Лятото дойде, време не остана, скоро ще съм в прегръдките на мама. Тема 8

• 24 774
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
Blabada, имах нещо подобно като това,което описваш. Според мен беше бебето, беше притиснало нещо и доста ме болеше и при вдишване едва успявах да си поема дъх. Оправи се от самосебе си, сменях си позицията и вдишвах дълбоко.

Виж как се чувстваш и ако продължи, звъни на АГ за консултация.

Peac, детето вече със сигурност те натиска и може и оттам да си идват тези течения. Хубавото е че вече си в подходяща седмица. Следи движенията на бебето, а ако наистина не можеш да се успокоиш - към болницата. Ти си подготвена вече. Hands Ok Hand

# 166
Направо не спирам да се панирам... Днес ще се наблюдавам и ще следя и той как се държи. Лекарят каза, че може да ме приеме по всяко време , стига да искам.

# 167
Момичета, надявам се на съвет и търпеливо чакам да ми мине - събудих се в 5 с бодежи под гърдите. Не мога да определя, но е по-скоро вляво, сърцето...Усещам повече болка като лежа.
От какво може да е, опитвам се да се самодиагностицирам, но не намирам нищо конкретно. Ще се опитам да не мисля, по-късно ще звънна на АГ, ако не мине. Hands Pray
Според мен това е неврална болка, не е опасна. Надявам се вече да ти е минала. 🙏
Аз на няколко пъти получавах, като буквално изпитвах адска болка при вдишване. Изправях се, подпирах се някъде и изчаквах да премине.

# 168
Аз съм с постоянна болка под гърдите и ме съмнява, че е жлъчката или черния дроб, отляво е слезката и ако е притисната от стомаха също може да боли.

# 169
Аз до сега нямах никакви болки в гърдите. Но от няколко дни ме боли дясната гърда ( аз нямам лява). Но не виждам да е уголемена или един вид готова за евентуално кърмене

# 170
Току що попаднах на тази статия, свързана с видовете упойки при раждане. Все още не съм я прочела, но я пускам, понеже беше зачеркната тази тема скоро:

https://www.hospitalburgasmed.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD% … %D0%BE%D0%B3/n550

# 171
Rolly__, kitty_, момичета, благодаря ви за подкрепата - какво ли не ми мина през главата тази сутрин.
Усещания все още имам, търпят се...Опитах с раздвижване, дихателни упражнения, редих пъзел за разсейване.
Все още не искам да звъня на АГ, та съм се настроила, че ще мине. Вече се чувствам огромна, а съм в 33+2 г.с. и те първа ще усещам колко ще порасте бебчето.Flushed

# 172
Здравейте, момичета, днес минах преглед и бебка е 2800г,  понапредват нещата и до термин едва ли ще откараме, ама аз си го очаквах. Grinning Надявам се още 10 тина дни поне да си стои на топличко, а пък после вече...

# 173
Паефюмче, и моето дете е със същия грамаж към момента. И аз се надявам да псотои още поне седмица, но реално не вярвам, че ще се получи Sad

# 174
Леле вие големи бебчета си имате вече, защо се притеснявате. Ние последно нямахме 1,700кг. миналата седмица (32г.с.). Тези от вас, които вече сте в 9 месец вече трябва да сте напълно спокойни, доколкото е възможно де, защото все пак предстои раждането, което за повечето от нас е една от най-притеснителните части.
Много мина, малко остана 🧏‍♀️
Стискаме зъби още съвсем малко и се молим за щастлив финал за всички ни.

# 175
Преди 37ма седмица се води недоносено детето. Трябва да устискам 5 дни още.. направо ми идва ( ако не ми мине котка път) в деня, в който влизам в 37ма да искам да ме режат. Това напрежение, течения , болки, всичко адски ме напряга. Не съм полезна за никого. У дома само лежа и ставам до 00 и обратно. Полудявам!

# 176
Аз да се похваля, че днес приключихме с последната голяма покупка - кошчето за кола и базата.
Чантата ми за болницата е почти готова, останаха нещата, които се слагат в последния момент - четки, козметика ...
Останаха няколко дребни нещица, които могат да се купят и след като бебка се появи, но май утре ще пращам МП да ги вземе и да знам, че няма какво повече да мисля по подготовката.

Остава ми само да се паникьосвам по същинската част. 😆

# 177
  • София
Ние столчето и базата ги взехме преди няколко дни, обаче още си чакам коликата Unamused Поне се успокоявам,че ако се наложи беба да излиза по-рано, има с какво да си я приберем от родилния дом. Даже точно днес накиснах да изпера всички компоненти на кошчето за колата, за да могат да изсъхнат бързо на топлото време.

Багажът за болницата е готов, остава само някои документи да си приготвя и дрехи за изписването за мен, защото не съм решила как ще съм точно 😁 Иначе премяната на бебка е ясна Simple Smile

Между другото, аз реших да приема за себе си стратегията да не го мисля много. Не искам да чета, не искам да знам подробности за секциото (при мен се налага по медицински причини) и не искам да мисля за болката. Казала съм си, че това е нещо, което трябва да се свърши и да се случи, ще се старая да не се шашкам и за всичко да мисля, след като мине операцията. Иначе ще изкукам от притеснения предварително. Засега успявам да спазвам тази си нагласа, пък да видим докога Grin

# 178
Не ти трябва да се паникьосваш Wink
Моя куфар е в багажника на колата, дори. Само кутията за стволовите клетки трябва да взема и тръгвам.
Моето дете сега разхожда столчето за кола с един мечо Пух в него и казва, че това е бебето Wink милка ми, хич не знае какво го чака Wink

# 179
loewin, Peack, дати за секциото имате ли вече?

Общи условия

Активация на акаунт