СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 81 114
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Три цифри и дата, но вероятно си е лично решение на водещия лл как да му изглежда регистъра. Аз ще пиша това...дано е ок.

Мда, има само дата, изписана така, по средата на бланката - 29.620, други цифри няма Ок ,разбрах, благодаря на всички.

За медицинското - трябва ли специална бланка да търся от книжарницата или личната лекарка ги издава?

Моята имаше кочан с бланки - "Медицинско за работа", на нея ми писа и ми даде. Както се вижда обаче, се чудя дали ми е сложила номер  и трябва ли ми.

# 526
  • София
Момичета как бихте подредили следните училища: 119, 134, 127, 81, 1, 2, 157 и 30? Според общото представяне и мнения .
Дали си намерила някакви отзиви някъде за 127-мо? Аз съм си го набелязала за Ваня, питах и в темата на училището във форума, но нямам отговор. Харесва ми местоположението, целта ми е езиковата паралелка с АЕ и НЕ, макар че е на кантар дали балът и ще стигне за там. Има и нова паралелка с профил природни науки, която на мен също ми допада, но на детето не особено, а и не мога да преценя какъв ще е бала за нея.

# 527
Aila,Бих препоръчала 22 СУ ако бала е достатъчен.

# 528
  • София
Сребърна паричка,
и медицинското на дъщеря ми е такова, каквото описваш. Даже и аз мислех да питам тук така ли трябва да изглежда. Има изх. N и дата най-горе (написан безобразно на ръка). На самата бланка пише "Карта за предварителен медицински преглед".

# 529
  • София
Момичета как бихте подредили следните училища: 119, 134, 127, 81, 1, 2, 157 и 30? Според общото представяне и мнения .
Дали си намерила някакви отзиви някъде за 127-мо? Аз съм си го набелязала за Ваня, питах и в темата на училището във форума, но нямам отговор. Харесва ми местоположението, целта ми е езиковата паралелка с АЕ и НЕ, макар че е на кантар дали балът и ще стигне за там. Има и нова паралелка с профил природни науки, която на мен също ми допада, но на детето не особено, а и не мога да преценя какъв ще е бала за нея.
Здравейте, помагам на приятелка и аз нямам впечатления за половината от тези училища, включително и 127-мо. Мен този тормоз ме чака следващата година.

# 530
  • Варна
Сребърна паричка,
и медицинското на дъщеря ми е такова, каквото описваш. Даже и аз мислех да питам тук така ли трябва да изглежда. Има изх. N и дата най-горе (написан безобразно на ръка). На самата бланка пише "Карта за предварителен медицински преглед".

Да , но на нашата бележка няма изходящ номер. Реших,че като отворят системата и видя как се прикачва , ако се наложи ще звънна на лекарката да ми даде номер и аз ще си го напиша сама на бланката. Така или иначе ,не остава копие при личната.

# 531
  • София
Момичета, чака ли се много в училищата по БЕЛ и МАТ в София, за да си видим работата? Един час преди края на работното време ще стигне ли?
За БЕЛ чаках около 5 мин, самото разглеждане отне 10-15 мин, тъй като се минава детайлно по работата на детето и допуснатите грешки.

Момичета, Какви документи са необходими за проверка на работата на децата?
Мисля, че вече са отговорили, само да допълня, че ние носехме документ за самоличност на детето, но не го искаха. По БЕЛ трябваше само служебната бележка с входящ номер на детето, аз я имах на снимка и така я приеха. По математика само трите имена на родител и подпис. Носехме маски.

# 532
И нашето медицинско няма номер. На бланка за работа го написа, даже имената и данните на детето каза аз да си ги напиша. Да не стане проблем при класирането? За записване може да се реагира, но при самото класиране да не ни анулират желанията?

# 533
  • София
Изобщо не е за съжаление. Бала и коригиран като за тази година е към 315 за съжаление. Добре, че не трябва и сестра и да я мисля.

# 534
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ето горната част на моето медицинско:

# 535
  • София
Никакъв номер няма нашето медицинско. Попълнено е на ръка и изобщо липсва такава графа.
Но от осмокласната ми пуснаха преди две седмици сканирано реално, с което м.г. е прието дете в професионална паралелка и там също няма такъв номер.
Така че вероятно не би следвало да е проблем.

# 536
Изобщо не е за съжаление. Бала и коригиран като за тази година е към 315 за съжаление. Добре, че не трябва и сестра и да я мисля.
Aila,погледнете 157 ГИЧЕ,там бала ще и стигне,щом детето иска  език,но нямам отзиви за училището

# 537
  • Sofia
Привет! Приключи консултацията във Веди. Хората задаваха почти едни и същи въпроси и то ... аналогични на тези тук.
Като обобщение:
 - Веди препоръчват (както много от вас казаха) да се следва поредността на кандидата от миналата година като ориентир за тази. Естествено с очаквания за по-висок бал през 2020.
- Колкото по-нисък бал, толкова повече желания да бъдат изписвани.
- Да се изписват всички желания, без оглед на бала.

На кратко - нищо ново Simple Smile Просто още едно благодаря на вписващите тук съветници-кръстници Simple Smile

# 538
Момичета може ли да помогнем на моя много близка приятелка. Аз не смея да дам мнение, понеже това ме чака следващата година, и още не съм в час. Та дъщерята на приятелката ми и е много съвестно, но изключително притеснително дете. В училище завършва само с една 5-ца по АЕ. Но на НВО от притеснение - цяла нощ не е спала, а сутринта дори е повр..... и вдигнала температура от страх (на входа на училището й я мерили два пъти, докато се поуспокои и я пуснат), та детето е изкарало много лоши резултати БЕЛ 57, МАТ 39 точки. Има интерес към биология и сега е казала, че иска да учи древни езици и евентуално математика като последен вариант, бяха се прицелили във високобалови гимназии, но сега.........  Живеят в Слатина - София и все пак опции в Люлин или Красно село  не са за предпочитане. Може ли да й помогнем как да нареди желанията, че и двете с майка й са в пълен шок и само плачат от няколко дни, много ми е мъчно и ако можем да им помогнем. Благодаря предварително и извинете за дългия пост.

и още нещо - ако се кандидатства онлайн, само сканирано копие от медицинско ли трябва (ако има професионални паралелки) да се прикачи, другото си излиза автоматично или се прикрепят и други сканирани документи

Извинете още веднъж

Евентуално 157-мо с испански (то е и в Слатина), ако този език я влече.

Преди малко се чухме и каза, че и испански е вариант, всъщност мисля, че са в паника и където и да е , и математика ставало, само да било по-добро училището, дори и пътуването да се увеличило може. Което не мисля, че е добре (все пак са 5 години и да учиш нещо, което не ти харесва....), но ако може и такива варианти да намерим, пък да го помислят още няколко дни.

Нямам впечатление от 157 училище. Но... Резултатите от ДЗИ по БЕЛ за последните 5 години са между 4.9 и 5.05  - 28 позиция. 
На фона на немного високи мин/мах. балове за 2019 - 258/455 за 1-во 240/455 за второ.
За мен, това е добра работа с учениците (мисля, че ходенето на курсове за ДЗИ не е така масово, както в 7клас)

# 539
  • София, ж.к. Стрелбище

Моя колежка, която живее в района, каза че е познато като "наркоманското". Не знам дали е истина.

Общи условия

Активация на акаунт