Искам да кажа ... (172) през юли 2020

• 51 701
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 120
Тук сутринта се изваля един порой. Сега е облачно.
Синеочка е със сопол,оставих си я. 😣 Цяла нощ рева..
Стейси,много хубаво момиче!
Честито на всички,които пропуснах. 🤗

# 121
  • Mediterraneo
Аз пак по задачи потеглям. Писна ми с на ММ колата да се занимавам! Колата е Рено Еспейс, но по документи са я вписали като "смесена", което тук означава, че трябва да минава преглед на всеки 6 месеца. Сега ще подам молба в Рено да ми издадат документ, с който ще можем да променим талона. Удоволствието ще ми струва 200 евро Sad Отделно преди месец сменяха филтри и масло, а установихме, че й тече маслото! Ще ходя да взема час за утре да я гледат пак.
И съм на работа. Вече наистина Simple Smile На 4 часа, ама все е нещо. Нямам търпение.

# 122
Добро утро Simple Smile
За машинките не мога да помогна, но предпочитам машинки, отколкото постоянно репеленти по кожата.

За висшето, наистина ми даде добра основа за други неща, но да учиш 4-5 г нещо и да не го реализираш, за мен не е много ок.

Ако знаете в КАТ как объркват моделите на мотори и скутери, после за собственика става доста интересно. Simple Smile

Днес преди събуждане пак имах реалистичен сън, този път ми е смешно.

# 123
  • югозапад, под "Марков камък"
Привет в новата тема!
Пожелавам топъл и спокоен юли. Това е месеца ни за море, но тази година ни планове, ни идеи, ни нищо...
Пуснах сутринта заявлението на седмокласничката с "всички" две желания, дано да са й на късмет Simple Smile
Вчера им раздадоха свидетелствата, взеха си довиждане с училището и преподавателите, обади ми се много развълнувана. Ще й липсват и много я е яд на ДО, дано септември си започнат присъствено.

Ени, успех в начинанието и Синеочка да свикне бързо с градината!

Стейси, видях девойката ти, много е нежна и красива!

# 124
Здравейте!
Новинка, честит рожден ден с малко закъснение. Да си жива и здрава!
Стейси, видях девойката. Много е красива. Пожелавам й успехи!
Аз бих избрала отново същата гимназия и същата специалност в университета. Не бих могла да работя друго.
Ех, Бубе. Сладка болка е това. Важното е, че малкото човече е добре.
Днес отиваме при децата. На мен ми е мъчно, на тях не особено, поне така казват. Днес чакат братовчедите и това ги вълнува повече от срещата с мама. Обаче аз си знам, че като се видим, ще се залепят за мен и ще се гушкаме дълго.

Хубав ден!

# 125
  • Canada
Писах, писах, натиснах обновяване и всичко замина Joy

Але, луда жено Hug И аз като теб и Съни! Влязох да уча това, което искам и макар, че не съм го работила ми е дало солидна база. Ако трябваше да избирам сега може би единствено бих го заменила с нещо свързано със спорт.

Новинка, честит рожден ден с мъничко закъснение! Здраве и благополучие да имаш!

Стейси, страхотна е девойката, успехи й пожелавам!

Тарти, честито!

Сядам да пия кафе на терасата докато не са се разкрякали от двора на колежа до нас Grinning

# 126
  • Бургас
Стейси, с късмет да е хубавото ти момиче!

Новинка, на патерица, честита бъди! Да си здрава и щастлива!

Синеочка да не се разболява въобще.

Али, и аз като теб кукнах в 6, а легнах в 1. Цял ден ме върти леко главата. Снощи забравих съвсем за терапията, но довечера ще се поправя.

# 127
Стейси, попътен вятър на момичето ти! Да сбъдне всичките си мечти!
Новинка, и от мен честит рожден ден на патерици! Здраве и щастие!
Али, лудетино, и мен много ме обичат комарите.
Тарти, хайде пък скоро и на пълен работен ден!
Фонс, а хващащи окото колежанчета мяркат ли се в този двор? За една приятелка питам. Grin

Отново бих учила същото, не мога да си представя да се занимавам с нещо различно.

# 128
Мислех, че съм писала снощи, ама явно е било само в моята глава:)
На Стейси девойката я видях, красавица е.
Вечеряхме, опвам крачетата и уикендът може да започва:)
Черпя ви с един залез от снощи, снимано е от колата, иначе беше още по-впечатляващ.

# 129
Наредихме желанията, пуснахме заявлението. Сега ще стискате палци на 13-ти 😊

Шугърчето се е разписала. Радвам се, че са добре ❤

# 130
  • sofia
Руми и ние пуснахме. Едно от желанията от резерва мина напред и по груби сметки е вътре, защото не е "елитно" и е със сравнително нисък бал. Дано да попаднат на мястото си децата!
Желая успехи и на щерката на Стейси!
Честито и на рождениците и на новите баби!
Морето е супер, а добрата новина е, че удължаваме престоя с още 3 дни!

# 131
Добро утро!

Ще стискаме палци на децата, ама те ще влязат, защото са ни най-умничките!

Ууу, Веси,  супер!

Не можах да спя... Събудих се към 1, защото ми беше жега, после ме хвана сърбла и до 2.30 се драпах, псовах и вих срещу луната, която се беше позиционирала точно срещу прозореца, който разтворих.  Освен машинки спешно трябва да си закупя и алергозан.  Две от ухапванията определено не са ми комарски. Огромни червени,  много болящи петна са.

Ще позачистя и пооправя и после съм на фризьор.  След това планирвам само мързел 😁 Много на горе ми дойде тази седмица.

Спорен ден, банда!

# 132
  • На брега на реката
Добро утро!

И аз видях Шугърчето. Зарадва ме!

Руми, Веси, късмет на децата! Да подсетите, кога  да стискаме палци!

Искам и аз море, ама ще е догодина!

Али, ние преди години ползвахме уреди закомари на Райд и бяхме много доволни. От години не използваме, разчитаме само на мрежите. На село, родителите ми още ползват, но не за комари, а за едни много дребни мушички /папатаци/, които хапят ужасно силно и сърбящо. Д ане би и при теб да са ткаива?

# 133
  • на Мелмак
Добро утро!

Станах рано, но съм наспана Grinning за разлика от вчера. Труден ми беше денят до към 2-3 следобед.
За комарите - и ние сме с мрежи.
Прочетох Шугърчето, зарадвах се много Heart
За ученето - завърших и работя детската ми мечта, упорствах, карах се с майка ми навремето, тя ме буташе в медицина, фармация, аз не! Много е хубаво, да знаете Sparkling Heart понякога много се изморявам, но ми трябва да се наспя и да почина малко и съм на линия Simple Smile

Не знам дали искам море, мисля, че няма да ми липсва, обикаляме и без туй БГ сега. Харесва ми.

# 134
Добро утро.
Къде е Шугърчето? Али, когат почнат да те сърбят пъпки може да ги намажеш с оцет. Аз действам направо с тежката артилерия- оцетна киселина, но мажа с клечка за уши.
Буб, тази година без море, а другата- на море с бебе.
Успех на кандидатстващите тази година.

Общи условия

Активация на акаунт