Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се определя количеството на околоплодната течност?
Какво е значението на зрелостта на плацентата и какви са нейните степени?
Как да кача снимка във форум?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се определя количеството на околоплодната течност?
-
Какво е значението на зрелостта на плацентата и какви са нейните степени?
Степента на зрялост на плацентата се определя чрез ултразвуков преглед и обикновено се изразява като втора или трета триместър. Това е важно, тъй като степента на зрялост може да бъде индикатор за готовността на бебето за раждане. Степените на зрялост показват нейната зрялост и функциониране, обикновено оценявани от 0 до 3, като по-високата степен показва по-напреднала зрялост. Това може да бъде индикатор за здравето на бебето и да помогне при планирането на процеса на раждане. Зрелостта на плацентата е важен индикатор за здравето на бебето и успешно протичане на бременността, отразявайки способността й да осигури необходимите хранителни вещества и кислород за бебето.
-
Как да кача снимка във форум?
-
Какви стерилизатори са налични?
-
Какво е Магнерот и за какво се използва?
тази нощ ме заболя носоглътката и вече разбрах защо тези дни ми е толкова отпаднало и ми се гади
а и моят мъж днес пак е в софия - сама ще се влача до болницата и то със стефи - а тя е голяма пантичка, все едно сутрин като стане съм и навила пружинката и докато не се развие не се спира
Не за друго ами няма да има какво да нося и ще трябва да подновявам гардероба. 
Все едно бях изяла слон.Ходихме с таткото на разходка като си дойде -не ми олекна.След това съм заспала и през нощта станах щото имах чувството, че ще
.Седях седнала, мъка, мъка.Все още ми е гадно и днес ща съм на няко обикновенна бисквитка , кисело млекце и вода с мед.Дано ми мине, че е много гадно.Направо все едно буца имам.Притеснявам се и да не съм настинала та чувствам такива тежести.Преди години ми беше ставало така.Мъчих се три дни, само мед с вода пиех, докато не
Пак се притеснявам-като чета че за 1/2 час трябва да преброиш 10 движения на бебчо, а аз май не мога...Днес отивам за болничния и да ми вземат секрет-ще взема да питам,ама дано лекарката се сети да го види бебчето на ехограф
Затова ли на 1.09.татито дава последен наряд

Уф, тръпки ме побивааат. Аз поне съм за средата на Октомври и хич не бързам. Искам си Октомврийче аз - една красива везничка, живичка и здрава 

и още има, ама няма картинки
.Намерила и камизолки и гащички,но аз нали се отказах от тях и си накупих бодита...
.
Нали трябва минимум две, едното като е мръсно, да слагаме второто.
.Уф и на мен ми се разхожда по магазините,ама докато стигна до някои Schoping център ще ми отиде час и половина най малко в едната посока и трябва да се блъскам по трамвай и автобуси,нещо не ми е най приятно.Татито като почива ще е,че нямам още одеалца и хавлийки и много се чудя и аз за одеалцето какво да е.Уж се предполага повечето неща да са ми ясни,все пак второ дете,а пък то аз съм пълна мъгла
Та ще се консултираме с хематолог, преди да започна да пия Малтоферче...Иначе и аз като Теди не давам признаци, че съм наясно със ситуацията, нищо, че ми е за втори път. Аз харесвам повече Владимир!
. Коластра и на мен не ми тече, но като се къпя и си обтривам гърдите, капват по няколко капчици - дано всички имаме кърма, та да си храним здравословно бебчовците!