Дългото чакане след трансфер-Тема 84

• 57 909
  • 716
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, момичета! Вчера ми беше трансфера на две пет дневни ембриончетата -един бластоцист и удин ранен бластоцист.
На ЕЦ съм. Четири дни преди трансфера ми включиха Кринон гел 2х1.
И от вчера естрофем 2х2.
Но от сутринта имам страшни бодежи високо от двете страни на пъпа. Според мъжа ми си внушавам, но не е така. Доста усезаеми са. Възможно ли е да е от естрофема?
Пих но ипа на обяд и сега още едно. Не ми е изписано. Теста ми е определен за 23.07

# 301
  • София/Севлиево
А моето се оказа БХ-днес стойността е малко над 1.Това ми беше последния ембрион.Сега трябва да реша как ще продължа...

# 302
Ели тъжно е знам но някак си трябва да опиташ да продължиш борбата

# 303
Ели, честит Рожден ден! Бъди много силна, здрава, борбена! Ще стане, ще намерите пътя! Съжалявам много за днешния резултат.

# 304
  • Варна
Моят кръвен резултат е отрицателен,  девети ден след трансфер на петдневен бластоцист. Според лекарят било рано, което ми се струва нереалистично. Успех на всички!

Не мисля че е късно, ако имаше бременност щеше да отчете на 9 ден. Съжалявам ❤

# 305
Чакам да пускам ЧХГ да видим дали да се получили нещата!

# 306
Хайде и при мен денят на истината дойде! Дадох кръв в Пролабор, защото резултатите излизат бързичко. Казаха ми след 10.00 да проверя, щели да го пуснат по-бързо, защото знаят че се вълнувам... Сърцето ми ще изскочи! Flushed

# 307
Успех дано да имаме положителни резултати

# 308
Успех, момичета от сърце, аз съм за другата седмица.

# 309
Успех и от мен 😁аз  на десети ден не издържа и пуснах чхг което излезе 140.99 след 48 часа 353. Как ви се струва за 2 сладоледчета

# 310
Успех и на теб Миглена! А също и на другите момичета! Heart

# 311
  • Стара Загора
Успех и от мен 😁аз  на десети ден не издържа и пуснах чхг което излезе 140.99 след 48 часа 353. Как ви се струва за 2 сладоледчета
Може и след 9 месеца да имаш 2 спящи котета, успех до края Simple Smile
На момичетата, които днес чакат резултати стиснати палчета!
Ели, надявам се да откриеш решението и много скоро да се похвалиш със стабилно растящо ЧХГ.
Аз вчера бях на преглед - с бебо всичко е наред, 2см е, има си хубав пулс, беше полегнала на една страна душицата, спинкаше. Имам си все още хематомче в матката и ще продължавам с Утрогестана засега.

# 312
243, десети ден след трансфера на три 5 дневни. Нсли е хубаво?

# 313
Роси и Леа, честити ви положителни резултати. Пожелавам ви всичко да е наред и да си бременеете на воля!
Стискам палци на момичетата, които чакат резултати днес!

# 314
243, десети ден след трансфера на три 5 дневни. Нсли е хубаво?
Идеално ти е! Многл бързо излезе резултата браво

Общи условия

Активация на акаунт