СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 81 080
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Имаш, имаш! Joy В предишната тема има, на сто и някоя си страница беше.

# 601
  • София
Дидева, Санака, я хвърлете боб и за СМГ. До сега само Мария го хвърли. Моята девойка за там се гласи, за немската паралелка. За английската има по-голям щанс. На трето място ще пише НПМГ НЕ. Дали да пишем още някоя паралелка за застраховка - бал 492.5/485 за ЕГ.

# 602
  • София
Оу, не смея за СМГ с това утрояване на математиката. При сбора на точки БЕЛ/МАТ, не се знае колко от тях са за мат, колко за бел. С 492,5 не ми се вярва да имате проблем за английските паралелки поне, но нищо не ти пречи да пишеш още едно желание накрая.

# 603
  • София
Госпожицата каза Испанската, ама тепърва трябва да избере паралелка. До момента с 300 зора измисли второ желание за един ден, трето за още два, в момента мисли по четвърто. Май няма да пускаме на трети Laughing

# 604
  • София
sanaka, обичам те! Радост за очите ми е твоята класация. 😂
Утре ще погледна за въпросния номер и на нашето медицинско.
Момичета, официално сме във ваканция! Хайде, честито!
July Morning идва след няколко часа!

# 605
  • София
Еее, Селена, едно желание след СМГ ви стига.

# 606
  • София
Санака, в другите прогнози сме 1:1, но и с теб се разминаваме за НЕГ, макар и с по-малко...

# 607
Имаш, имаш! Joy В предишната тема има, на сто и някоя си страница беше.
Връщам се да препрочитам! 😂

# 608
  • София
Еее, Селена, едно желание след СМГ ви стига.
И аз така мисля, но ще се застраховаме.

# 609
Нали помните, че споделих за приятелско момче, което има 40т БЕЛ и 21т МАТ на НВО. Днес направих един ексел, в който подредих училища, в които би могъл да бъде приет. Защото желанията, които ми изреди той са.....абсурдни /НТБГ, НФСГ, неговото 22ро.../. Разбира се, няма как да не се съобразя и съм му ги записала.
Мисълта ми е, ако някой (с много нисък бал) има нужда от мнение по въпросът, с радост ще му предоставя и на него въпросният файл.

Може ли файла? Благодаря!
[/quote
И аз да помоля за файла!

# 610
  • София
Къде ще се подават заявленията за второ класиране? Пак онлайн ли? - не. В училището, в което е приет ученикът на първо класиране
Като им раздадат свидетелствата, в тях ще пише точките от НВО, така ли? - да

Ако не бъде приет никъде на Iво класиране, къде се подава заявление за IIро?🤔

# 611
  • София
Не се подава! Автоматично участва във второто.

# 612
                    Заявление за второ класиране се подава в у-щето,където е прието детето - на място!

# 613
                   Заявление за второ класиране се подава в у-щето,където е прието детето - на място!
Ако детето не е прието никъде, участва автоматично.

# 614
Виждала съм преди години разпечатани поименни списъци на приетите деца след първо/второ класиране в училищата. Все още изнасят ли такива списъци?

Общи условия

Активация на акаунт