Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се определя количеството на околоплодната течност?
Какво е значението на зрелостта на плацентата и какви са нейните степени?
Как да кача снимка във форум?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се определя количеството на околоплодната течност?
-
Какво е значението на зрелостта на плацентата и какви са нейните степени?
Степента на зрялост на плацентата се определя чрез ултразвуков преглед и обикновено се изразява като втора или трета триместър. Това е важно, тъй като степента на зрялост може да бъде индикатор за готовността на бебето за раждане. Степените на зрялост показват нейната зрялост и функциониране, обикновено оценявани от 0 до 3, като по-високата степен показва по-напреднала зрялост. Това може да бъде индикатор за здравето на бебето и да помогне при планирането на процеса на раждане. Зрелостта на плацентата е важен индикатор за здравето на бебето и успешно протичане на бременността, отразявайки способността й да осигури необходимите хранителни вещества и кислород за бебето.
-
Как да кача снимка във форум?
-
Какви стерилизатори са налични?
-
Какво е Магнерот и за какво се използва?
че аз се чудих дали да взема някаква резервка да имам ако не дай се боже нямам кърма навреме ... 
щот не стига че пия Магнерод и нош па ами приемам и Генипрал.По принцип казват че е хубаво поне седмица да си на влезнала в деветия и тогава да се спрат.Споко докторите ще ви кажат кога да ги спрете
Благодарности на раннобудната Херка-отново оригинално оформление!
.Остана страшни изумена от въпросите ми и накрая ме попита дали съм наред.Какви били тези глупави въпроси дето съм и задавала.Обясних и че в БГ така се прави.Тя ми каза-Няма такова нещо раждаш си с гората било нормално защото хем не можеш сам да се оправиш хем предпазвало от инфекции.А за клизмата дори не беше чувала,че трябва да се прави преди раждане.Абе направо си раждаш в ........
Сега сме бързали да пазарим,а после сме бързали да хвърлим внучето на някоя баба.Като го каза направо ми идваше да я

Та дойде и тя с нас до едни магазин за бебешки работи. Очите ми станаха като балтонски копчета/до сега нали не сме обикаляли та днес бях в еуфория/
! като гледам само ти ,аз и ели гу още се мотаем и си питаме ушите. обаче ,да ти кажа това мен изобщо не ме притеснява щото и аз смятам,че има много сладурски нещица,пък и ако дрешките за първия месец не ми харесат,само да сме живи и здрави,цял живот ще има да избираме красоти и да си глезим дечинките.