СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 81 081
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Я, Дидева вече е сложила червената точка! Laughing

Мария вече пусна прогнози за момчетата, Дидева също за някои училища, Слънчевата, но понеже днес смятах за познато седмокласниче, ето и моите за момчета, II класиране, за когото представляват интерес:

Скрит текст:
НЕГ                                       462
164 - ИЕ/АЕ                        458       
164 - ИЕ/Ит                         446
164 - ИЕ/ФЕ                         434
164 - ИЕ/Пр                         430
ФЕГ -                                     400         
1АЕГ-                                     416
2АЕГ                                      412
73-то                                     438
22-ро ИЕ                              390 
22-ро АЕ                               394
35-то НЕ                               400
35-то ФЕ                               380
31-во ИЕ                               400
31-во АЕ                               392
31-во НЕ                               398
32-ро АЕ                              360
133-то РЕ                             378
133-то АЕ                             398
133-то ФЕ                             382

Последна редакция: ср, 01 юли 2020, 00:05 от sanaka

# 586
Получихме служебна бележка с оценките. Тя преди 4 класиране трябва ли за нещо?  Нали всичко е в системата?
Там са и входящия номер и кода за достъп ми направи впечатление.
Кога затваря системата за тазгодишното кандидатстване?
Нали ако се налага да я размяташ някъде, различни хора ще имат достъп до профила на детето.

Sanaka, вкарай текст че си сверила с миналогодишните резултати, да не те питат после Grinning Joy

# 587
  • София
Да ви кажа сигурно прекалих, но в моя списък има около 45 паралелки.
Разпечатах на А3 съответната извадка от ДПП, обясних на девойката всичко и ѝ връчих да мисли как иска да ги подредим.

# 588
  • София
Здравейте, момичета. Мен ме мъчи следния въпрос - не мога да го разбера и това е.
Например: Детето ми пише 3 желания, 3 паралелки.
Ако случайно не му стига бала за 1 желание, то автоматично отива към желанието за което му стига бала? Да кажем, че му стига за трето желание. И тогава детето се записва в 1 класиране за 3 желание?
И как ще е ясно това, защото със сигурност - училището, което моето записа като 3-то, другите го записали като 1-во. И със сигурност ще го изместят независимо, че балът на моето дете може и да е по-голям?
Не знам ... не мога да вдяна. Помощ Simple Smile

# 589
Айде някой да ми обясни защо има бележка с резултатите от НВО и ден след това ще раздават и удостоверения или диплома за завършено основно образование .. Уж епидемия, уж по-малко контакти, но за всяко нещо ги викат по отделно
В дипломата нали пише точките от НВО?

# 590
  • София
Здравейте, момичета. Мен ме мъчи следния въпрос - не мога да го разбера и това е.
Ако случайно не му стига бала за 1 желание, то автоматично отива към желанието за което му стига бала? Да кажем, че му стига за трето желание. И тогава детето се записва в 1 класиране за 3 желание?
И как ще е ясно това, защото със сигурност - училището, което моето записа като 3-то, другите го записали като 1-во. И със сигурност ще го изместят независимо, че балът на моето дете може и да е по-голям?
Не знам ... не мога да вдяна. Помощ Simple Smile
Да ти кажа, аз не вдянах целия ти разказ. Joy Но ако питаш това, което си мисля, че питаш, дете с по-нисък бал не може да измести дете с по-висок бал, независимо от поредността на желанията.

# 591
Добър въпрос. От миналата година няма дори образец на тази бележка, същата не е спомената в наредба 10, но....някои училища продължават да я издават.
Добре, че Санака е разбрала предходния въпрос, защото аз не можах
Опс. И тя не го е разбрала. Joy

# 592
  • София
Въпроса е следния: Ако дете не се класира по 1 желание какво става в 1 класиране? Класира се за второ, трето  желание в същото 1 класиране... за което му стига бала или какво става?

# 593
Да. Класира се за това желание, за което му стига балът.

# 594
Хм, Дидева. Аз си я представях за четвърто класиране, когато не е през системата вече. Което пак е тъпо, щото в свидетелството си пише НВО резултатите.

Както казах нашата е с ЕГН, инфо за достъп до системата и днес като я видях си помислих, че без бой не я показвам на никой.

# 595
  • София

Или подава заявление за участие във второ класиране, където има шанс да се премести на по-предно такова.

# 596
Къде ще се подават заявленията за второ класиране? Пак онлайн ли?
Като им раздадат свидетелствата, в тях ще пише точките от НВО, така ли?

# 597
  • София
Да. Класира се за това желание, за което му стига балът.
Благодаря.

Момичета, разбирам вашата ирония, присмиване... сигурно ви е писнало от тъпи въпроси. От
много години в България има класиране, класиране... една, две ... десет паралелки. Има тук
преподаватели, хората в системата, родители, за които това не е първо кандидатстване.
През 2011 имах седмокласничка, но тя изкара такъв резултат, че не ни трябваше да избираме -
където написа първото желание - там и влезе.

сега имаме само 400 точки и трябва правилно да подредим желанията...

По моето време и не тук имеше следното: отиваш в желаната гимназия - държиш изпит, ако не
са те приели - няма пето десето желание - просто отпадаш и се връщаш в обикновеното СОУ и учиш
до 10 клас (толкова беше тогава учене).

Така, че извинявайте, ще питам.

# 598
Къде ще се подават заявленията за второ класиране? Пак онлайн ли? - не. В училището, в което е приет ученикът на първо класиране
Като им раздадат свидетелствата, в тях ще пише точките от НВО, така ли? - да
Само да отбележа, че със санака имаме почти стопроцентово съвпадение в баловете за някои училища ( не съм смятала всички). Разминаванията са в десети. Simple Smile

сега имаме само 400 точки и трябва правилно да подредим желанията...
Единственото правилно подреждане е така, както ги иска детето. Просто включете и нещо за застраховка.

# 599
Я, Дидева вече е сложила червената точка! Laughing

Мария вече пусна прогнози за момчетата, Дидева също за някои училища, Слънчевата, но понеже днес смятах за познато седмокласниче, ето и моите за момчета, II класиране, за когото представляват интерес:

Скрит текст:
НЕГ                                       462
164 - ИЕ/АЕ                        458       
164 - ИЕ/Ит                         446
164 - ИЕ/ФЕ                         434
164 - ИЕ/Пр                         430
ФЕГ -                                     400         
1АЕГ-                                     416
2АЕГ                                      412
73-то                                     438
22-ро ИЕ                              390 
22-ро АЕ                               394
35-то НЕ                               400
35-то ФЕ                               380
31-во ИЕ                               400
31-во АЕ                               392
31-во НЕ                               398
32-ро АЕ                              360
133-то РЕ                             378
133-то АЕ                             398
133-то ФЕ                             382
Sanaka, може ли да помоля за прогноза в същия ред, само че за момичета? 😊Или то вече има, но аз съм я пропуснала, а уж нямам пропуски и изчетох темата. Благодаря ти много предварително!😊 Безценни са прогнозите!

Общи условия

Активация на акаунт