Дългото чакане след трансфер-Тема 84

• 57 757
  • 716
  •   1
Отговори
# 540
След като вчера имах кафеникаво зацапване,  днес вече си е цикъл явно,  то си ми е и дата. Пусках сутринта кръвен все пак - 10 ден ми е на ЗЕТ на 5 дневни на ЕЦ. Изписан ми е само Кринон и сега се чудя дали да го сложа, както имам течение или да изчакам резултата. Може би трябва да се обадя  на акушерката,  изчаквам да видя теста.

# 541
Ако кръвния е под 5 обади се на акушерката и питай какво да правиш.

# 542
Gani78, нямаш ли назначен и друг прогестерон, освен Кринона. При мен днес са няколко розови капчици, но си продължавам с всички лекарства. Ще видя през деня как ще продължи и ще се обадя на доктора. Излезе ми и теста от петък, когато ми беше 8-ми ден - 80, но 3 дни след Овитрел.

# 543
Благодаря mira . bennie99  нямам друг прогедтерон освен един кринон дневно. 80 за 8 ден е добре ,  дори и с овитрел. Днес пусна ли пак кръвен.

# 544
Благодаря mira . bennie99  нямам друг прогедтерон освен един кринон дневно. 80 за 8 ден е добре ,  дори и с овитрел. Днес пусна ли пак кръвен.
Не, днес няма да има никакъв смисъл, защото вчера пак си сложих Овитрел. Ще правя тест в сряда, за да е отново 3 дни след ЧХГ препарата. Правя си едни упражнения за луди общо взето, но е и с изследователска цел, да помогна на доста жени в бъдеще Wink

# 545
Здравейте на всички,
бих искала да споделя един линк с изключително полезни и информативни презентации по всевъзможни теми, които биха могли да ни интересуват по пътя ни към успешното ин-витро:

https://www.myivfanswers.com/ivf-videos/

И още един линк със статистика и друга полезна информация за тези от нас, които ползваме донорски яйцеклетки:

https://www.eggdonationfriends.com/success-rates-ivf-with-donor- … linics-dont-tell/

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 11:23 от Deni74

# 546
Здравейте.Да се запиша и аз- 4-ти ден от трансфер на един 3-дневен ембрион.Като изключа болезнени гърди,никакви други симптоми/оплаквания нямам.Приемам само Утрогестан 3×200мг.
До деня на трансфера бях много обнадеждена,че този път ще се получи.Но ,не зная защо,като видях докторката и ембриона на монитора,нещо в мен се "счупи".Сега не вярвам да стигна и този път до + резултат.Надявам се поне другите 4Е да са се доразвили и да имам шанс скоро за ЗЕТ.
Дано не ви товаря с моите предчувствия.Може пък да греша😊.

# 547
Здравейте.Да се запиша и аз- 4-ти ден от трансфер на един 3-дневен ембрион.Като изключа болезнени гърди,никакви други симптоми/оплаквания нямам.Приемам само Утрогестан 3×200мг.
До деня на трансфера бях много обнадеждена,че този път ще се получи.Но ,не зная защо,като видях докторката и ембриона на монитора,нещо в мен се "счупи".Сега не вярвам да стигна и този път до + резултат.Надявам се поне другите 4Е да са се доразвили и да имам шанс скоро за ЗЕТ.
аз се чуствах като при тебе няма да   ми  се случи. случи се но на на  8 седмица  почнах с лекарствата за аборт. кухо яйце. поне  видях че може да се случи. ще пробваме докато можем. а най странното  при нас  че е  идва проблема от ММ/ няма лекарства за него/през цялото време само за мене. аз искарвам яйца / минимум 20/ама после се объркват нещата и после само 2 ембриона.

# 548
Момичета, досега само четох, но вече не ме свърта и реших да се включа.. На 15 юли имах ЕТ на 2 5-дневни бластоциста и на 22ри юли направих кръвен тест - ЧХГ беше 69.400. Докторът каза направо на 31ви да ходя при него на преглед и не каза да правя други изследвания дотогава. Аз обаче вече почнах да се психирам лекичко, понеже не усещам почти нищо. Изписан ми е Кринон вечер и това е. Единствено гърдите са ми леко чувствителни, но предполагам е от Кринона. В същото време вчера/днес при нормални обстоятелства трябваше да ми дойде цикълът - за момента нямам, което ме успокойва, но знам, че може и само заради Кринона да не ми идва.. Много ме е шубе да си направя уринарен тест, но и до петък как ще издържа - не знам..

# 549
Milenahot, най-лесното е да си направиш още един кръвен тест и да спреш да се притесняваш Hug

# 550
  • софия
Момичета, досега само четох, но вече не ме свърта и реших да се включа.. На 15 юли имах ЕТ на 2 5-дневни бластоциста и на 22ри юли направих кръвен тест - ЧХГ беше 69.400. Докторът каза направо на 31ви да ходя при него на преглед и не каза да правя други изследвания дотогава. Аз обаче вече почнах да се психирам лекичко, понеже не усещам почти нищо. Изписан ми е Кринон вечер и това е. Единствено гърдите са ми леко чувствителни, но предполагам е от Кринона. В същото време вчера/днес при нормални обстоятелства трябваше да ми дойде цикълът - за момента нямам, което ме успокойва, но знам, че може и само заради Кринона да не ми идва.. Много ме е шубе да си направя уринарен тест, но и до петък как ще издържа - не знам..

Съгласна съм, че трябва да направиш още един кръвен тест, ако не те свърта Simple Smile Иначе мисля, че това чхг e добре за деня, в който си го направила. Успех Simple Smile

# 551
Здравейте! За мен този първи опит приключи!Зацапването си е моя цикъл и за съжаление кръвния на 10 ден ми е 0.130 мноого отрицателен. Обадих се на акушерката и спрях кринона. Другата седмица щв видим какви документи и изследвания ще трябват за фонда за втори опит. Късмет на всички- няма отказване-напред до постигане на целта Simple Smile

# 552
Момичета, тези от Вас, които са били по дълъг протокол, кога ви дойде М, след поставяне на блок инжекцията.
На мен днес ми е 14 ден а помен от цикъл нямам.
Док каза, че трябваше да ми дойде до сега.
Изписа ми регулон за предизвикване на М.

# 553

Милена,  направи си втори кръвен да ти олекне.На мен ми дойде на 10 ден след трансфер,  въпреки кринона,  но аз нямах изобщо някакъв положителен тест .

# 554

Здравейте,
10ти ден след трансфер на едно петдневно ембрионче, според вас има ли шанс? Трябва да направя повторен в сряда, иначе уринарния ли излиза положителен... Много се притеснявам да не е биохимична Anguished

Общи условия

Активация на акаунт