На пазар във Варна - тема 58

• 28 667
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Харесах си рамки за очила от сайта в Леонардо.
Ползвали ли сте техни услуги за изработка на диоптрични стъкла ?
Интересувам се главно за такива пред компютър .

Някой скоро посещавал ли е очен лекар, който да не го претупва и да си предписва наляво-надясно несъществуващи диоптри или др. проблемни състояния.
Мойте очила са от Леонардо. Изключително доволна съм. Диоптрични са ,но имат и защита за компютър. Доста са скъпи(заради голяма разлика в диоптрите на стъклата и изтъняване),но се възползвахме с мъжа ми от промоция 2 на цената на 1 .  Лекарката при която ходим цялото семейство е д-р Николова(детски офталмолог). Спокойна и обстойна. Не ни е претупвала.

# 616
Здравейте, ако може едно питане не точно по темата. Трябва да ида на преглед в АГ, но никога не съм ходила там, дори не знам от къде се влиза във въпросната сграда. Някой може ли да ми обясни (като на полуидиот) къде ѝ е входа? А също и евентуално къде може да се паркира в района?
Благодаря.

# 617
  • Варна
Здравейте, ако може едно питане не точно по темата. Трябва да ида на преглед в АГ, но никога не съм ходила там, дори не знам от къде се влиза във въпросната сграда. Някой може ли да ми обясни (като на полуидиот) къде ѝ е входа? А също и евентуално къде може да се паркира в района?
Благодаря.
По принцип има платен паркинг пред самата сграда, но доста често няма места. Аз ходих с автобуса,  затова не мога да съм ти полезна с паркирането.

# 618
Аз съм ходила при д-р Микинска в Николай Чудотворец и съм доволна, мои колежки ми я препоръчаха, явно повечето им специалисти там са добри. На 1.09 ще ходя на преглед в кабинета им в Добрич, там е само един лекар, надявам се и от нея да остана доволна.
MarianaS, може да паркирате на паркинга на Лидл.

# 619
Благодаря.
За паркинга ти обясниха,но като ходих последно преди две седмици имаше някои етажи,които бяха с чип на асансьора,хубаво е да имаш на кой да се обадиш .Преди бяха само родилно и неонатология,сега са повече.

# 620
Благодаря ви, а от къде се влиза в двора, за да се стигне до този главен вход на самата сграда, който Pepity007 е имала добрината да ми покаже? (Казах ви-полуидиот!)

# 621
  • Варна.
Това на ул. Страхил, 8 е изпробвано, поправиха апарата.
Благодаря, днес майка ми остави там апарата. Трябвало да се залепи маншона. Предпочитах да купим нов, но не намерихме в големите аптеки в неделя. Маншоните били универсални. Ако сте виждали някъде, моля да ми кажете.

# 622
На Брегалница срещу Сити клиник има магазин за медицински материали и консумативи. Мисля че се казва Медилинк. Там има апарати. Също така малко по-долу на Селиолу има магазин за медицински консумативи. Провери там.

# 623
Благодаря ви, а от къде се влиза в двора, за да се стигне до този главен вход на самата сграда, който Pepity007 е имала добрината да ми покаже? (Казах ви-полуидиот!)
Като си срещу сградата от дясно се влиза и вървиш на лято да стигнеш до входа на самата сграда Grinning

# 624
  • Варна.
На Брегалница срещу Сити клиник има магазин за медицински материали и консумативи. Мисля че се казва Медилинк. Там има апарати. Също така малко по-долу на Селиолу има магазин за медицински консумативи. Провери там.
Вярно бе, знам и двата (от там съм купувала непромокаем калъф за матрак), ама трябваше някой да ми каже. Благодаря!

# 625
  • Под Слънцето
Вярно бе, знам и двата (от там съм купувала непромокаем калъф за матрак), ама трябваше някой да ми каже. Благодаря!

И в пресечката на адвентиската църква на Сливница, веднага след мотобара, също има такъв магазин.

# 626
  • Варна
Харесах си рамки за очила от сайта в Леонардо.
Ползвали ли сте техни услуги за изработка на диоптрични стъкла ?
Интересувам се главно за такива пред компютър .

Някой скоро посещавал ли е очен лекар, който да не го претупва и да си предписва наляво-надясно несъществуващи диоптри или др. проблемни състояния.
Рамки и стъклата за работа с компютър са ми от Леонардо. Доволна съм.
Още един глас за доктор Николова от Изгрев, но графика й винаги е пълен.

# 627
С кола ако си:
Движиш се по "цар Освободител", първата вдясно е за Лидл,( не по нея), а в следващата, тя е веднага след нея свиваш в дясно и търсиш веднага място да паркираш. Внимавай, че там вдигат май. Начертала съм ти на картата как да влезеш в паркинга на самата болница с колата. Той е в същата пресечка, ще го видиш като завиеш в дясно, ще ти се пада отляво. С кръгчето е отбелазан входа на сградата, който ти показаха по-горе.

# 628
Много, много благодаря!

# 629
  • Варна
Припомнете моля, къде на Чаталджа е Пепко? На техния сайт показва местоположение и въобще трудно се търси.

Общи условия

Активация на акаунт