Образователен Говорилник - Виртуално бистро, Том VI

• 17 596
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
На всички приятна почивка и да изкарат добре, да се заредят положително, това е най-важното.

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 20:44 от Татко Мецан

# 631
  • в страната на чудесата
Eat the rich!
Joy Joy Joy

# 632
.

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 20:43 от Татко Мецан

# 633
  • В офиса
Мецан ей сега като иде на почивка (пусто, няма да каже къде), ще му мине.
Няма да ми се отвори парашута за Умбрията на мен. Половинът успешно използва, че и Австрия въвежда задължителни PCR за българи, за да ми опише картинно как може да не можем да минем границата на връщане, ако Сърбия и Унгария въведат подобни мерки. И аз се съгласих.

# 634
  • София
Стига си се заяждал, че ми се стопли ракията от тебе Joy Аз си чакам линка за Офринио.

# 635
  • София
Аз тука ще си напиша мнението за заяждането учителско, че оттатък ми е все така безсмислено - като четях мненията на Sanaka и Тинки, и си спомних какви размери може да вземе в ощетяване на децата. Макар последният ми опит да е в гимназиален курс, а дискусията беше за НВО и оценките вседми клас, си мисля все си е показателно. Дивакът втория срок 12-ти клас се размина с тройката за срока по БЕЛ, ако не се лъжа, с три десети от процента, демек не на косъм, ами частица от косъма. Десет дни по-късно изкара на матурата 5,50. Като попитах даскалицата не смята ли, че тази разлика е прекалено голяма, получих отговор, че матурите ни са смешни и не може да са критерий за нищо. И друг път съм го разказвала, че тази оценка имаше решаващо значение за най-желаното уни.

# 636
  • София
И в нашето основно училище има такъв един учител за съжаление, с който ние се сблъскахме. Така и не ѝ разбирам мотивацията на въпросната госпожа, ама като че ли няма и да се опитам да я разбера.

# 637
.

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 20:43 от Татко Мецан

# 638
  • София
Мецане, ако има нещо с 5 легла - както каза и Дъждец, а не с дивани, има смисъл да го гледаме. Иначе няма.

Малко да сменя темата от финансово-туристическия наклон, който придоби в последните страници. В Американския колеж на какъв принцип решават да поканят някого за пълна стипендия преди да са обявени доходите и преди да се е случило кандидатстването за отстъпка? Доколкото чета в темта за АК, сякаш не е само на база успех. Любопитно ми е какъв профил деца търсят и как ги подбират, ако това въобще може да се определи.

# 639
Ми легла са, не знам къде видя дивани, т.е. има диванче в кухнята, но за спане си има легла.

# 640
  • София
Ми легла са, не знам къде видя дивани, т.е. има диванче в кухнята, но за спане си има легла.
В линковете, които даваш, има двойно легло плюс едно единично най-много и другото са дивани. Ние сме 5 човека. Наистина вече влизам в обяснителен режим по тема, която не ми е интересна в контекста на образованието и леко минаваме границите заради дребнавост.

# 641
  • София
Аш, не съм 24/7 тук.. изпратих ти Simple Smile С удоволствие бих съдействала на всеки. Комисионни още не вземам Grinning Ние доста пътуваме по принцип. Това няма общо с училището.
По принцип не знам дали обсъдихте Прогресивното.. май амо 5 деца са се явили и резултатите по МАТ са меко казано зле.

# 642
  • в страната на чудесата

По принцип не знам дали обсъдихте Прогресивното.. май амо 5 деца са се явили и резултатите по МАТ са меко казано зле.

Да бяха само те зле...
Но да, отбелязахме.
Днес видях дете от Демократичното училище, на 9 години. Чете. Но не може да пише. Не иска да пише и са го оставили докато му дойде времето, желанието или нуждата.

Скрит текст:
Да споделя разговор между мен и малкия преди малко:
Аз: децата искат ли да се върнат в училище? обсъждате ли го? (имам предвид вайбър групата)
Той: амиииии не го обсъждаме
Аз: Що не направиш един пол/poll
Той: Хмм. Вече има два, не искам да се бъркам в Божиите работи
SmileSmileSmile

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 21:57 от Leika_moja

# 643
  • София
Е, как, бе Simple Smile То писането е най-важно, и без това така или иначе вече почти никой не чете Joy

# 644
  • София
Аз па мое ли съм толко назаднала да не съм чувала досега, че и Демократично училище сме имали... Отдавна ли е туй чудо?

Общи условия

Активация на акаунт