Искам да кажа ... (172) през юли 2020

• 50 991
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 45
Аааа, има логика.

# 46
Мразя рекламите...да си признае кой е гледал парфюми.като отговарям/пиша в тази тема и ми излизат само парфюми.

Признавам си без бой аз бях. Joy Колебая се между два на Готие. Въобще днес ми е ден за харчене на пари.
Тит, ще ни покажеш ли снимка на завършения шкаф? Помня, че ни го показа по време на самото реновиране и ми се стори много интересен.
Ени, успех с новото начинание!
Фонс, честит ви празник! Хубаво е, че ще имате дълъг уикенд.
Аз рачетата много си ги обичам, въобще не мога да разбера как може да се оплакват хората от тях. Вярно, че понякога проявяват малко рачешки инат, ама пък по един такъв чаровен начин го правят. Sunglasses Едни от най-близките ми и любими хора са раци. Виж тези до тях, лъвове и лъвици, са особена категория. Bowtie

# 47
Уникални пити прави свеки. Дали не ядох само от нея. Сега пак не мога са дишам. Едва ли ще е от тортата и сладоледа Whistling

Тит, няма ли да я продавате къщата.

Купих си парочистачка. На Керхер, супер-дупер. Кажи-речи сама трябва да чисти. В неделя ще я пробвам и ще кажа как е. Идеята е с нея да чистя банята, всичко друго е бонус 😁

# 48
Ем, за лъвиците само хубави неща се пишат! Да се поправиш веднага.
Парфюмът ми за бала беше на Готие.
При мен излизат реклами на кафези, но за това е виновно момчето.

# 49
  • Canada
Тит, надуши ме, и аз при виновните заедно с Ем Joy Една вечерна пантера на Cartier чакам Joy

Руми, завидях за менюто Stuck Out Tongue Winking Eye

За лъвовете с които съм контактувала имам особено мнение, а асцедента ми е лъв Grin

# 50
Руми, забравих да честитя на свеки! Да ви е жива и здрава, още много пити да омеси!
Мари, ама аз нищо лошо не казвам, ама не е особено лесно да се живее с вас. Притежавате много силно закрилническо чувство към останалите, все искате да ги защитите от нещо, все искате да покровителствате, от време на време и да контролирате.Лъвицата (голямата ми сестра) у дома много ни (мен и средната сестра) тормозеше да си пишем домашните, да прочетем списъка с книгите за лятото, да си подредим стаите, но пък и много ни защитаваше от всичко и всеки. Heart Eyes  Пък и щом реших да прекарам живота си с един лъв , значи положителните ви качества са в пъти повече от недостатъците. И все пак ако някой ден имаме деца бих предпочела да са рачета, че ако са лъвове много ще ми дойдат. Повече от един в къщата не е на добре. Grin

# 51
Мари,добре мина,оправихме разни неща,наредихме,сега само чакаме клиентите. 🤣🤗

# 52
Карз, точно на три и половина е шефчето 😁.
Ени,успех в начинанието!Поне не е ново поприще,та по вода трябва да върви! Особено ако там има много притежатели на мобилни устройства като Алича 😂.
Руми,точно преди ден-два със скъпия обсъждахме парочистачките.Реших,че няма да ми е излишен подобен уред,ако успява да се справя с мръсотията из кухнята и дезинфекцията на килимите.Ще чакам да споделиш впечатления,нищо,че не ми се дават много пари за супер дупер помощник 😁.

# 53
  • Euskal Herria
Момичета, дали мога да намеря някъде рокля с такава кройка?
Скрит текст:

# 54
Свърши училището и на тийновете от ден първи вече толкова им е скучно, че налазиха детските площадки. Това, че идваха да ми търсят амфетамини или да им кажа от къде да си вземат, го оставих без коментар; девойката която беше с тях като заговори щерката - премълчах, но единия от „батковците” като тръгна към нея, не се стърпях, ако и да съм изглеждала като сърдита лелка. Предизвикателства били това, глупости!

Туй имах да казавам, казах си!

Ени, успех!
Мони, ние отдавна се отказахме от Италия. Гледахме Гърция, но и там май няма да е. Май ще направим няколко дълги уикенда из планината, че там за повечко време бързо става еднообразно.
Яна, това. Ако се оставят копчетата на половина ще стане може би същото.

# 55
Еми, ще го покажа шкафа като сложим пантите.
Руми, няма да я продаваме, ще я даваме под наем.

Така вече знам виновниците за парфюмите. За сега удържам да не пратя ордера, но е много трудно. Без това ММ наложи рестрикции, че по-големи от 40 футове контейнери няма, но парфюмите забрави да ги спомене.

# 56
Мразя рекламите...да си признае кой е гледал парфюми.като отговарям/пиша в тази тема и ми излизат само парфюми.

Тъкмо да кажа, че този път нямам вина, ти вече си установила кои са Simple Smile

Обаче надушвам заговор срещу лъвовете... що така? Много сме готини.

Мама има парочистачка Керхер. Справя се доста добре с дамаски, фуги и др.

Ени, на добър час! Simple Smile

# 57
Добро утро!

Ени,успех в начинанието!Поне не е ново поприще,та по вода трябва да върви! Особено ако там има много притежатели на мобилни устройства като Алича 😂.

А, иделното пожелание,  дай боже 😂😂😂

Много мила вечер снощи у бабини, май от преди карантината не се бяхме събирали 🥰

Днес ще е поредният зает ден в офиса, а довечера ще градинарствам. Трябва да поливам, че много жега и ще вадя лука и чесъна 😂

Спорен ден,  банда!

# 58
Добро утро!
Ени,честито да ви е новото начинание! Много успехи ви пожелавам! Hug
Янче,няколко подобни мернах в един сайт,докато разглеждах за рокли и се чудех да поръчам ли,тъй като не съм поръчвала от този сайт.

# 59
Добро утро.
Супер наспана съм, въпреки ранния час.

Общи условия

Активация на акаунт