Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (100) - юли 2020

• 136 651
  • 2 647
  •   1
Отговори
# 2 340
Значи съвсем "умря" КК. Никой ли няма да се похвали с ваучер?
Тези дни над 30 кода регистрирах и всичките опитай пак или ги пазят за края на играта ваучерите или наистина са свършили вече.

# 2 341
  • Пловдив
в Лекси

# 2 342
  • София
Току що 4 кода от КК и естествено ОПИТАЙ ПАК ...

# 2 343
Странно е че не са звъннали още на печелившите от Чибо. Аз съм към последните номера но все пак 5 работни дни днес е 3ти. Да видим дали ще звъннат до петък.

# 2 344
Току що 4 кода от КК и естествено ОПИТАЙ ПАК ...
И от мен днес 4 и нищо. А общо последната седмица около 80 без нито един ваучер...

# 2 345
Аз съм забелязала,че игрите на Кока кола са"дащни" в началото и в края.Така че ви съветвам да си запазите поне няколко кода за тогава.Аз уж всеки ден спирам да регистрирам,ама не мога.По-силно е от мен😂.Видя ли капачка,ловя телефона.

# 2 346
Странно е че не са звъннали още на печелившите от Чибо. Аз съм към последните номера но все пак 5 работни дни днес е 3ти. Да видим дали ще звъннат до петък.
Няма ме и при тях сред печелившите Smile , но си спомням, че при регистрацията се попълваше и адрес,
което ме навежда на мисълта, че може и направо да ви пратят  подаръчните комплекти.

# 2 347
  • Бургас
Това дали е спам?

# 2 348
Ех с бутилка вино съм.
Искаше ми се много чаши.

# 2 349
  • Пловдив
Verano Azur са обявили печелившите.
Благодаря!Печеля вино 🍷

# 2 350
  • София
Магси, за магазин не можеш да ползваш ваучера.
Защо? Някой пробвал ли е?

# 2 351
  • Сливен
Нов ваучер от зайците. Simple Smile

# 2 352
Нов ваучер от зайците. Simple Smile

Пак ли е  само за софиянци🙂?

# 2 353
  • Сливен
Да. Grinning

# 2 354

Някаква нова простотия на Теленор е, не помня да съм се абонирала за такова нещо, но явно смятат, че щом си им клиент могат да се заливат с подобни реклами. Преди 2-3 седмици се отписах от друго такова, сега и от това. При следващото ще отида в офис и ще ги накарам да ме отпишат от всичко, което им хрумне да ми пратят. А се чудя дали не е свързано с играта им в MyTelenor, че там участвам и са решили да ме пробват и с тия игри.

Похвалвам се с комплект чаши от Verano Azur, хубава награда, доволна съм Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт