приятелски и обръща внимание на всички, включително с пазача на сградата, в която живее и таксиметровия шофьор. Внимателен е и с  момичетата, които му се лепят като мухи на мед и сменя всяка нощ. Никак не е високомерен и е изключително добронамерен. Направо си е момче мечта, другото е само обвивка.

Очаквам в сблъсъка на самоуверения Йозгюр и разочарованата и наивна Езги сериозно да размести  вижданията  за живота и на двамата, които само привидно изглеждат диаметрално противоположни и да ги накара да преосмислят приоритетите си. А това ще е един забавен процес, в който участие ще вземат и симпатичните им  майки. С нетърпение чакам да се развият и второстепенните сюжети, на които в първи епизод беше отделено малко време.

Разочарованата Езги  се напи по най-глупавия начин, но Йозгюр се отнесе към нея като по-голям брат. С доза хумор и чисто човешка съпричастност и разбиране.
Езги може да е наивна и сляпа в любовта, но в никакъв случай не изглежда като глупачка. Напротив, в службата си тя показа, че има достойнство и не позволи да бъде унижена и подценена. Може би е малко по-доверчива, отколкото е здравословно да бъде едно момиче в големия град, но е някак истинска и топла.  Йозгюр я описа най-добре:  Каквато си отвън, такава си и отвътре, а в днешно време това е много ценно и рядко се среща“. Цитирам по памет,но е много точно.

Обожавам мимиките на Джан, направо е страхотен в моменти, когато няма реплики и изразява емоциите си само с лице и тяло. Като сцената, когато се криеше от момичето в апартамента на Езги. Много беше забавно.
Турците така и не им разбрах вкуса към сериалите, но вече не де и опитвам. Уж бяха зажаднели за нови проекти, а не гледат нито възобновените стари сериали, нито новите. Макар, че МГ мисля изцяло е ориентиран към чуждестранната публика, но ще видим. Аз очаквам приятен летен сериал и ще го гледам с удоволствие.

Мнение за премиерата на "Мистър Грешен" на турска журналистка от пресата.

Цитат
ТУРЕЦКАЯ ЖУРНАЛИСТКА СИНЕМ ОЗКАН ,ОПУБЛИКОВАЛА СТАТЬЮ О СЕРИАЛЕ МИСТЕР ОШИБКА.
Мистер ошибка открыл занавес под другим углом (другое направление), чем известные отечественные романтические комедии. Бедная девушка-богатый парень, любовные треугольники. Сериал "Мистер ошибка " произвел впечатление комедии о ситуации, вызванной обычным конфликтом в отношениях между мужчинами и женщинами. В этом контексте, на мой взгляд, динамика сериала тоже сильная. На этот раз у нас нет наивной, но благонамеренной молодой девушки без истории отношений. Напротив, есть несчастная женщина, которая жила в отношениях, не могла найти то, что искала в этих отношениях, и беспорядок ее личной жизни омрачил ее карьеру. Была показана полностью городская обстановка, без каких либо дворовых сцен( имеется в веду , нет съёмок райнов типо аля Махале). Истории также нет традиционалистского стиля. Это заставило меня думать, что сериал был создан для высших слоев населения ( для городских). Местные жители, которые привыкли к горячим комедиям по соседству ( скандалам ), ждут героев, которые будут кричать, это в особенности тотальная аудитория, я не знаю, насколько они понимают данный стиль съёмок. Но тех, кто ищет местную, городскую перспективу, такая как я! Для меня первый эпизод был очень приятным.

PS. Синем, не единственная кто опубликовал отзывы о сериале. Очень многие новостные порталы, тоже опубликовали отзывы, примерно в таком же ключ как и Синем.

Хубав неделен следобед, момичета!

# 69
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз си изгледах серията. Нямах търпение за бълг. превод и я изгледах на руски.

Хареса ми на мен. Обещаващо, динамично начало. Забавно, ведро, добро чувство за хумор. Красиви артисти, някои доста познати. Това искам да гледам в лятна комедия - комични ситуации, готини хора, усмивки и красота.

Джан и Йозге са много хубави, добре играят, не ме подразни нищо. (Може би само квадратните неща, дето висят от потниците на Джан:smile:, само малко.)

Дожаля ми за Джан, да не вземе да настине още в първия епизод Simple Smile Почти гол изкара целия епизод, къде до кръста, къде по гащи. Пък колко пъти го сапунисваха и къпаха - поне е сигурно,че е бил чистичък  по време на  снимките:smile: На мен не ми пречеше хич, хареса ми.

Имаше много сладки моменти - например как облече с потника си  мацката - хареса ми хрумването. Сигурно затова са толкова широки тези потници, да събират по едно гадже.Simple Smile
И между Йозгюр и Езги имаше сладки моменти, много ми харесват двамата заедно. Тя има ослепителна усмивка, грейват сцените им. А той с тоя закачлив  поглед на обигран сваляч - а бе готини двойка са, добре са ги събрали.

Фатма Топташ изглежда много различна - хем си е тя, хем не е. Обаче не мога да разбера къде е промяната.
Много харесвам мацката, която е третата приятелка - Джемре Гюрели май е казва.
И готвачът е гоин, чакам го да се развихри. Беше забавен в сериала с Чаалар.

# 70
Дъга Hug Светле Hug,чудесни коментари,очаквах ги! Wink Hands Plus1

И аз започнах да го гледам с бг.превод!Още след финала на онлайна писах че ми хареса!Лек,забавен летен сериал!За сега без подслушване и клюкарене кой какво казал!Или готвене,сервиране и пиене на кафе или чай по не знам си колко пъти на ден! Джан и Йозге вече си се знаят и по-лесно им се получават сцените!Ще стане интересно по-нататък с представянето пред мамите,които искат внуци! Simple Smile

Имаме си клип за МГ...Hands Plus1

https://youtu.be/LfY5mx95V7k

от днес според уебсайта на Socipol Trends....

и за туитите,в кои държави и градове на Турция.... са били най-много

Цитат
🔳 Согласным данным #adba собранным за период 26-27 июня исключая языковые ограничения, было отправлено 299.835 твитов о сериале "Господин Неправильный". На основе того, что только 29,2% от общих твитов приходится на турецкий язык, можно сказать, что сериал пока что востребован преимущественно из-за рубежа. В день трансляции 1 серии 26 июня наибольшее обсуждение было в период между 19-20 часами.

🔳 Потенциальное взаимодействие в твиттере, где сериал наиболее обсуждаем превысило 160 миллионов. Страны, которые наиболее обсуждали сериал: Турция, Испания, Италия, Бразилия, Аргентина, США, Греция, Португали, Иран и Англия.
Турецкие города в которых наиболее обсуждался сериал: Стамбул, Измир, Анкара, Коджаэли, Денизли и Самсун.

# 71

Алекс писа в групата във фейсбук, че го е качвала и на други места, но веднага блокирали видеото. Само в ок не го блокирали.
Хм, интересно, защо ли така?   Thinking   На рускините преведеният епизод със субтитрите в Ютюб никой не го бара.
https://www.youtube.com/watch?v=LaHHrfNHTq4

# 72
  • София
Хм, интересно, защо ли така?   Thinking   На рускините преведеният епизод със субтитрите в Ютюб никой не го бара.
https://www.youtube.com/watch?v=LaHHrfNHTq4

Честно казано, нямам никаква представа. И за други сериали съм се чудила точно на това, с руски субтитри се намират съвсем свободно в youtube, а нашите преводи ги блокират. Thinking
Но понеже не съм запозната с условия и авторски права, затова и само си се чудя насаме. Heart Eyes

# 73
Аз си свалям на хард диск лични колекции от любими сериали, точно да съм независима от политиките на сайтове, променливо подухващите ветрове на продуценти и телекомпании, временни недостъпности и т.н. Затова все се озъртам за качвания на места, без торентите, откъдето могат да се свалят цели епизоди чрез разните му добавки на браузъра. Така същевременно най-нормално навъртам и бройката на гледания в профила на качилия го.
Нейсе. Надявам се от Фокс и Голд филм към четвърти-пети епизод да свалят гарда.

# 74
Нова от Деметка Green Heart

и стори

Дъга и Светълчо са написали страхотни коментари Heart

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 21:01 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт