Глезени отичат, корема натежава, мама е щастлива - ОКТОМВРИ наближава!

• 18 845
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
     Здравейте,мам4ета Hug
     Криси,добре си и го казала това на бабката.Някой питал ли я е та да се обажда.На моя мъж баба му през пролетта ми казваше да си го покривам,но тя се страхуваше да не настина,не за друго.Пък и аз не се хващам лесно.
     Неса,много е готина люлката,аз също се 4удих дали такава да взимам(малко по светъл цвят) за на4алото,но накрая наделя другия вариянт.
     Ма4о,бързо оправяне.
     Намерих си дюше4е от латекс Laughing.Моят е от висколастик и сме страшно доволни,но казват 4е за малки легла нямат,така 4е ще сме на латекс.Разликата му с коосовия е само плюс 20 евро Wink.Следобед отиваме да избираме нов цвят за коли4ката,защото ни се обадиха,4е фабриката имат проблем с 4ервените и не се знае кога ще ги полу4ат Sad
     Лек ден на вси4ки

# 76
  • Откъм Варната
Здравейте и от мен,
Най сетне малко хладинка след този дъжд снощи, само дето като валя навън валя и в къщи #Crazy, нямам търпение тия от общината да се поразмърдат и да си свършат работата по бързо и да издадат там разните разрешителни и планове за строеж и да я почваме, че зимата не ми се седи вече тук

# 77
Привет и от мен!
Аз също се поуморих днес - първо на училище "9 месеца", после на ЖК, после обратно в офиса, голямо тичане...И как се задъхвам напоследък, ужас. Много ми е трудно да заспивам и да се въртя вечер.
Ще се въздържа от оплаквания, че всички сме на едно дередже - важното е, че сме на финалната права. Да са здрави бебчетата!
Лека вечер!

# 78
Здравейте мамчета!
И аз да се похваля, днес капарирах кошарта на бебо и до края на седмицата ще ни я доставят.Като я сглобим ще я снимам да ви я покажа.
Friki не се притеснявай за по-силното течение.Аз съм така от доста време, и моя доки ми  изписа свещички -гинопеварил,от 6 -я месец насам си слагам по два пъти в седмицата,без да имам никакви гадини,просто профилактика.Трябва да е чист пътя на бебока.
Ma4o пожелавам ти бързо оздравяване и се пази.
А болните баби да се възстановяват без проблеми.И нашата беше в болница със стенокардия, но слава богу вече е добре.
Лек ден на всички коремчета  love001

# 79
Привет и от нас!

Благодарности на Хера за темата, добре че ни е тя!  Heart Eyes

Херка и Кръц, дано по-бързо се оправят майчетата ви, че наистина много притеснително така. Нека да са живи и здрави бабите, че имат внуци да гледат!

Мачо, много лошо с тези твойте бъбреци, стискам палци да се оправиш бързичко!  Peace

Неса, тия люлки са толкова сладурски и аз съм влюбена в тях, но всички ми казват, че много бързо им ставали малки на бебоците и да не съм купувала, а те са такива бонбонскииии!

преди малко ми доставиха тенс за обезболяване при раждане

Криси, какво е това тенс? Чувала съм за сет за епидурална, който включва някакви тръбички и нещо като спринцовка, т.е. вс. необходимо за поставянето на упойката освен самия медикамент, но тенс?  Thinking

Имам едно въпросче, към напазарувалите вече, каква дебелина гащеризончета и дрешки купувате? Нали това са връхните дрехи на бебоците, от долу имат само боди и чорапи, не ви ли се вижда тъничко това облекло? Вярно, че то ще е и завито, ама все пак... аз мисля, поне плюшени да са тия гащеризончета, че по-дебели ми се виждат, има такива от памучен плюш. Или може би се слагат и ританки под гащеризончето?  Thinking ама то така пък тясно ще му стане... Ох, не знам кажете, моля ви!

Hug  Hug  Hug

# 80
Вени, да ти кажа от "опит" от племенника ми. Grinning Питах и снаха ми каза, че първо отдолу винаги се слага бельо. Аз качих малко снимки, можеш да видиш какво представлява. Та тя ми даде много камизолки-блузки, тип прегърни ме, които се обличат винаги първи. После обуваш ританки, обикновени, бели и памучни, отгоре вече слагаш гащеризончето, върху което зимата обуваш буйки или чорапки и ако е студено обличаш върху него и елеченце. Не се притеснявай не става много. Просто под гащеризончето винаги се слага "бебешкото бельо"  Peace

Ако го извеждаме с количката, вече има и чувалчета  или одеалца, така че ще им е топличко на душичките Heart Eyes

Неса, много ти е сладка кошарката. Heart Eyes Ама наистина е за кратко. Бързо растат бебчовците, после ще трябва и а друго легълце да мислите. И аз исках такава, тип люлка, но после и легло .... и така Tired

Аз пък не си показвам голото тумбаче. Все гледам да го покрия с нещо, не за друго , ама ми е космато милото и с една дълга линия. Ух, дано изчезнат после, че като маймунка съм smile3532

# 81
Кръци, не е ли бодито бельото на бебето?  newsm78 ако сложа боди, тогава слагам ли пак ританки? И ако от горе се сложи гащеризон, ами то бебето ще е с 3 чифта гащи + памперс!?? Може би понеже си представям аз как ще се чувствам с толкова гащи и затова ми се струва доста неудобно  hahaha 

Яни, ти нали ще раждаш в Тина Киркова, при кой док. си? Аз като гледам май също се очертавам секцио. Поне така ми препоръчват и 2-те офтамоложки, които посетих за очите, заради диоптера ми от -4,5. Моята док. също ражда в Тина Киркова, Джонгова се казва.

# 82
Веничка, и на мен ми е голяма грижа въпроса с обличането на бебето. Тука е супер трудно да се намерят ританки, а гащиризончетата (които тук май са равнопоставени на наш'те ританки) ми се струват тънки и непрактични, особено като тръгнеш да сменяш памперси. Решението на Кръц-ито ми хареса. И не мога да измисля какви връхни дрехи да пазарувам (като космонавтче например или и аз не знам какво).

А за мойто бебешко кошче - то е наследство Wink Иначе да си призная и аз мисля, че прекалено за кратко се ползват и са доста скъпи, но пък ного се радвам за него, защото се побира иделано в спалнята. Пък бебо като порасне с няколко месеца, направо ще се мести в неговата си стая и там ще се шири в легло.

# 83
Здравейте и от мен,
бързо оздравяване на болните баби. Дано им е само от жегата и да минава.
Като гледам какво е трескаво приготвяне, срам ме хваща. Аз нещо нямам потенциал за обикаляне по магазини. Много се обърквам като има толкова много неща. Някой знае ли къде има зимни спални чувалчета с дълги ръкави (най-добре свалящи се)? Проверих на 1-2  места, но нямаха.
А на бабите по улицата гледайте да не им се връзвате. Туй е от скука или щото внучката ги е овикала сутринта та гледат да си го изкарат на някого. Като се гледам каква съм порасла, хич и не знам как да го скрия корема. Май не ми го виждат само в автобусите, когато няма места за сядане.

# 84
  • Бургас и някъде на изток в Лондон
Здравейт тумбачета  smile3503 smile3503
влизам да ви се похваля и аз.Вчера ми се обадиха от магазина в който си харесах кошарката и скрина за беба.Фирмата производител се е съласила да ми изпълнят поръчката.Много ме зарадваха newsm68 newsm44.Поне тя ми отпада като ангажимент вече.Ходих и на дофтор всичко е наред с малката бебешорка вече е станала 1780,но все още си е с дупето надоло Sad Thinking.Май така най си и харесва.От няколко дни и аз получавам контракции,но само нощно време.Изписаха ми да пия Магнерод и спазмалгон.Дано ми минат,че колкото не можех да спя сега и те.Ох стига съм се оплаквала на тоз етап едва ли някой се чуства по различно.
Кръц кръц и аз съм като теб с космато коремче и линия посредата,но не ми пука по добре сега да маймунея,че после като се появят малките ще се превеждаме в по изряден вид  smile3521 smile3521
А на болните бабчета бързо оздравяване   bouquet  bouquet

# 85
Привет,
шмугвам се набързо само да кажа на Варненки да не ме броят за утрешната среща.. тати ще идва на гости и после ще ме откара у тях на гости за 4-ри дни, нали сега гоня комфортното возене.., че от автобуса ми се  Sick
Иначе с бебко сме добре, но май пак смени позицията, че сега ме ритка в другия край на корема, Но ще стане ясно след бурния сватбарски уикенд, който ме очаква..Да смее младоженеца да влиза през вратата, като съм я уела цялата ..  Joy hahaha

Бабите да се оправят бързо, че внучетата идват и без тях ние мамите ще се видим в чудо .. у нас ще има пълна мобилизация  #Crazy newsm78

За кошчетата много са сладки, и наш бебо ще се наслади на това удоволсвие коша, само че ще спи в коша дето са се люлели баба, мама и леля .. е не едновременно де   bouquet

Последна редакция: вт, 29 авг 2006, 18:35 от PC (коте)

# 86
  • Виена
Здравейте тумбачета и от мен Hug  love001
 Супер темичка както винаги,браво на Херка newsm51.
 За обличането на бебко и аз съм на мнението на kryc kryc,аз малката помня,че я обличах така с камизолка-тип прегърни ме,с къси гащички обаче не с ританки,(някъде май ми се мернаха такива в снимките ),чорапки, отгоре гащеризонче или пижамката и когато не спи с терлички или буики.Ама сега мисля бебо да го обличам само с боди и върху бодито направо гащеризончето или дрешките,там с каквото ще е.Тука гледам,че така си обличаха бебоците.Или ще си поръчам такива камизолки и гащички от БГ,че и тука няма такива неща Thinking.
 Най накрая и аз си поръчах количката,по точно татито.Голям ентусиазъм прояви той за тази количка,направо ме смая,но ми стана едно приятно Heart Eyes.Много се беше вживял.Каза тая ще е и...Дано да е хубава и на живо,че не сме я виждали,само на снимка.Ето я,ако някои иска да хвърли едно око.
http://www.quelle.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EU … =&tr_from=pue
  Неса и аз много ги харесвам тия кошчета,ама...наистина са си скъпички за краткото време за което се използват.Нашият бебко,ще спинка в на кака си леглото,е пребоядисано и като ново.Решихме,че няма смисъл от ново,като това си е здраво,само едно ново дюшече и е тип-топ.
  Яни и аз като теб купувам само сини дрешки,само те ме привличат,пък и татито и него...Толкова е горд,че даже пък той с неговите маниящини иска да купува на бебока екип на Левски.Ще ме побърка!От сега си прави планове как ще ходят на мачове като поотрасне на тати момчето...Само количката няма да е синя,ама защото нямаше,иначе щеше да е и тя в синьо.
 Криси и аз искам да питам какво е това тенс??Направо ме заинтригува....И аз не съм го чувала
 Мачо пожелавам ти бързо да се оправяш Peace,да му се невиди,защо трябва да ни спохождат такива ужасни неща,толкова малко остана... Cry

# 87
  • Откъм Варната
...Но ще стане ясно след бурния сватбарски уикенд, който ме очаква..Да смее младоженеца да влиза през вратата, като сам я уела цялата ..  Joy hahaha...

Вземи си някави хапчета за контракции, че аз се сега се възстановявям от такъв уикенд и както нямах никакви изведнъж станаха много и краката ми станаха слонски, жалко че няма да можеш да дойдеш утре, но другата седмица може пак да заформим някаква срещичка

# 88
Кръц Кръц спалното комплектче е към леглото взех ги от магазин Слънчо с/у пицария Модена.Там има готови коплекти ,а също така и шият.Днес имах доста изнервящ ден ,та като  хапна ще ви изчета.

# 89
Сега се връщам от разходка...то беше една разходкаа. Sick Целия ми корем стана на камък. Вече за нищо не ставам, малко да походя и контракции. Добре, че поне не са болезнени...

Вени,
слагаш боди, но за да е топло долу на краченцата слагаш и ританки Simple Smile Иначе не се слагат всички гащички наведнъж Grinning Ако е по-топличко слагаш тези слипчетата или тези до коленцата , които са. Ако е студено слагаш след памперса ританки и отгоре гащеризончето. То мъничка душичка,  ylinfant нали трябва да ги обличаме зимата с две дрешки повече, отколкото нас.

Илияна, ще питам татито къде е тази пицария, защото на мен нищо не ми говори и утре ще идем да видим какво има Heart Eyes

Теди, много е хубава количката.Хареса ми Порт бебето, изглежда доста добре уплътнено. Ама не е и евтинка-350 евро Money

Коте, весела сватба, полека само с танците Laughing

Момичета Миньон никаква я няма. Беше заминала на море, ама то месец мина от тогава. newsm78 Дано е наред всичко с нея

Хайде лека вечер Hug

Последна редакция: вт, 29 авг 2006, 20:01 от кръц кръц

Общи условия

Активация на акаунт