Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 34 896
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Агент под прикритие
Извинявай, вземам си думите обратно. Инвалиди са. Няма да казвам в коя част на тялото.... Grinning

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 08:23 от Phoenix Wright

# 1 411
Оф, как да се изразя...
Не ниска топка, ами  под нулата.
Да знаете, че жените изневеряват и заради скучни мъже.

# 1 412
80% от мъжете не биха били склонни към изневери ако са редовно хранени и с редовни интимни контакти с партньорите си. Но има и 20% Казанови, любовчии и т.н. Стандартният мъжки индивид е същество, което би могло да бъде държано доволно и верно с изключително елементарни средства. Разбира се има известни вариации, хората са различни, но основното е просто.

Ако се възприема изневярата като средство за отмъщение, може би. Зависи и за какъв тип изневяра става въпрос- дали просто за спорта, дали заради новата тръпка или пък се търси отдушник ако вкъщи имаш някакво чудо, което има един куп изисквания и очаквания, но иначе я мързи една вечеря да направи.
Все пак както няколко пъти писах по-назад, не бих прибягнал до такова решение в такива случаи. С жена тип принцеса не бих се хванал, ако ли пък някоя беше успяла да ме заблуди достатъчно дълго до момент, в който стане  по-трудна раздялата (примерно при появата на дете), има други начини за действие. Изневярата като отмъщение е по-скоро признак на слабост, също и не особено ефективно средство когато отсрещната страна те гледа като касичка или просто не и пука за теб.

# 1 413
80% от мъжете не биха били склонни към изневери ако са редовно хранени и с редовни интимни контакти с партньорите си. Но има и 20% Казанови, любовчии и т.н. Стандартният мъжки индивид е същество, което би могло да бъде държано доволно и верно с изключително елементарни средства. Разбира се има известни вариации, хората са различни, но основното е просто.
Не биха от страх, скрупули и други неща, същото е за жените.

# 1 414
По реда на номерата и аз да цитирам и коментирам поста на Лео от София. Smile

Така, де, базовото, долната част от пирамидата на Маслоу.
Ама не всички циклят там.

А "стандартната" жена, като й се задоволяват емоционалните потребности основно.
Въпросът е какво правим с "нестандартните" и мъже, и жени.
Или винаги има нещо за "задоволяване", чакайки друг да го направи, прави вместо нас?
Партньорството, емпатията, взаимопомощта и разделянето на задачките, е нещо различно от готованщината.

Една жена ми стига, стига да ми дава всичко, от което имам нужда, във всякакъв план/аспект.
Ако не ми го дава, или не може, дори да иска и да се старае, няма да седя във връзка с нея, да я будалкам, и паралелно да "зарибявам" и да се лигавя с други, а просто се ориентирам към друга/други.

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 22:40 от FragranceFanatic

# 1 415
  • Агент под прикритие
FF, тая пирамида всеки май си я катери както си иска. От физиологичните нужди скачат на последното ниво, усъвършенстване, след това се сещат, че нещо има сбъркано, че скачат на самоуважението и докато дойде време за сигурността и принадлежостта.... те годинките си минали. Grinning

# 1 416
Финикс, стрелба ли тренираш?

# 1 417
  • Агент под прикритие
Не съм тренирал такова нещо. Защо питаш? Simple Smile

# 1 418
FF, чудесен пост и начин на мислене. Поздравления!

# 1 419
Само дето в много голяма част от случаите емоционалните потребности на “стандартната” жена минават през рационалните. Wink
Нестандартната не я мисли, тя си намира и човека, и начините.

# 1 420
Не съм тренирал такова нещо. Защо питаш? Simple Smile
Уцели в десетката с поста си.

# 1 421
FF, тая пирамида всеки май си я катери както си иска. От физиологичните нужди скачат на последното ниво, усъвършенстване, след това се сещат, че нещо има сбъркано, че скачат на самоуважението и докато дойде време за сигурността и принадлежостта.... те годинките си минали. Grinning
А нещо в обратната последователност? Или не- всички са маскари.

# 1 422
  • Агент под прикритие
Ами не знам някой да е тръгнал от сигурност и принадлежност по обратния на изброения от мен примерен ред. Или пък да се спуска по пирамидата по г@з. Grinning
Ама като чета мненията на доста хора в този форум, опити не липсват. Joy

Нормалните (уж) хора катерят отдолу нагоре. Ама те такива останаха ли....?

ПП: пол НЕ съм визирал, "спускачите" са всякакви. Simple Smile

# 1 423
# 1 424
FF, чудесен пост и начин на мислене. Поздравления!
Благодаря. Simple Smile

От рационална, отива към практична и материална, защото има "защотото", в повечето случаи дете, деца, които си искат своето.
Кристина от форума е типичен пример - гони и я интересуват само парите. Ако не е така, няма да седи в смотан брак, а щеше да се хвали какъв секс прави с мъжа си всекидневно и колко се обичат. Тяхното е съквартирантство + friеnds with benefits, но са всеки ден заедно, споделят домакинство.
Парадоксът при нея пък е, че тя изкарва сериoзните пари за нуждите на домакинството, а мъжът е притурка. Ми в такъв случай резонният въпрос е: Защо не търси и не си намери любов и емоционално? Wink
Представям си каква скука им е ежедневието, и то не заради пандемичната обстановка.  Smile
Аз такива отношения, примерно, не желая.
Затова сме различни.

Напоследък срещам все адекватни жени, потенциални достойни партньорки, което ме радва.
Коя образована с професия, коя реализирала се в частния бизнес, коя създала си нещо свое.
И реално бихме могли, и си говорим за много неща, защото всичко се създава и прави с акъл.
Задържането и поддържането му пък, е още по-трудно.

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 21:00 от FragranceFanatic

Общи условия

Активация на акаунт