СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 81 161
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 555
Не сте чели анализите на Йонова. В сравнение с тях книжката е истински семпла.

# 556
  • София
А 2018 в раздел Училища, имаше тема за 18то. Основният проблем на автора беше, че имало много лесбийки. Rolling Eyes
Тъкмо се опитвах да си спомня кое беше лесбийското. Joy
Това даже до набора беше стигнало...

# 557
А 2018, в раздел Училища имаше тема за 18то. Основният проблем на автора беше, че имало много лесбийки. Rolling Eyes
                          Е,това вече е право в целта! Водиш - до сега никой не се беше сетил да коментира в тази насока! Yum Какво ли ще прочета още ....просто не ми се мисли.Ние гледаме деца,а виж ти какви са били сладурчетата ни! Живея и минавам всеки ден в близост до няколко у-ща и как съм проспала такива събития?!?!

# 558
  • София
150-те тези меко казано не ми харесаха, ама ще си спестя коментара. 😁
Не знам точно кога, но ще разчистваме из основи, та ще дам знак, ако някой ги поиска.

# 559
И аз имам, недокоснати, както и карти с цитати. Ще разпитам познати деца ако са им нужни.

# 560
Здравейте, опитах се да потърся в темата, но не успях да намеря дали сте коментирали следното: В Протокола с резултатите от областен кръг на олимпиада по география дете има 118 точки, но в priem.mon.bg детето в профила си вижда 60,204 точки. Как става това "приравняване" ли да го нарека, намаляне ли..?

# 561
  • София
Максималните точките =100 и от там изчислявате другите.

# 562
Бях ги купила и аз тези ужасни тези -сакън да не изостана. Послужиха ми единствено за някои ключови думи, които е добре да се употребят...евентуално или за посоката, в която да се мисли.

# 563
Максималните точките =100 и от там изчислявате другите.

Благодаря!

# 564
  • София
Последно за ТУЕС трябва ли медицинско, много разнопосочни отговори имаше назад и не стана ясно? И ако трябва на кой етап се прилага?

# 565
Днес успях да видя само работата по математика. Утре ще тичам за БЕЛ. Чудя се кому е нужно това разделение, в две различни училища , на двата края на София. Да ни е удобно.
Преди 8 години, всичко се случваше в едно училище, в центъра. За 20 минути + 30 мин. за транспорт всичко беше приключило.

# 566
Последно за ТУЕС трябва ли медицинско, много разнопосочни отговори имаше назад и не стана ясно? И ако трябва на кой етап се прилага?

Трябва, трябва! - тя е професионална гимназия

# 567
  • София
Да, трябва и никой никъде не е казвал, че не трябва. Пише го и на сайта им: https://www.elsys-bg.org/priem/red-i-uslovija-za-priem в раздел "документи за прием".

Прилага се при подаване на заявлението, системата подсеща.

# 568
A да не говорим, че работите се показват от лаптоп т.е проверката може да се направи навсякъде ..

# 569
За кандидатстване в профисионални гимназии, каквито са нтбг и нфсг се изисква медицинско удостоверение с регистрационен номер към документите за кандидатстване.
Това е точният текст.
5. (предишна т. 4 - ДВ, бр. 12 от 2017 г., в сила от 03.02.2017 г.) медицинско свидетелство, издадено от общопрактикуващия лекар на ученика - за кандидатстващите за специалности от професии;

Общи условия

Активация на акаунт