Дългото чакане след трансфер-Тема 84

• 57 737
  • 716
  •   1
Отговори
# 570
  • София/Севлиево
Хайде успех.Мен на третия трансфер също ме заболя и катетъра доста трудно влезе,затова при следващите два пиех по 1 но шпа преди процедурата,за да съм отпусната...

# 571
И при мен на третия имаше болка. Че и кръв след това. Сега на четвъртия изрично чух как докторката казва: "Няма кръв по водача", но на третия щеше да ми се пръсне пикочния мехур и може да е закривил нещо пътя.

# 572
1вия път сме щастливи, че сме стигнали най-сетне до трансфер след целия преживян ужас и стимулацията, на 2рия път сме пак супер нахъсани и си викаш е са вече няма как да не стане, на 3тия вече сме се изнервили и малко сломили и тялото и духа са ни се свили....поне при мен това бях състоянията.
Тест в понеделник. А наближава рождения ми ден скоро и много се надявам да имам най-якия подарък в живота ❤️

# 573
Успех!
Аз също се чудех дали са ги върнали, никакво усещане нямах освен, че ми се пиш🤣

# 574
Успех и от мен.
А какво пихте преди пунцкията като добавки за подобряване качеството на яйцеклетките,мен ми казаха Елевит,Коензим Кю10 400мг и вит Д по 10 капки седмично.

# 575
Успех и от мен.
А какво пихте преди пунцкията като добавки за подобряване качеството на яйцеклетките,мен ми казаха Елевит,Коензим Кю10 400мг и вит Д по 10 капки седмично.

Качеството на яйцеклетките не може да се подобри. Може да се подобри тялото на жената или по-скоро да се забави стареенето му чрез подобряване здравето чрез движение, добавки, качествена храна. Яйцеклетките каквито са, такива остават - те не се влияят от добавки.

# 576
Milena, това не е вярно. Трябват три месеца за подобрение на качеството на Я, ако влошаването идва от дефицити. Препоръчва се нисковъглехидратна и високомазнинна диета. Мои три приятелки имаха много по-добър резултат от пункция в сравнение с предишни опити след прием на Фертил Ейд ФХ Про. Ембрионите им стигнаха до бластоцисти и самите им лекари казаха, че имат подобрение в качеството на Я. Но това, когато е породено от дефицити в тялото. Но то май няма човек без дефицити.

# 577
Аз приемам FH pro for women вече 4 месеца, точно за подобряване качеството на яйцеклетките. Те първа ми предсои инвитро. Но факт, че вдигнах б12 и Д само с тази добавка, а бях в дефицит.

# 578
Аз приемам FH pro for women вече 4 месеца, точно за подобряване качеството на яйцеклетките. Те първа ми предсои инвитро. Но факт, че вдигнах б12 и Д само с тази добавка, а бях в дефицит.
По колко таблетки фх про приемате? 6 или 3?

# 579
Изписани са ми 2х2 капсули.
Мисля, че е достатъчно, но трябва дълъг прием, а не са и от бюджетните...
Но факт че ми вдигнаха нивата на витамините. Фолиева в тях е мета и са подходящи и за хора, които не усвояват обикновената. Витамините от гр. Б също са метилирана форма.
Те първа ще видя качеството на яйцеклетките.

Аз пак да попитам, как се развиха нещата на тези, които менструацията им закъсня след блок инжекция. Аз вече 15 ден нямам М.

# 580
Изписани са ми 2х2 капсули.
Мисля, че е достатъчно, но трябва дълъг прием, а не са и от бюджетните...
Но факт че ми вдигнаха нивата на витамините. Фолиева в тях е мета и са подходящи и за хора, които не усвояват обикновената. Витамините от гр. Б също са метилирана форма.
Те първа ще видя качеството на яйцеклетките.

Аз пак да попитам, как се развиха нещата на тези, които менструацията им закъсня след блок инжекция. Аз вече 15 ден нямам М.
Ти чакаш менструация след блок-инжекция за започване на стимулация ли или чакаш след пункция?

# 581
Чакам цикъл след блок, за да започна стимулация.

# 582
Чакам цикъл след блок, за да започна стимулация.
Не се притеснявай, щом 15 ден ти е днес, всеки момент ще дойде.

# 583
Hands Plus1Hands Plus1Hands PrayHands Plus1Hands Pray
Milena, това не е вярно. Трябват три месеца за подобрение на качеството на Я, ако влошаването идва от дефицити. Препоръчва се нисковъглехидратна и високомазнинна диета. Мои три приятелки имаха много по-добър резултат от пункция в сравнение с предишни опити след прием на Фертил Ейд ФХ Про. Ембрионите им стигнаха до бластоцисти и самите им лекари казаха, че имат подобрение в качеството на Я. Но това, когато е породено от дефицити в тялото. Но то май няма човек без дефицити.

Без да искам да влизам в спорове, тъй като по-добре от лекар едва ли някой може да говори, но нека не бъркаме дефицитите в тялото, с качеството на самите яйцеклетки. Дефицитите са такива на макро- и микронутриенти, или дисбаланс на хормоните, но те са в тялото, а не в яйцеклетката. Жената се ражда с определен брой яйцеклетки, които се одвобождават в течение на годините, докато се изчерпат. В медицината "качество на яйцеклетките" означава единствено яйцеклетка с 23 хромози (качествена) или с различен брой хромозоми или друг ДНК-дефект (некачествена, т.е. такава, която води до увреждне, аборт и т.н.). От тази гледна точка, младите жени имат по-голям брой "качествени" яйцеклетки, а с напредване на възрастта броят на яйцеклетките с дефекти (некачествени) се увеличава. Върху дефектите в яйцеклетката (качеството й) не може да се влияе.
Съдаването на благотворна среда в тялото (хормонален и витаминен баланс, липса на "замърсители" - кафе, цигари и т.н.) може да подобри шансовете за забременяване, тъй като яйцеклетката разполага със средата, която да позволи развиването на здраво бебе. Ако средата не е добра (хормонален дисбаланс, "затлачени" клетки и т.н.), тялото разпознава лоша биохимия и "знае", че тя не е добра за развиване на ембриона.. Много търговски продукти се рекламират като такива за "повишаване качеството на яйцеклетките", но това е "добронамерена злоупотреба" (егати оксиморона..) заради чувствителоността на много хора по темата. Тези от вас, които са имали успех след приемането на добавки и витамини, са го постигнали, защото са подобрили средата за закрепяне, износване и раждане на бластотистче, ембрионче, бебе Simple Smile
Каквото и да приемате, върху ДНК-състава (качеството) на яйцеклетката не можете да повлияете, НО в общи линии всичко, което правите, за да подобрите баланса и процесите в тялото си, е добро за опитите за зачеване и на средата, в която те се развиват. Не че тези уточнения имат някакво фактическо значение, освен "правете най-доброто за себе си във всеки един момент" Innocent Hands PrayHands Plus1

# 584
Благодаря за изчерпателната информация Милена, съгласна съм с теб, просто изказах моя опит за сега.
Аз тепърва навлизам в дългата борба за рожба.
Чела съм хубави неща за FH pro, как се е увеличил броя на качествените яйцеклетки след неговият прием.
Но това пак се крепи и на твоята теория, когато вдигнем витамините и укрепим тялото и създадем баланс на хормоните е логично да имаме едни хубави, годни яйцеклетки.

Общи условия

Активация на акаунт