Дългото чакане след трансфер-Тема 84

• 57 908
  • 716
  •   1
Отговори
# 315
243, десети ден след трансфера на три 5 дневни. Нсли е хубаво?

Супер е.

# 316
Чудесни 3-цифрени ЧХГ-та, момичета! Hug Бъдете спокойни и се радвайте на всеки преглед до края Hands PrayPeople BabyFlowers Four Leaf Clover

# 317
Честито момичета, прекрасни резултати. Много се  радвам Simple Smile))
Аз реших да изчакам до понеделник, защото малко ме е страх от резултата, пък и доктора така ми препоръча. Така, че очаквайте от мен новини в понеделник Simple Smile))

Ели, много съжалявам, толкова се зарадвах на положителния резултат. Вярвам , че следващия път всичко ще е както трябва и ще имаме само хубави новини. Стискам палци , не се отчайвай Simple Smile

# 318
Днес само хубави новини 🙏благодаря момичета хубаво е да говориш с,, себеподобни,, 😁😉

# 319
Честито на всички момичета днес и кураж на тези, за които трънливият път все още не е приключил 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Да се допитам до колективната ви мъдрост, кога най-късно приключва имплантацията на тридневни снежинки?

След единствения ми засега и неуспешен трансфер летях на следващия ден. И преди това изчетох всичко как не е проблем, от болницата казаха, че не е проблем, но искам сега на следващия да избегна и това като рисков фактор и да остана докато съм сигурна, че е приключила имплантацията.

Благодарности 🙏🏻

# 320
https://iskambebe.com/имплантация/

Тук е описано по дни, как протича имплантацията на ембрионите на трети и пети ден.

# 321
Излезе и моя резултат 0.13
Абсолютно отрицателен

# 322
Много съжалявам, той следващия ти опит да е успешен!

Излезе и моя резултат 0.13
Абсолютно отрицателен

# 323
  • София
Честито на момичетата с положителни резултати!
Аз искам да ви се оплача - започвам да се побърквам, умът ми е само в предстоящия тест, а до 22ри има толкова много време. Предишните пъти бях по спокойна и някак успявах да се разсейвам, но този път съм много нетърпелива.

# 324
Записвам се официално в темата с трансфер на 2 5-дневни. Едното беше тръгнало да се излюпва, другото малко по-зле. Официален тест на 31.07., но няма кой да чака до тогава. Имам Овитрел днес, на 21.07. и на 26.07.
Сега ще търся информация дали влияе, защото е Алфа ЧХГ, а на теста мерим Бета ЧХГ.

# 325
Успех, Бени! Мисли позитивно и се наслаждавай на хубави дни! Желая ти след няколко дни да видиш наситени две чертички и хубаво ЧХГ ♥️
Записвам се официално в темата с трансфер на 2 5-дневни. Едното беше тръгнало да се излюпва, другото малко по-зле. Официален тест на 31.07., но няма кой да чака до тогава. Имам Овитрел днес, на 21.07. и на 26.07.
Сега ще търся информация дали влияе, защото е Алфа ЧХГ, а на теста мерим Бета ЧХГ.

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 17:23 от Perla23

# 326
  • София/Севлиево
Честито на виделите положителен резултат.На чакащите,-успех!А на другите-продължаваме напред!

# 327
Здравйте,

Днес трябваше да ми дойде втория цикъл след биохимична бременост при ЗЕТ.
Като спрях хапчетата ми дойде след 4 дни и си мислих,че сега при втория цикъл всичко ще е точно , но явно хормоните не са се нормализирали.Предната биохимична чаках 50 дни и не ми дойде цикъла и ми изписаха хапчета.
Някой друг имал ли е такъв проблем?

# 328
  • София
Здравйте,

Днес трябваше да ми дойде втория цикъл след биохимична бременост при ЗЕТ.
Като спрях хапчетата ми дойде след 4 дни и си мислих,че сега при втория цикъл всичко ще е точно , но явно хормоните не са се нормализирали.Предната биохимична чаках 50 дни и не ми дойде цикъла и ми изписаха хапчета.
Някой друг имал ли е такъв проблем?
Нормално е втория цикъл да закъснява, особено ако си била по дълъг протокол

# 329
Бени, аз имах трансфер на 19.06. Хориомон 5000 в деня на трансфера + още веднъж на 25.06. Тест на 29.06 - стойност 374. 48 часа по-късно - удвоен резултат. Не знам дали е същото като препарат, но и аз тогава питах момичетата за схема как се чисти и дали влияе. Стиснати палчета за теб и за всички останали!

Общи условия

Активация на акаунт