За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 83

• 30 306
  • 906
  •   1
Отговори
# 870
И аз така знам.Дъщеря ни има белег.

Стелиоси, явно го мъче коремче.

# 871
Да, моето бебе видимо няма белег и заради това ще направим пробата. Много силно се надявам да се окаже, че има имунитет, но няма белег и да не се налага ваксина.

# 872
Дано❤

Нашият матрак също е магнифлекс за кошарата, но тя спинка при нас, на гнездо.

# 873
Здравейте, незнам за тук ли ми е въпроса, но да ми препоръчате добър уролог в Пловдив заа детенце на две години почти

# 874
Здрaвейте, и ние cме c Мaгнифекc, зa него в форумa имa нaй-добри коментaри, и ценaтa му е добрa, но cмятaм, че cи cтрувa.

Дa ви питaм, дa взимaм ли зимно чувaлче зa количкaтa. Тaзи зимa ще го возя c лятния кош и cе чудя, трябвa ли дa взимaм тaковa чувaлче, или caмо c яке ще му е добре. Cегa е нa 10 меcецa и половинa.

# 875
Ние сме взели такова чувалче и знам,че са удобни.

# 876
Ние също сме на 10 месеца и ще си купя чувал за зимата.В по-топлите дни може и да е ок без чувал,но за студените ще ползвам.

# 877
Здравейте, объркала съм се и съм взела смути на Хип за деца над 1г, дадох на дъщеря ми половинага някъде с кисело мляко преди да видя на гърба възрастта... Тя е на 9м и е опитвала круши, ябълки и боровинки от такива сокчета на БейбиБио преди, но останалите неща не съм ги виждала в съдържание. Има ли някаква опастност?...

# 878
Според мен само касис и грозде са нови,наблюдавайте я, но вероятно няма да има отражение...дано🍀

# 879
Според мен само касис и грозде са нови,наблюдавайте я, но вероятно няма да има отражение...дано🍀

Благодаря ви, дано всичко е наред!

# 880
Кога детето минава на хранене на 4 часа? Моето е на 45 дни и едва изтрайва 3 часа. Нямам идея как ще му разредя храненията Sad

# 881
Когато иска минава на 4 часа, моя през деня яде на три часа и половина, понякога и по - малко. Вечер яде в 20.00 - 20.30 и после към 5.00

С две думи когато реши бебето 😁

# 882
PeacockLove моето е на 1.8 г. и яде през три часа,някой път и през два.Да са ни живи и здрави малките лакомници.

# 883
Здравейте, объркала съм се и съм взела смути на Хип за деца над 1г, дадох на дъщеря ми половинага някъде с кисело мляко преди да видя на гърба възрастта... Тя е на 9м и е опитвала круши, ябълки и боровинки от такива сокчета на БейбиБио преди, но останалите неща не съм ги виждала в съдържание. Има ли някаква опастност?...

Привет, всичко ще е наред. Огледай я за пъпчици, ако има може да я мацнеш малко с фенистил, или да оставиш да отмине. По принцип не са особено силни алергени.
На една съседка бебечето си беше похапнало нес кафе по грешка. Е, сигурно съвсем малко, понеже веднага го е видяла и измила ръце, език, уста...

# 884
Кога детето минава на хранене на 4 часа? Моето е на 45 дни и едва изтрайва 3 часа. Нямам идея как ще му разредя храненията Sad

С какво го храниш?
Сигурно с АМ, но няма значение... Абсурдно е да му ги разреждаш... та то е на 45 дни!!! Има нужда да яде, често!
Не знам ако едно бебе плаче за храна, как можеш да го държиш гладно, за да минат 3-те часа, които си си наумила, пък чак и 4 искаш да ги правиш. Вслушвай се в бебето си, има достатъчно време да му вкарваш режими и тем подобни.

Общи условия

Активация на акаунт