Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се определя количеството на околоплодната течност?
Какво е значението на зрелостта на плацентата и какви са нейните степени?
Как да кача снимка във форум?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се определя количеството на околоплодната течност?
-
Какво е значението на зрелостта на плацентата и какви са нейните степени?
Степента на зрялост на плацентата се определя чрез ултразвуков преглед и обикновено се изразява като втора или трета триместър. Това е важно, тъй като степента на зрялост може да бъде индикатор за готовността на бебето за раждане. Степените на зрялост показват нейната зрялост и функциониране, обикновено оценявани от 0 до 3, като по-високата степен показва по-напреднала зрялост. Това може да бъде индикатор за здравето на бебето и да помогне при планирането на процеса на раждане. Зрелостта на плацентата е важен индикатор за здравето на бебето и успешно протичане на бременността, отразявайки способността й да осигури необходимите хранителни вещества и кислород за бебето.
-
Как да кача снимка във форум?
-
Какви стерилизатори са налични?
-
Какво е Магнерот и за какво се използва?

.Следобед отиваме да избираме нов цвят за коли4ката,защото ни се обадиха,4е фабриката имат проблем с 4ервените и не се знае кога ще ги полу4ат 
, нямам търпение тия от общината да се поразмърдат и да си свършат работата по бързо и да издадат там разните разрешителни и планове за строеж и да я почваме, че зимата не ми се седи вече тук 

Питах и снаха ми каза, че първо отдолу винаги се слага бельо. Аз качих малко снимки, можеш да видиш какво представлява. Та тя ми даде много камизолки-блузки, тип прегърни ме, които се обличат винаги първи. После обуваш ританки, обикновени, бели и памучни, отгоре вече слагаш гащеризончето, върху което зимата обуваш буйки или чорапки и ако е студено обличаш върху него и елеченце. Не се притеснявай не става много. Просто под гащеризончето винаги се слага "бебешкото бельо" 
ако сложа боди, тогава слагам ли пак ританки? И ако от горе се сложи гащеризон, ами то бебето ще е с 3 чифта гащи + памперс!?? Може би понеже си представям аз как ще се чувствам с толкова гащи и затова ми се струва доста неудобно
.Поне тя ми отпада като ангажимент вече.Ходих и на дофтор всичко е наред с малката бебешорка вече е станала 1780,но все още си е с дупето надоло

.
Иначе не се слагат всички гащички наведнъж
нали трябва да ги обличаме зимата с две дрешки повече, отколкото нас.