Искам да кажа ... (172) през юли 2020

• 51 703
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 135
Маре, мерси, това го знам, но нямам оцет. Не употребявам 😁 Имам детска травма от чаршафи с оцет и миризмата му не ми понася.

Бубе, не знам точно какво ме е сръфало, но е брутално.

Ного жега от сега... Зчистих втория етаж и вече съм вир вода.

# 136
  • На брега на реката
А Мари, добра идея Blush, ама другите баба и дядо са морски, та на мен ще ми се размине с бебе на море/за жалост/!

Али, папатака хапе зверски. Силно болезнено е и се усеща на момента, а и сърбел има. Те понеже са много дребни, влизат през мрежата на комарника, гадините му с гадини!

# 137
Прочетох я Шугърчето.
Али, а дали при такова подуто след ухапване ще помогне натъркването с босилек, както при пчели/оси?
Буб, при това положение всичките планини са за теб, дядо и бебе.

# 138
За ухапано от комари, мажа с Бочко или санитарайзер за ръце. И двете действат безотказно.

# 139
Взех си псило балсам аз.

Фризирана и страотна съм 😁 Ей ся като полегна и ептен ще стана страотна 😁

# 140
И аз щях да предложа Псило балсам. При нас има два прозореца без комарници,от там влизат мухи. Обаче вечер ако излезем без да сме се напръскали с нещо навън ни правят на решето. 🤣
Али,можеш да потърсиш и с масла някакви смески,понеже прочетох,че се мажеш за спане. Мяркала съм и против насекоми някакви комбинации.
До сега се борих с две бебета от орхидеята,остана още едно,но още е малко и го оставих.
Жега е навън,а ММ коси,подстригва с храстореза. Има си помощник,та ние с малката сме си на хладничко вътре. Тя още точи сопол,но поне няма други екстри като темп.

# 141
  • някъде ... тук ...
Масло цитронела. Помага против ухапвания от комари и подобни. На палатки ползваме спирали или свещи с цитронела.

Дзак от поредното страхотна място на Пелион. Удължихме почивката с 2 дни, щото не се знае кога пак ще можем да идем.

# 142
Тортоправех аз до сега.

# 143
  • тук...при моите момчета
Привет от Бургас! 😜Наредихме желанията на седмокласника и дойдохме за един ден, поне да помиришем морето. Тооолкова ми е хубаво! Далечко ни е, но си струва😍

# 144
  • На брега на реката
Тортоправех аз до сега.

А ще ядеш ли, м? Blush

Ели, няма снимка!

Нормал, успешно да е!

# 145
Никакво ядене, Буб! Само ще я миришем.
Нормал, да си починете.

# 146
  • Canada
Успех на децата, да им се изпълни желаното класиране!

Етти, мн ти се радвам!

Але, честита прическа!

Нормал, Ели, без снимки отчета не се приема!

Тъкмо вчера дойдоха и моите масла, купих и флорална вода и днес ще забъркам спрея против комари и други буболечки Joy Съвсем навреме - ще ходим на гости на нашите приятели на село.

Шугърита ни зарадва душите, сега ще чакаме и радост за очите Heart Eyes

Едно горско клипче, снимано с дрон от ММ ви показвам за малко. Оказа се, че тази местност е пълна с мечки, ние много смело се хвърлихме абсолютно неподготвени Joy

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 21:54 от Foncé

# 147
  • някъде ... тук ...
Ето една Simple Smile

Дребният в скок.

# 148
  • На брега на реката
Чудничко, момичета!
Благодаря за снимката и клипа!

# 149
Взех си псило балсам аз.

Фризирана и страотна съм 😁 Ей ся като полегна и ептен ще стана страотна 😁
Е, потърпи малко за хубост, де... без полягвания, градински занимания, домакинстване и т.н.Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт