Отговори
# 1 155
:orchid.xx, аз я гледах и ми беше много тъжно, че изведнъж спря да снима и се отдръпна от канала си. Радвам се за Анелия Heart Exl

# 1 156
Само да вметна, че крака в края на видеото е на Гергана. Кой луд стои с чорапи в леглото и то посред лято? Започва да става жалка в опитите си да демонстрира живот, какъвто всъщност няма.
Точно. Едва ли някой мисли, че е нечий друг Joy

monamour, на мен ми е интересно, че се включи с малко реална информация около Гергана. Общо взето наистина е странно, че я допускат толкова близо в личното им пространство с този характер и отклонения в държанието ѝ, но те си знаят Simple Smile Благодаря за разясненията Simple Smile

# 1 157
Да, бе - страшни разяснения... 🙄
Горките използвани братовчеди. 😜

# 1 158
Нова придобивка, тоя път тренч на Бърбери.

Все пак наистина, от къде тая има толкова пари? Всеки ден й пристига нещо за по 1000 🙄

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 19:11 от Анонимен

# 1 159
Оф нова придобивка, тоя път на Бърбери.

Все пак наистина, от къде тая има толкова пари? Всеки ден й пристига нещо за по 1000 🙄

Освен че може да ѝ ги подаряват и да и плащат, за да ги показва или да има толкова пари е възможно и да си пази бележките - да се снима като крие етикетите  и после да прати някой в магазина да го върне.

# 1 160
Скрит текст:
Не знам дали някой я следвше, когато качваше видеа редовно, но е една от любимките ми. Изчезна, спря да качва и се оказа,  че има прекрасен повод.

Много ми харесваше, като правеше видеа. Следях я редовно, и много ми липсва. Да е жива и здрава, и дано всичко мине успешно при нея ✌

# 1 161
E, явно за сефте се случва. Ако я пита, непукист или не, ще му каже, че не е твърдяла такова нещо и хората не са разбрали. Че той е измислил името, което явно е факт, че е обвързана, но не е твърдяла, че е с него етк. Колкото и да е непукист, да попадне в бг мама всеки би сринало психически🤣
И аз се чудя такива разходи една без работна 26 годишна.... как може да си позволи, било то и нелигитимна неграмотна водеща на курс, бизнес дама по сако и бельо, и преуспяла спестовница 🤣Но откакто видях пирона на Картие за 3 бона в долари само веднъж, мисля, че намерих своя отговор😉

# 1 162
Не е възможно просто Герка да има такива доходи, за да си позволява толкова скъпи дрехи. То не е една. А като всеки един човек, има и други разходи - храна, ток, вода, НАЕМ (както стана ясно), козметика, храна и т.н. Според мен или яко намира някви уникално запазени марки в някоя втора, или купува от някъв велик аутлет, или най-вероятно купува, снима и връща. Маратонки за 1000 лв, извинявай, ама тя трябва да вади по 10 бона на месец, което е абсурдно.

# 1 163
Ама марковите дрехи и във втората употреба са скъпи и не всеки може да си ги позволи. Има нещо много съмнително в това момиче, но стъпка по стъпка бива изобличавана тук във форума, и за дрешките ще излезе истината на яве ексклузивно Grinning

# 1 164
Ама марковите дрехи и във втората употреба са скъпи и не всеки може да си ги позволи. Има нещо много съмнително в това момиче, но стъпка по стъпка бива изобличавана тук във форума, и за дрешките ще излезе истината на яве ексклузивно Grinning
Пазарувам втора употреба, студентка съм, пестя за други неща. Като цяло имам 4-5 неща висок клас, Диор чантата излезе 40лв, но е много стара колекция и се занимавах около седмица да я оправям... така че не са скъпи, по-скоро се рови много и е трудоемко да са запазени и твоя размер. Не знам при Ганка как е..

# 1 165
Момичета, заета съм тези дни и нямам време да ви изчета. Прочетох, че има публикувани снимки на гаджето на Гергана, но не ги намирам. Някой може ли да ми прати на лично (за да не спамим тук).

# 1 166
Така се зарадвах, че Савини пуснала безглутенов хляб, защото ни се налага заради мъжа ми да купуваме такъв. После видях цената - 50 лв. 😂
Разбирам за козунака, човек може за празник да си вземе, но хляб за 50 лв. Това е абсурд. Ако ще и брашното да е от Филипините, стрито ръчно от ръцете  на млади момичета.
Аз купувам безглутенов хляб от Слънце и Луна. Много ми допада вътрешната градина на ресторанта им, който е близо до площад Македония. Вкусна храна, добро обслужване, не е скъпо (1 кг. хляб е 10-11 лв.) и един которак за разкош.

# 1 167
Според мен масово ги поръчва,снима и връща. Но все пак има някои,които ги носи навън,съмнява ме да ги приемат обратно,освен ако няма някаква страшна тактика за почистване. Друото е,че доста дрехи и аксесоари си разменят със сестра й,а пък на нея вече не й знам схемите. Примерно маратонките,които показа вчера,са прекалено нови,за да ги е намерила втора ръка,а дори да ги има втора ръка в толкова запазен вид цената пак ще е около 300 евро поне.

# 1 168
Нали работеше в Меркари и пускаше сторита от склада как й запазват маркова стока. Със сестра си също си разменят аутфити и отделно съм сигурна, че има и доста фалшификати. Смешна ми е нейната маркова обсесия. Като й пристигне някоя нова дрешка подскача и писка като малко дете. Не е нормално материалните неща да ти осмислят чак толкова живота. 

Савина с тоя хляб за 50лв е смешна. Герито нама ли да си го купи да покаже стандарт и да се помазни на колежката?

# 1 169
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Това момиче Гергана сериозно ли си мисли,че може да излъже хиляди хора и да претендира за живот,който не може да си позволи?

Сложете я в ИГ групата с всичките й изцепки.5 хлапета да си отворят очите за лъжите й,пак е нещо.Копирайте мненията на момичето,което лично се познава с измисленото гадже.
Още нещо,непрекъснато споменавате за този Ники..ами,пишете му на човека,кажете му как Гергана Димитрова го представя и колко сторита е нацвъкала с него.Да си даде мнение или да каже гадже или не е на въпросната.

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 22:30 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт