На пазар във Варна - тема 58

• 28 973
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Над подлеза Шипка има много магазини за хоби материали, като се спускате от светофара, магазинчето за мъниста е от дясната страна.

# 91
  • Варна
Да сте виждали в града метални корнизи за пердета с възможност за поставяне под ъгъл. Трябва ми с овал за поставяне, съседните стени са на 90 градуса. Не искам снадка между две тръби, които спират пердето, а с непрекъснат канал. Нещо като тези например:
http://www.zerintios.com/kornizi/ogynati-kornizi-3/
В Домко има алуминиеви тип релса с извивки, на сектори се продават и си вземаш колкото ти трябват за ъгъла. В Практикер също мисля,  че съм виждала, би трябвало във всички строителни да има. Не разбрах дали търсите тип релса или като тръба.

# 92
  • ВАРНА
Къде,край града продават овче прясно мляко?Кравето го уредих,но овчето-тцък.Ще ми се сама да си направе овче сирене.

# 93
  • Варна
А кравето откъде?

# 94
Магазинче за мъниста и тинтири- минтири има и срещу входа на II РПУ.

Присъединявам се към въпроса, краве мляко от къде? Simple Smile

# 95
  • ВАРНА
Едното място е млекомата от пилешкия магазин на Дрин срещу Кооперативния пазар.Другия е от Кичево,но там се ходи в определен час-между 20 и 20:30ч.

# 96
Момичета търся форма за торта с фи 20-24 см. Дъщеря ми се е с пуснала да прави леки тортички , във Виена има формичка силиконова но тук не, а аз имам една алуминиева отпреди 20 години с отваряш се пръстен, която трудно се поддържа. Опита вече два пъти детето, но виждам че е мъка. Мисля за силиконова или тефлонова, с отваряш се кръг. Къде бих могла да купя, но да не е супер скъпа, нито пък да е супер боклук. Преди 6-7 може повече години купих от технополис Хоум на последния етаж в гранд мол две форми силиконови за мъфини с по 6 гнезда произведени за унгарска фирма www.italiakonyhastudio.hu.  Китайски са според етикета, но струваха 13,00 лв всяка и се оказаха доста качествени и удобни. Що мъфини изядоха съучениците на децата ми по разни празници като почерпка.... Дори  две три години след като ги купих исках да купя още две форми, че 12 бр печени наведнъж не ми стигат, но магазинът вече беше затворен.

Искам нещо  бюджетни. На първо четене се сещам за Джъмбо, по хипермаркетите (кауфланд да кажем, Практикер, бриколаж). Евентуално Доменико

# 97
  • ВАРНА
В Джъмбо сякаш видях 22 сантиметрова.

# 98
Пиша в тази тема защото тук ще прочетат повече хора, проверих и в правилният раздел на форума, но като че ли тук бих получила адекватна насока.
Можете ли да ми препоръчате психолог/психотерапевт във Варна, не съм ползвала услугите на такъв, а близък човек има нужда и не знам къде да го пратя. Става въпрос (според мен за стрес, тревожност или някаква депресия, нямам представа, но не се чувства добре)

Четох мнения за Галина Тодорова, но ще ми бъде полезно да чуя и вас, ако някой е ползвал такива услуги.
Ако се притеснавате да споделите имена тук, може да ми  пишете предложенията си  и на лични.

Благодаря!

# 99
  • Варна
За депресия- д- р Войнов. Хуманист и не е фен на медикаментозно лечение. Ще даде и точна диагноза, без излишни приказки. Реномиран психиатър е.

# 100
Камена Велева, работи и с деца. Психолог е, работи на две места във Варна, в нета ще разберете къде.
Много е важно да се разбере от какво има нужда човека от психолог и психиатър.

# 101
Това е проблема не знам къде да се насоча, за младо момиче става въпрос.
Ще поговорим и с двамата, за видим какво е, депресия или нещо друго.

Благодаря ви.

# 102
  • Варна
Психиатърът има и мед.образование. Само той има право да постави точна диагноза и да предпише медикаменти. Може да ви насочи към невролог. Ще Ви даде конкретни насоки. Успех!

# 103
  • Варна
Професор Иванка Бончева. Помогнала е на моя близка, на нас с детето (беше първи клас), на баща ми също по време на паник атаки.
http://www.positumbg.com/index.php/bg/za-nas/instructors-bg/13-p … f-ivanka-boncheva

# 104
  • Варна
Re_ge, май мярнах в Кауфланд такива с отварящ се пръстен, но не мога да кажа за размер. Търсех тава и видях, че има и такива в съседство. Дали не бяха и на промоция даже...

Общи условия

Активация на акаунт