СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 80 763
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Пловдив
Ние не сме подали още, но сме наясно с желанията, също и с буферните училища, няма да слагам чак 9,но 4 паралелки с много по-нисък бал от неговия за миналата година смятам, че са достатъчни. Като си говорите за желания и редене според бал, точно днес пак за едно дете, което от 3 години иска да учи нещо и категорично не езици, ама понеже бала ще му стигне за език, завой на 180 градуса за език, щото да не хабим бала. И това е начин, де. Браво на готовите и подалите, успех! Мен много ме тормози това медицинско, чак в понеделник ще го взимаме, общо взето няма да ни трябва, ама... Тъпо.

# 1 516
Мъжът ми пусна на младежа по няколко онлайн урока по немски, испански, френски и руски за да направел информиран избор 😉 Да не каже после, че му е скучно или не му харесва. Немският  ми се видя ужас, нищо не можах да изговоря🙃
Ей това по-рано да го бях прочела значи:) Хич не се сетих така да процедирам. Синковеца много държи на НЕ-АЕ или АЕ-НЕ в езиковата в Стара Загора. Аз съм я завършила, но по мои наблюдения от близки деца...деца знаещи английски език трудно им се отдава немския. Лично мое мнение разбира се.
Все си мисля,че нашата е игра е с английския и френския. И без това харесвам много континента Африка, а там на доста места се говори френски+местен...та па може да ме заведе някой ден там. Аз френски не говоря...само английски, немски и руски Simple Smile)))
Любимото ми място е....о.Мавриций...бога ми там ще отида след класиранията....имам нужда вече...неистова нужда. Мавриций е бивша френска колония.....там е нашата игра!
Подадохме вчера. Нямам все още оценки в МОН. Не се притеснявам...все ще се появят. Диплома има поне черно на бяло:)))

Най-после някой от Зарата! Sunglasses И моят син иска там АЕ,НЕ . Според Вас колко ще е минималният бал?

# 1 517
  • София
Подадох вчера, когато девойката се прибра. Тя не мръдна и на йота от желанието си, та стана бързо. Пуснах и в две училища наблизо с по-малък бал, но не мисля, че ще се наложи да ги ползвам.

# 1 518
Най-после някой от Зарата! Sunglasses И моят син иска там АЕ,НЕ . Според Вас колко ще е минималният бал?

Предходните две години е бил около 400 точки.
Очаквам и тази да е там някъде.

# 1 519

Предходните две години е бил около 400 точки.
Очаквам и тази да е там някъде.

2019 е имало и с 380 т. Тази година, май също ще има.

# 1 520
  • Отвъд алеята зад шкафа
И аз подадох, до последно променях желания, защото девойката в последния момент отхвърли някои.

# 1 521
  • София
НПМГ с физика победи за първото желание, точно когато ние вече бяхме решили че се е спрял на 18то. Каза, че ако не стане с НПМГ ще е щастлив и 18то. Малка промяна в третото желание, до което се надявам да не се стига - ФЕГ. И краят ще е за сигурното 51во.

# 1 522
  • София
Мислите ли, че може да излезе по- рано класирането?
Благодаря за споделеното мнение за френския и немския. Аз явно попадам само в компании, където немския е тачен.

# 1 523
Благодаря ви за отговорите. На моето дете не му е много висок бала, иска да учи в СПГТ, но по моите изчисления е на кантар Sad Преди трето класиране може ли да се добавят училища?

# 1 524
  • София
Аз съм убедена, че ще излезе по-рано. Не виждам какво ще джуркат толкова 5 дни. Все едно на ръка ще ги сортират. Може би дамите с предишен опит ще кажат как е било досега.

# 1 525
Нашата девойка е изчезнала преди 2 дни и изобщо не разбрах имало ли е нещо тържествено в у-щето им,не съм видяла свидетелството /освен в профила и/ ,изпуснах подреждането на желанията и ...не са точно по моя вкус,но със сигурност са по нейния.Даже е успяла да наложи мнението си и на майка си.Сега остава ....чакането. Yum И евентуално ,ако днес се появи,поне нея да видя.На гости при съученичка с преспиване и....със сигурност няма как да са в едно у-ще та не могат да се разделят явно.Не ми е много кеф,ама кой ме пита.На 15-ти тръгват на почивка с баща и и брат и и....се надявам поне да дойде да и дам мазилата ,които съм и приготвила.

# 1 526
Дами, ще ви разочаровам. Миналата година по - рано излязаха НВО-тата, но първо класиране си излезе точно на деня, някъде преди обяд, ако не се лъжа.

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 15:19 от Aleksandropulis

# 1 527
Дами, ще ви разочаровам. Миналата година по рано излязаха НВО-тата, но перво класиране си излезе точно на деня, някъде преди обяд, ако не се лъжа.

А статистиката за минималните и максимални балове по паралелки в деня на класирането ли я качват?

# 1 528
Подаде. Вълнуваше се, аз също. Три пъти попитах сигурна ли е, три пъти потвърди, че това е нещото, което иска и че този разговор-разбор сме го водили многократно и съответно желанието е осъзнато, а не мимолетно. Дано да има късмет на новото място!

# 1 529
  • София
Набор 2004 го сполетяха големи емоции около класирането, та някак споменът, по-рано или навреме е било, ми е избледнял.

Късмет на хлапетата! Пожелавам на всяко едно от тях, да падне на точното за него място! 🍀🤞
Дами, ще ви разочаровам. Миналата година по рано излязаха НВО-тата, но перво класиране си излезе точно на деня, някъде преди обяд, ако не се лъжа.

А статистиката за минималните и максимални балове по паралелки в деня на класирането ли я качват?
Да.

Общи условия

Активация на акаунт