Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Ще бъдат ли възобновени полетите от Варна до Париж?
Има ли нови ограничения за ръчен багаж?
От кога мога да очаквам възстановяване на сумата за отменен полет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Ще бъдат ли възобновени полетите от Варна до Париж?
-
Има ли нови ограничения за ръчен багаж?
-
От кога мога да очаквам възстановяване на сумата за отменен полет?
-
Каква декларация трябва да носите на летището за пътуване до Германия?
-
Как да се чекира полет, ако има проблем с потвърждаването на прочетените условия?
Ще пътувам за първи път и за първи път купувам самолетни билети през мобилното приложение
Таа ще пътувам Варна - Шарлероа - Варна - 18дек-4януари. Ще пътувам с още един пътник, само с ръчен багаж. Тъй като ще пътуваме за първи път ни е много притеснено и имам няколко въпроса. Най - вероятно ще сме с по една раница и двамата, дали ще излязат допълнителни разходи в летището? Като цяло като отидем на летището какви са процедурите, какво трябва да направим и откъде да минем?
Какво представлява чекирането? Аз ще купя места онлайн, но ако не купя значи ли че не плащаш за място, но пък така могат да ни разделят, ако няма две места едно до друго? Охх много ми е объркано
Предпочитам да си направя всичко онлайн, да принтирам каквото е нужно и после да нямам проблеми..