Дългото чакане след трансфер-Тема 84

• 57 916
  • 716
  •   1
Отговори
# 285
  • София/Севлиево
Излезе...Май е биохимична...Има нарастване,но е съвсем малко,даже не е удвоено.За мое спокойствие и утре ще направя тест и ще видим какво ще стане...

# 286
  • София
Излезе...Май е биохимична...Има нарастване,но е съвсем малко,даже не е удвоено.За мое спокойствие и утре ще направя тест и ще видим какво ще стане...
Моето съвсем малко покачване (10 единици/48 часа) ме прави дива и щастлива 🤗

# 287
  • София/Севлиево
Нандин,да при теб бяха така нещата,но май тръгна от малко по-висока стойност.Да го нагушкаш малкото човече ❤️
При мен нарастването е от 7.10 на 8.670,твърде малко май...

# 288
  • София
Момичета! Днес ми е “официалния ехо преглед”, току що имах кърваво, бистро зацапване, доста оскъдно, но сериозни болки в корема. Успокойте ме, че е не опасно!🙄😞

# 289
Mrs.MS и на мен би ми било интересно това за коламаската. Ако не изпитваш болка, надали би имало проблем принципно. Аз вече почти нямам окосмяване и имам съвсем лека болка, даже не бих я нарекла болка.
А ти с какъв резултат беше от трансфера?
Ако имаш резултат и е положителен, сякаш аз не бих посмяла, поне рисковите седмици. Успех

# 290
  • Стара Загора
InnaEva аз имах ясна червена кръв на два пъти и има отлепяне леко на ембриончето - съответно 3 седмици ми зацапваше след това и от 1 седмица няма нищо. Утре съм на лекар да видим как са нещата

# 291
  • София
Нандин,да при теб бяха така нещата,но май тръгна от малко по-висока стойност.Да го нагушкаш малкото човече ❤
При мен нарастването е от 7.10 на 8.670,твърде малко май...
Пожелавам ти да ви изненада и всичко да е наред 🤗

# 292
  • София
InnaEva аз имах ясна червена кръв на два пъти и има отлепяне леко на ембриончето - съответно 3 седмици ми зацапваше след това и от 1 седмица няма нищо. Утре съм на лекар да видим как са нещата
Благодаря! Ти в коя седмица си?! Как се чустваш?

# 293
  • Стара Загора
В 8г.с. +4д - долу горе бивам, гади ми се най-вече вечер и досега върнах няколко пъти, но не всеки ден, нямам много енергия (имам и алергия към всичко зелено навън и тя допълва картинката) Помагат родителите, когато могат, но поне с малкия гледам да се занимавам. Ако всичко е нормално след образуването на плацентата мисля да правя йога за бременни, че с това обездвижване вече взех да се издувам

# 294
Здравейте, утре ми престой кръвен тест трябва ли да е на гладно и жадно?

# 295
  • София/Севлиево
Ако само това ще изследваш може да хапнеш,че и кафе да пийнеш...

# 296
Да само тест за бременност да видим дали се е получило нещо! Вчера направих един шуър чек беше си напълно отрицателен

# 297
  • Варна

Излезе и моя резултат 67,72 на 8 ден след трансфер на бластоцист. Как ви се струва, добре ли е? В сряда ще направя отново кръвен тест.

Хей, здравейте!
Бързам да Ви се похваля отново! Днес на 10 ден ЧХГ е 169,70.  Hands Raised Hands

# 298

И аз ти желая да дръпне рязко нагоре това ЧХГ.

# 299
Моят кръвен резултат е отрицателен,  девети ден след трансфер на петдневен бластоцист. Според лекарят било рано, което ми се струва нереалистично. Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт