Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XIII

• 33 501
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
Между другото, в комикса Алисън
Скрит текст:
убива Кенеди, като му казва "Чух слух, че главатат ти се е взривила" - нещо такова, гледах го преди време в някакъв сайт. Тя си има добра причина, принудена е, но това са фактите.
Сюжетът на комикса няма почти нищо общо с втори сезон.
Дарбата на Алисън също е малко неясна, а е най-добре дефинираната от всички. Тя явно може да влияе само на този, който я чуе, не може примерно да променя реалността (като в онова забавно меме), освен това, ако човекът не говори английски или е глух, сигурно няма да го засегне изобщо.

# 331
  • Вестерос
На мен нейната сила най ми харесва Grinning

# 332
Може да злоупотребява - примерно, да накара някой да се влюби в нея.
На мен най-много ми харесва силата на 5 - имам слабост към телепортирането още от Хиро Накамура.

# 333
  • Вестерос
О Хиро! Винаги съм искала да мога да се телепортирам. Още обаче от Чародейките Simple Smile Пейдж и Лео нали можеха Grinning

Чела ли си поредицата Beautiful Creatures? Та там има Сирена и тя има силата точно като на Алисън, но без да казва чух слух и все си ближеше близалка Grinning

# 334
Ееех, няма вече такива сериали! На кой ни остави, Хиро!

# 335
А, и този го развалиха - страхотно начало, а към края не можеше да се гледа.

# 336
  • Вестерос
Аз така и не изгледах 4-ти сезон, даже не знам как свърши. спасиха ли мажоретката Grinning? А бях мега зарибена.

# 337
Не помня, забравила съм детайлите, но не и Хиро Simple Smile
Един друг също, Flash forward,помните ли го, никога не ме е било толкова яд на спрян сериал! С такова удоволствие го гледах. Помня усещането да го гледам Simple Smile

# 338
Накрая обществото разбра за хората със сили. Завърши с това как се разкриха.
Хиро се отказа от дарбата си, върна се във времето и създаде семейство. Това стана доста преди финала.
Комай не останаха много симпатични персонажи в последния сезон. Спомням си го смътно, сигурно мозъкът ми го е изтрил като защитна реакция...

# 339
  • Вестерос
То имаше и нов сезон с някой от старите.

Флаш Форуард много го харесвах и аз, ама тъпо го канселираха.

# 340
И на мен ми харесваше Поглед в бъдещето, беше неприятно, че го спряха. Тогава си мислеха, че веднага ще повторят успеха на Изгубени, наизлизаха много сериали и май всичките се провалиха.
Като сега с ГоТ.

Доглеждам епидзодите (до 5-ти) на Деветоопашатия - много повече хорър, отколкото очаквах. Мислех, че ще наблегнат на романтиката (като при Гоблин) или че ще е процедурен тип, като Грим, но не. Все пак се търпи и е интересен.

# 341
  • София
Добър втори епизод на Мандалорецът. Не колкото първи, но пак добре.
Препратки към играта, ''Jedi: Fallen Order''
Личи си как всеки един епизод е изпипан. И върху детайлите също е работено. И хумора е свеж, просто има го полъха на класическите стари епизоди. Но е крайно време вече да завъртят основната история за сезона, че епизодите са малко и бързо ще свръшат. Иначе такива приключения тип самотния вълк Мандо из космоса мога да гледам безброй и няма да ми омръзне.

След този епизод адски много ми се приядоха яйца, уф. Simple Smile

Grinning
Скрит текст:

# 342
Не, знам Diavolo, не съм гледала всички Star wars анимации, игри и прочие. Но за мен втория епиод си беше чист пълнеж. Честно казано ме разочарова.

# 343
  • София
Така е, но хард феновете са доволни (засега поне) Simple Smile

Но,
за неутралните и за по-умерените фенове няма да е лошо да се вкарат повечко герои, повече съспенс, повече интриги и обрати, повече масовка, защото така с подобни епозодчета може да си откара много, докато накрая не омръзне и на горната група хора. В смисъл напълно те разбирам и си права.

# 344
Още не съм го изгледала, днес трябваше да ходя на 2-3 места.
На мен сериалът ми харесва много като цяло, но едва ли той ще спаси франчайза.
Видях някаква новина (по-скоро слух), че в момента гледаемостта на платформата Дисни+ била ниска и от компанията са се видели в чудо. Споменаваше се, че за една седмица първи епизод, сезон 2 е гледан само от около 50 000 души, което е трагично (за тях), ако е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт