Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XIII

• 33 521
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
....
Днес прочетох това забавно, но сурово ревю, слагам го тук, за да не дразня хората в темата, посветена на сериала Satisfied :
https://cinemascrotum.wordpress.com/2020/10/13/%D0%BE%D1%82%D0%B … guLbAPYQbdtaHh2Hs
.....
Петя, благодаря, че сподели това ревю. Ами какво да кажа, прав е човека. Joy
Въпреки, че като цяло сериала започна добре, към средата и най вече към и в края си доста разочарова с посоката, която пое и развоя на събитията. Не съм се задълбочавала върху пропуските, но това ревю добре ги обобщава. Joy С една дума дори да не е съвсем прав автора, казва много верни неща. Joy Хареса ми стила му, хапливо заядливо хумористичен, но определено забавен и съвсем не лишен от логика и мисъл. Grinning
Пп С една дума оправи ми настроението това ревю. Joy

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 22:32 от Джаста Праста

# 226
  • София
Третият ден 1.5

Затяга се примката. Предстои последния шести епизод.
Скрит текст:
Видяха се в края, ха седа да видим какво ще стане. Ще остане ли някой от тях на острова, ще умре ли някой, ще се измъкнат ли. Не съм голям оптимист за хубав край ама да видим.
Колко много хора обаче с толкова силно промити мозъци не е истина. А знам, че всичко това го има и е в реала. :о

# 227
Много е вярно ревюто, аз съм 100 процента съгласна
За съжаление все по рядко има свестни сериали

# 228
  • Разпиляна във въображението
Направо да го трия тогава този сериал.

# 229
Е не, има си някакъв чар. То в тая суша.

# 230
Почна добре,но в един момент .... Rolling Eyes

П.П. Извън темата.Tiffany,искам като твоя аватар и подпис.Черно-бял с цветни акценти Hug

# 231
  • София
....
Днес прочетох това забавно, но сурово ревю, слагам го тук, за да не дразня хората в темата, посветена на сериала Satisfied :
https://cinemascrotum.wordpress.com/2020/10/13/%D0%BE%D1%82%D0%B … guLbAPYQbdtaHh2Hs
.....

С глас съм се смяла на ревюто Smile
И аз съм съгласна в по-голямата част с него.
Прекалиха... с всичко...

# 232
  • Вестерос
Почна добре,но в един момент .... Rolling Eyes

П.П. Извън темата.Tiffany,искам като твоя аватар и подпис.Черно-бял с цветни акценти Hug
Пиши ми на лични Simple Smile ако имаш картинки прати ми ги.

# 233
В Замунда е излязъл първи епизод, сезон 3 на Стар трек Дискавъри. Втори сезон ме подразни, затова поне за сега мисля да не го гледам. Ако излязат много (искрени) ревюта, в които пише, че сезонът е страхотен, може да размисля Simple Smile

# 234
И аз изгледах първи епизод на Next. Много наивно стартира. Шефката на екип киберпрестъпност веднага издава по какво работи екипа ѝ на ексцентричния уволнен Технологичен Бос. Който пък си е краднат Стив Джобс, че и с дъщеря в недобри отношения. Ще го позагледам, ако ме отегчи го спирам.

Новини за Орвил?

# 235
Aм....първият епизод на Дискавари е с донякъде познат сюжет.
На мен 2 сезон ми допадна заразлика от Пикар.
Майкъл се озовава на непозната планета,далеч в бъдещето,а там Федерация - няма.Обаче има ловец на глави (какво друго да е),който освен,че е любител на котки и помага да се ориентира в сутуацията и така цял епизод.
Котката се казва Grudge Joy

# 236
И заради Пикар се въздържам - определено много под очакванията...
А Дискавъри са го пускали по редовната телевизия (в САЩ), до сега беше само на стрийминг платформа и уж има висока гледаемост там. Обаче по телевизията рейтингите са били потресаващо ниски - 0,2 или нещо подобно... Сега някои журналисти се съмняват, че и рейтингите на платформата са били зле, но информацията се укрива.

# 237
Пикар със сигурност се отказвам да го гледам.На Дискавари ще дам шанс.Има някакъв потенциал.Първи епизод идва като рестарт,но е само заМайкъл и ситуацията в която е.

# 238
  • Sofia
Аз гледах на Стар трек първия сезон и се отказах. В момента нищо не ми хваща окото и гледам за N-ти път някой от любимите сериали. От по кратките, че всичките Старгейт са много серии. Чакам Мандалорианеца.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 22:04 от Ani Ka

# 239
  • София, България
Ani Ka, кажи кои гледаш?

Аз гледах новата серия на Стар Трек. Има само черни, един индиец и няколко китаеца и извънземни. За 50 минути не се появи нито един бял.

Общи условия

Активация на акаунт