СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 80 807
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 1 155
От полунощ ли започва подаването (т.е 0 часа на 03.07)?
Да.
Аз подадох 5 мин след това 😁
Дават ти някакъв номер, нашият беше двуцифрен мъничък...
Туй помня 🤔

# 1 156
  • sofia
Смятам първо да се наспим и тогава. При моя младеж се избистриха някакви странни желания, баща му е ЗА, аз го играя въздържал се.

# 1 157
  • София
Благодаря ви, sanaka и irinopolis!  Simple Smile

# 1 158
  • София
Аз мислех утре, ако е спокойно в работата да подам сама, защото после ще имам ужасно много работа( в събота заминаваме на море и нищо не ми е приготвено), но той заяви категорично, че иска да участва, та ще го правим по някое време. Не че има много желания да се пишат, но..
Вчера им връчиха свидетелствата, за всеки клас по отделно в двора, че да не се засичат. Вие сте добре с книгите подарък, на моя класният му е избрал Шекспир- огромна тухла Open Mouth . Искал е да се пошегува ли, или се надява да го прочете и да му хареса, нямам идея. Иначе бяхме организирали и издействали разрешение да засадят дърво с класния. Та и това са правили, ще оставят спомен на училището, ако оцелее, де.

# 1 159
Ок Simple Smile. Щом сте толкова уверени, може би детето е с 500 бал. Но, моля, не обърквайте така другите, които не са с толкова висок бал!
Моето дете не беше с висок бал. Подреди си желанията по интерес и го приеха по третото му желание( баловете му бяха еднакви).Аз го политах дали иска да участва на второ класиране и той категорично ми отказа. Така, че какъвто му е касметът и желанието което беше трето се оказа по-късно и по-добро зс него

# 1 160
И защо няма да я пишете? Какво ще пречи, ако е на 2 позиция?

Защото няма смисъл. Минималният бал за АЕГ е поне с 30 точки под този за ИЕГ. В обратният ред има логика, но в този, аз лично не виждам такава.
Това са миналогодишни минимални балове. За тази година още не са ясни. 🙂

# 1 161
И защо няма да я пишете? Какво ще пречи, ако е на 2 позиция?

Защото няма смисъл. Минималният бал за АЕГ е поне с 30 точки под този за ИЕГ. В обратният ред има логика, но в този, аз лично не виждам такава.
Това са миналогодишни минимални балове. За тази година още не са ясни. 🙂

Toчно, миналата година във Вн IV EГ с испански неочаквано изпревари по бал френските паралелки и обърка нагласите на доста хора.
Балът за прием се определя от желанията на децата всъщност.

# 1 162
Дано до следващия петък да излезе класирането, че щерчица има рожден ден на 11 юли, та се надяваме на двоен празник 🙏 Успех на всички дечица 🙌

# 1 163
  • София
Не мога да заспя Flushed .
Зациклих над мисълта вземаме ли най-правилното решение.

# 1 164
  • София
Спокойно, каквото и решение да вземеш, все ще съжаляваш. Joy Я по-добре си лягай!

# 1 165
Подадохме!

# 1 166
  • София
Браво!
Аз само разглеждам, макар да мога да подам на Николета, тъй като там нещата са ясни, предполагам че и двете ще искат да участват в подаването.
Наистина е лесно избирането и подреждането на паралелките Simple Smile

# 1 167
Подаването започна, а при нас на страница с оценки пише:
"Все още няма оценки от свидетелство"
Това нормално ли е? При вас нанесени ли са оценките от училище вече?

# 1 168
При нас желанието е едно - категорично, балът достатъчно висок, още три специалности в същата гимназия само за всеки случай, затова е бързо и лесно.

# 1 169
Подаването започна, а при нас на страница с оценки пише:
"Все още няма оценки от свидетелство"
Това нормално ли е?
Съвсем.
В секция Желания има поясняващо съобщение. Не обръщайте внимание на правописа.
Важно: Оценките от свидетелствата се прехвърлят при подаване на заявление или на по-късен етап, при синхорнизация.

Общи условия

Активация на акаунт