Глезени отичат, корема натежава, мама е щастлива - ОКТОМВРИ наближава!

• 18 820
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
мили мами аз съм болна -  Weary тази нощ ме заболя носоглътката и вече разбрах защо тези дни ми е толкова отпаднало и ми се гади
явно съм пипнала някой бацил - не си усещам носа и ме цепи толкова много главата, а тези дно почти не съм излизала как успях да се уредя с тази си придобивка незнам - днес съм на лекар ама те тук ни секрет ще ми вземат нито нищо направо - биопарокс сигурно ще ми изпишат - много е гадно да живееш в такова голямо село newsm45 а и моят мъж днес пак е в софия - сама ще се влача до болницата и то със стефи - а тя е голяма пантичка, все едно сутрин като стане съм и навила пружинката и докато не се развие не се спира  smile3540
ама си ми е чеденце какво да я правя - на нас си прилича, пък е добричко човечето попринцип.

# 181
Здравейте!
Много пишете, сладки майчета! Rolling Eyes
От снощи досега....
Килограмите вече изобщо не ги мисля.То толкова много съм качила, че вече не мога да се занимавам с тях. EmbarassedВажно е да е добре онова мъничкото.Пък дали ще се свалят бързо няколко след раждането също не го мисля.При всеки е различно.Но имам едно свое наблюдение и дано е вярно , щото е в моя полза.Ще го споделя-всичките ми приятелки станали майки, които по време на бременността качваха уставно по 12 кг. след като родиха се освиниха, а тези които бяха като мен ударнички-сваляха като за светевно.Дано и аз така Praynig Не за друго ами няма да има какво да нося и ще трябва да подновявам гардероба. #Cussing out
За коластрата не се тревожете.Толкова много и аз разпитвах кой ли не и всички казаха, че това няма значение кога ще ти дойде.
Сега да ви се и оплача.Вчера не ядох много.На обяд се превих щдруделче-изядох две парченца.Към вечерта изядох две печени чушки с една малка филия черен хляб, а след това-ужас #CrazyВсе едно бях изяла слон.Ходихме с таткото на разходка като си дойде -не ми олекна.След това съм заспала и през нощта станах щото имах чувството, че ще  Sick.Седях седнала, мъка, мъка.Все още ми е гадно и днес ща съм на няко обикновенна бисквитка , кисело млекце и вода с мед.Дано ми мине, че е много гадно.Направо все едно буца имам.Притеснявам се и да не съм настинала та чувствам такива тежести.Преди години ми беше ставало така.Мъчих се три дни, само мед с вода пиех, докато не  Sick и след това пих някакви хапченца.Не ми питайте тогава как удрано свалих кг. и то доста и видимо.Ако сега стане така....Няма да съжалявам много де Laughing
Това е засега.Хубав ден!

# 182
Добро утро мами и от нас!
Ние предишната вечер бошунирахме корема на мама и не спахме, ама тази - кротка заспала работа CryПак се притеснявам-като чета че за 1/2 час трябва да преброиш 10 движения на бебчо, а аз май не мога...Днес отивам за болничния и да ми вземат секрет-ще взема да питам,ама дано лекарката се сети да го види бебчето на ехограф Praynig
За килцата и аз не казвам, че  Embarassedсъм за бой-нестига че от дебелите мами,ами и от продължаващите да качват.И вече хич неща да го видя кантара,макар че съм почти сигурна че днес доки ще ме качи и ще ми вика.
Мишке и аз съм от тези дето нямат коластра,но въобще не се притеснявам. Освен това и аз бързам вече да раждам-не че сме готови де, ама ми е едно такова нетърпеливо да си го видя вече съкрвището...
Криси и tarlej4e - май верно сте хванали вирус Sick-убийте го!
Херка - и вие септемврийчета, а NaughtyЗатова ли на 1.09.татито дава последен наряд  Laughing
Въпросче: Как ви определят теглото на бебчетата-с ехограф ли? На мен досега нито един доктор не ми  е казал колко мисли, че тежи бебчето Thinking

# 183
Добро утроо Heart Eyes

Херка
, и аз съм човек и мен ме мързии Mr. Green
Наближава срещата, а Party Уф, тръпки ме побивааат. Аз поне съм за средата на Октомври и хич не бързам. Искам си Октомврийче аз - една красива везничка, живичка и здрава  love001
Криси, къде пък го лепна тоя вирус. Пий чайчета и доколкото можеш си почивай Hug

Ели, ами мерят се бебчовците, въпреки че е доста относително. По размер на главичка и бедро и коремче - се изчислява горе долу колко тежи. Но не е особен показател, защото винаги главичките, особено на момченцата са по-големички Mr. GreenМоя и той главчо и се по напред върви Mr. Green

Галенце, напълно те разбирам. И аз още не мога да свикна, че не съм на работа. Липсват ми контактите с хората, тичането нагоре надолу...А като ми се обадят колегите и като ми кажат, че им липсвам и айдеее - ред сълзи, ред сополи - бременна работа. Ще свикнеш мила, то всъщност и нямаш друг избор. Hug Сега като тръгнеш по магазините за бебешки нещица, ще ти стане по-добре..

Таралежче, аз бях така предишната нощ. Много е кофти. Докато не повърнеш, няма да се оправиш. Бягай в тоалетната и се мъчи, че да ти мине Mr. Green

Стига с тия килограми бе мами. Ще се карам. Naughty Ами бременни сме де. Нали това ще ни е, още веднъж може би, ще имаме щастието да сме бременни. Heart Eyes Радвайте се и се глезете яко, че после като се роди човечето - дупе да ни е яко smile3504 1ironing wash newsm28 newsm71 и още има, ама няма картинки Mr. Green

Хайде лек ден Hug

# 184
  • Виена
Добър ден и от мен  love001
 Кръци исках да те питам колко ти струваше комплекчето за легълзето с балдахинчето ли как се казва на български не знам.Просто ми е любопитно.Защото тука са от 50евpо нагоре.Хайде 50 се дават,ама 120 май ми се струва малко множко,че то още малко и цяло легълце можеш да си вземеш за тия пари.
 Вчера говорих с мойто мамче,ходила да разглежда бебешките дрешки,и тя милата Heart Eyes няма търпение,и една такава въодушевена ми разказва какво харесала и ще вземела на бебко Grinning.Намерила и камизолки и гащички,но аз нали се отказах от тях и си накупих бодита... Rolling Eyes
 Аз днес си чакам уж количката да дойде,че нямам търпение да я видя на живо,ама щото я чакам сигурно няма да дойде днес,ами в понеделник smile3516.
 Абе мами аз нали в началото на лятото си купих билети за самолета за Н.Г.щото бяха евтини.И тогава бях решила бебчо да се казва Владимир(на баща ми),ама сега пък от скоро нещо ми се е забило в главата името Владислав и като че ли по ми харесва,а и има С на мама буквата.На вас кое по ви харесва,то знам,че аз трябва да си реша,ама ей тъй от любопитство...
Криси дано е лека настинка и бързо да се оправяш Peace
Таралежче ти също  Hug
 Хайде аз отивам да пия кафенце,че преди малко ставам и не съм се разсънила още   food010

# 185
Теди, цялото и с балдахинчето струва 45лв. Сега ще си купя и още едно такова, само че с овце и е млечно синичко Wink Нали трябва минимум две, едното като е мръсно, да слагаме второто.

Не може ли да ти купят всичко от БГ, ами много по-евтино е.Не си заслужава според мен такива пари 120 евро-леле.

Ако майка ти има цифров апарат и може да качва на компа- модерна баба ще да е-та ако някой може така, да иде в един детски магазин, да ти наснима всичко и ти после от снимката ще си избереш нещо. Нещата са български, 100%памук и са качествени Wink

Септемврийки, вече си имат първото бебче за месеца. Да им е живо и здравоо Heart Eyes

Последна редакция: пт, 01 сеп 2006, 13:35 от кръц кръц

# 186
  • Виена
Наистина си струва кръци да си поръчам от БГ
а и твоето на снимката мн.ми хареса Peace,защото тука по евтините са по 3,4 вида,няма голямо разнообразие,виж от другите има мн.готини,ама толкова пари наистина няма да дам,свиди ми Embarassed,то да е за нещо друго,ами..не си заслужава Rolling Eyes.Свекито ще идват да доведат малката и без това само ме питат какво да купят на бебока,ето го идеалният подарък smile3521.Уф и на мен ми се разхожда по магазините,ама докато стигна до някои Schoping център ще ми отиде час и половина най малко в едната посока и трябва да се блъскам по трамвай и автобуси,нещо не ми е най приятно.Татито като почива ще е,че нямам още одеалца и хавлийки и много се чудя и аз за одеалцето какво да е.Уж се предполага повечето неща да са ми ясни,все пак второ дете,а пък то аз съм пълна мъгла Weary

# 187
  • Стара Загора
Херка - и вие септемврийчета, а NaughtyЗатова ли на 1.09.татито дава последен наряд  Laughing
Въпросче: Как ви определят теглото на бебчетата-с ехограф ли? На мен досега нито един доктор не ми  е казал колко мисли, че тежи бебчето Thinking
Разконспирира ме Mr. Green
Относно теглото нашето го определят от диаметъра на главичката и дължината на бедърцето му.
Кръци аз си мислех, че мързела само в Стара Загора го има Mr. Green

# 188
Здравейте, момичета!
Моят хемоглобин е 100, но пък си имам желязо - 19,5 при граници 5-29 и докторката се шашна защо било така.... newsm78  Та ще се консултираме с хематолог, преди да започна да пия Малтоферче...Иначе и аз като Теди  не давам признаци, че съм наясно със ситуацията, нищо, че ми е за втори път. Аз харесвам повече Владимир!
кръц кръц, и аз сега си броя работните дни до 45-те, но знам, че после ще ми липсват социални контакти и разнообразие и ще си хапвам повечко, неизбежно Tired.  Коластра  и на мен не ми тече, но като се къпя и си обтривам гърдите, капват по няколко капчици - дано всички имаме кърма, та да си храним здравословно бебчовците!
Поздрави и хубав уикенд!
 bowuu

# 189
Здравейте, мамчета!
        Да се отчета и аз с моите изследвания за бъбреците - урокултурата ми е добра и засега пия само билкови хапчена, за да разбия камъка и след месец пак съм на преглед.
Евелинка,не се притесняваи за корема, че се е посмъкнал. Моят започна още преди 2 седмици и сега вече е страшно ниско, но това не е гаранция за скорошно раждане. Весело изкарване на Боровец. Завиждам ти благородно, че аз вече не съм за път.
След 2 седмици ще раждам по последни данни дофторски. Thinking Малко ме е обхванала параноята. Confused
Коластра и аз имам от 5 месец, но предната бременност беше много повече, но това наистина не е показател дали ще имам после кърма или не.
Стига толкова от мен!
П.П. Подкрепям Кръци - стига с тези кг - после ще ги сваляме. Като знам какъв зор е! #Crazy

# 190
Ето ме пак за отчет Hug-връщам се от държавната консултация и вече болничния си е в мен, а официално той е от 24.08. Иначе чуха тоновете на бебо, взеха ми секрет и по-нататък през месеца ще пускаме изследванията. За движенията ми каза да отида ако искам другата седмица да види бебчо на ултразвук, но иначе да не се шашкам newsm78Иначе за Магнерота, както моя термин е 08.10 каза да го спирам едва към 15.09...
Айде, целувки на тумбаците и чао засега!

# 191
здравейте пак!
мами от Пловдив, а и от околностите, ако ви трябват по-евтини бебешорски работи, днес открих разни нещица из складовете на Брезовско шосе. В Илиенци (Пловдивския) има кошарки за 100 лв, от чам, с чекмеджета, има и евтини дрешки, кенгура, и всякакакви неща за едно бебе които моеж да се направят от плат. Просто това е производител, затова толкова евтино. Иначе до Илиенци намерих и склад за колички--Бейби Макс и Чиполоно, цените са съвем прилични--от 115 до 150 за комбинирани като чантата е включена в тази цена. И евтини памперси намерих в околностите--Чампс, по 15 ст. излиза бройката, много били търсени и разбирам защо. То при такава цена... Дано съм помогнала на някого! Утре продължавам с тършуването си из складовете че кой знае още колко евтинийки ще намеря и дано и да са хубави!

За одеалце от полар обаче ми е въпроса към вас--заедно с дрешките ли бихте го опрали или отделно и то с препарат за деликатни тъкани? Че се чудя.....  newsm78

# 192
Привет колежки  Heart Eyes

Благодаря на Весито, Оска и Кикиники, че са ме мислили!

Да се отчетем и ние след прегледа- добре сме по всички параграфи /да чукна на дърво/ и сме все така женствени! Сега вече спокойно ще можем с татито да мислим за именце.

Да ви питам - знаете ли колко пакета памперси ще ни трябват в началото /примерно за първия месец/? Някъде срещнах, че бебето цапа по ок. 7 на ден  Shocked което си прави една солидна бройка. Аз си мислех да купя 2-3-4 опаковки, ама май това ще е за една седмица само!

Тедито, на мен Владимир ми харесва повече, въпреки че и в двата случая сигурно повечето хора ще му казват Влади!

Хайде да не натоварвам темата повече, ще ви пиша утре!

# 193
...на 9.09 имам среща с акушерката която ще ме изражда в Шейново.
Засега това е от мен.Избахте ли имена на бебоците ? Ние още не и аз се си мисля че ще го родя и....
09.09.06 не е ли събота? аз имам уговорка с един доктор там. Но... с акушерка - не. дали той върви с екипа си или  newsm78
как ще се появи акушерката, ако не е на смяна - има ли такава практка да итиват в родилно, без да са на раб.,  а дежурните не се ли сърдят?

Ще се радвам ако споделиш с мен...

# 194
... Абе мами аз нали в началото на лятото си купих билети за самолета за Н.Г.щото бяха евтини.И тогава бях решила бебчо да се казва Владимир(на баща ми),ама сега пък от скоро нещо ми се е забило в главата името Владислав и като че ли по ми харесва,а и има С на мама буквата.На вас кое по ви харесва,то знам,че аз трябва да си реша,ама ей тъй от любопитство...
Теди, на мен много ми харесва Владимир, звъчи величествено! Докато имена, завършващи на -слав са ми някак 'руски'  newsm78 не го обясних както ми се искаше, но това е от мен.

Общи условия

Активация на акаунт