СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 80 965
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 1 230
Бендива- във 2-ра има униформи. То и в 1-ва има, но имам впечатление за сериозна сума за 2-ра,за нещо, което няма да се носи после, но пък целта е училищата да приберат едни пари.   Разбира се, въпросът за униформата не ни е водещ.
                     Във 2-ра сумата беше за униформи и учебници някъде около 500-те.Ние поръчахме повече блузки с различни цветове и за това.Униформи носят до 10 клас След 10 клас свобода здравей! Сакото и ризата нашата е обличала,защото се пише активистка.Не си спомням да са обличани на някакво друго мероприятие.
.

# 1 231
Още ги няма въведени оценките от дипломата, така ли е при вас? Пречи ли това на подаването на заявление за първо желание?

# 1 232
  • София
Моята щерка съвсем се обърка. Принципно искаше втора  английска, но е с висок бал и всички я убеждават да пробва и в немската, и в испанската. Дразня се. Испанската ни е много неудобна. А немски не е учила никога. А 73-то ни е по-удобно, ако е за немски. Първа английска сме не, баща ѝ не иска във френската, пък аз нямам нищо против. Снобария ли е или желание за по-добра среда? Пффф, май се отказа малката от НПМГ, а си е точно за там.
Защо за 1 АЕГ сте не?
И аз не съм много хепи, че моята си смени желанието от немски на английски, но ще я оставя тя да избере финално.
Фифиана,  лични усещания. Писала съм два-три поста преди твоя. Имам истории от мое време, които не мога да ги сложа на кантара, естествено. Минало е доста време. Но си остава при нас тягостното чувство към училището. Въпреки че има точно английски с френски там.

# 1 233

Добро утро. Медицинското на сина е една страница само.
Подадох вече. Взеха вчера свидетелствата и върнаха учебниците.
Успех на всички!

А бяха ли въведени оценките от свидетелството при вас? При нас ги няма още...не смея да подам така

Виждам, че пише това:
Важно: Оценките от свидетелствата се прехвърлят при подаване на заявление или на по-късен етап, при синхронизация.

# 1 234
  • София
Не пречи на подаването. После ще ви синХорнизират.

# 1 235
Още ги няма въведени оценките от дипломата, така ли е при вас? Пречи ли това на подаването на заявление за първо желание?

Няма ги оценките и това НЕ пречи да се подаде заявлението по електронен път.

# 1 236
  • Стара Загора

Добро утро. Медицинското на сина е една страница само.
Подадох вече. Взеха вчера свидетелствата и върнаха учебниците.
Успех на всички!

А бяха ли въведени оценките от свидетелството при вас? При нас ги няма още...не смея да подам така

Виждам, че пише това:
Важно: Оценките от свидетелствата се прехвърлят при подаване на заявление или на по-късен етап, при синхронизация.
Здравей. Нямаме нанесени оценки. Това не е притеснително , по-късно ще ги качат

# 1 237
Благодаря ви! Почвам

# 1 238
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Тия още ли се синХорнизират? Satisfied

# 1 239
  • София
firosmidia Писала си ми съобщение и се опитах да ти отговоря, но ми дава, че си забранила получаването на лични съобщения. Ако искаш пак ми пиши съобщение и дай мейл. Тук не влизам.

# 1 240
В класа на сина ми математика с НЕ има 8 момичета и 18 момчета. На него много си му харесва.
Математиката си е по учебника, за желаещите да се занимават със състезателна математика има допълнителни занимания в неделя по желание.
Информатиката започна от нула. Учат С++ По мнение на сина ми много бавно напредват. За цяла година били научили само няколко функции.

Не звучи зле. Кое е училището?

# 1 241
  • София
Оценките на дъщеря ми вече ги има в системата.

# 1 242
Супер бързо и лесно, много приятно съм изненадана дотук . Учудвам се, че има много хора, които щели да ходят да подават....

# 1 243
Във Варна  не се сещам за гимнация без униформа и се носят стриктно.

# 1 244
  • Велико Търново
И нашите вчера приключиха, раздадоха свидетелствата, а на отличниците и по един "Хамлет" да си четат лятото Wink Дъщеря ми не беше разстроена след тържеството, нито от раздялата с училището - явно е нетърпелива вече за новото. Ще я оставя да си отспи няколко дни и ще трябва да измисля график за занимания, защото цял месец не ми се иска да лентяйства. Август ще сме на море и планина, така че юли ще е зора. За съжаление, нямаме село, или друго място, където може да се разнообрази, повечето от нейните приятели няма да ги има, и се очертава едно стоене вкъщи...Днес ще я водя на очен лекар, да видим има ли поражения след дистанционното обучение.
Вашите деца/тези, които са по градовете/ с какво ще занимават лятото?

Общи условия

Активация на акаунт