Искам да кажа ... (172) през юли 2020

• 51 700
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 105
  • на Мелмак
Стейси Heart Eyes

Бубе, така да обичам мириса на бебе... Опиянява ме. Разбирам те, още повече, че е твое Heart

Кучето ми е маймуна малка, от снощи му седи храната, но преди малко си изяде всичко. Хм, опитва се на краставичар краставици да продава! Joy

# 106
Стейси, попътен вятър на вашата девойка! Да има много успехи!

# 107
Стейси, чудна е щерката! Жива и здрава да е, всичко с лекота да й се случва 🍀

Новинка, честита да си, здрава и щастлива 🌹

Ние наредихме желанията, остава да отворят системата. Може да оставим за събота на спокойствие, но поне имаме списък вече 🙂

# 108
Стейси, жива и здрава да е щерката.
Новинка, ЧРД- много сбъднати мечти.

Започнах да се замислям, ако сега кандидатвам, какво ли бих избрала. Когато кандидатсвах аз исках химия ( мама нали е инж в тази област, рече и отсече- не). И аз казах, че тогава въобще няма да кандидатсвам. да спомена ли какъв шок беше за нея ( а сега се чудя К. на кого прилича) Та така, все още химията ми е скритата любов, и ми е като вълшебство. После като завърших, исках археология - баща ми излезе предвидлив- прати ме (уреди) да отида на разкопки и романтиката на Индиана Джоунс беше развенчана.

# 109
Новинка, жива и здрава!
Бубе, много ли сте си далече?

Стейси, попътен вятър на красивото ти момиче Simple Smile

Ако трябваше да избирам какво да уча сега, в никакъв случай нямаше да е това, което завърших...

# 110
  • На брега на реката
Не сме много далеч. Грубо, на 3 часа път, но не исках да се откъсна от малкото, прекрасно човече!
Знам, че с времето ще свикна, ама все още ми е много прясно.

# 111
Добро утро от лудата Станка 😁 Навих си алармата за малко по-рано, за да мога да полея 😁  Снощи буквално нямах силица...

Аз не съжалявам за това,  което съм учила. Не съм го работила никога,  но ми е дало чудесна основа. Иначе и аз имах момент, когато заявих, че ще ходя в споррното, за да съм с отбора по хандбал,  с който тренирах... Предвид силно спортната ми нарура още от малка (демек пречат ми ръцете - и двете) - добре, че мама пресече тези ми щения овреме 😁 Иначе сама си избрах гимназията и желанията,  нямам спомен да се е месила. За университета съвсем.

Днес ще е пак дълъг ден. Зачислих се да помагам на колежка, която е сама и едва смогва, та барем да и помогна с каквото мога.

Спешно трябва да си закупя машинки, дето се включват в контакта против комари. Нощяс се събудих от зверски сърбел и една камара време се драпах. Дали са ефективни? Препоръки?

Спорен ден,  банда!

# 112
Али,и при нас са много комарите и без такава не оставам. Включвам,че иначе сме целите надупчени от комари. Според мен има ефект. А последно време и се мажем с разни репеленти,защото иначе не можеш да се завъртиш по двора.

# 113
Добро утро.Предпочитам такива машинки, вместо да си мажем кожите с репеленти.

# 114
Али, при нас цялата къща е с комарници - нищо не припарва. За машинките не знам колко са ефективни.

Добро утро ☀️

# 115
Има едни лампи( светят синьо) - бях много против, но съседът инсталира една на патиото и живнахме. Преди това какво ли не съм пробвала_ лавандули, индрише та, цитронела масло във факли ( дворът приличаше на хавайска парти), нищо не помогна.

Да знаете много съм добра на боядисване. В БГ ако трябва ще стоя до майстора нон стоп, но няма да боядисвам.

# 116
И у дома всичко е с комарници, ама на... Вън задължително се пръскам и паля спирали,  но явмо и вътре трябва нещо.

Не, че не ме изядоха сега, докато поливах. Ного умятна булка съм. Полях, почти извадих лука и вече съм уморена, а денят ми даже не е започнал... 😂

# 117
Добро утро!
Новинка, бъди честита, здрава и щастлива.
Стейси, по вода да ѝ върви на твоята девойка.
И за миг на съжалявам за това, което съм учила, сега да беше, пак бих избрала това, нищо, че не съм го работила, обаче и аз като Али казвам, че ми е дало чудесна основа.
При нас се излива такъв дъжд. Но определено имаше нужда, че всичко изсъхна, колкото и да се полива, друго си е дъжда да го направи.
Бубе, ще имаш време да му се нарадваш, ще бъдеш чудесна баба и съм сигурна, че ще прекарваш доста време с малкото сладурче.
Хубав и усмихнат да е денят ви.

# 118
  • На брега на реката
Добро утро!

Знам, че е така, но е толкова мило, че мога да го съзерцавам безкрай!  Heart

Бяхме решили с моята приятелка, че ще ходим на разходка днес, а пък то, така се е смрачило, че кой знае какъв порой ще се излее!  Трябва да си измисля някакво занимание, че инак мислите ми са все там! Това май е някаква тиха лудост! Two Hearts

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 09:05 от Бубoлина

# 119
  • дядовата ръкавичка
Ex, дали и аз ще бъда такава влюбена баба Satisfied

Стейси, много ти е красива девойката! И умна, очевидно Hug

Общи условия

Активация на акаунт