Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 66

• 19 711
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
Така е, но все още не съм записана. А дотогава ми се иска да мога от ЛЛ да си взимам за кръвните.

# 436
Момичета с вагинален ехограф ли гледате бебоците ?
До 13 г.с да.

# 437
  • Пловдив
Oleander Simple Smile,  аз лично си чистя с обичайните препарати...но не съм критерий, защото нормален човек не издържа на хлора, камо ли бременна.
Иначе за баня ползвам Церезит Стоп, за тоалетна/мивка кислол. За теракота из стаите редувам белина и препарат.

# 438
Здравейте , пусках изследвания , и се оказа , че имам белтък в урината , левкоцитите ми са малко над нормата , но вс друго е в норма Simple Smile
Някоя от Вас сблъсквала ли се е с такова нещо , и как се лекува? Simple Smile

# 439
Момичета с вагинален ехограф ли гледате бебоците ?

Най-правилно е през първия триместър да се правят прегледи само с вагинален, а след това и с коремен, и с вагинален , защото с вагинален се измерва най-точно шийката на матката. Друг е въпросът, че повечето лекари не го правят.

# 440
Лекува се от лекар, не от нас. Занеси резултатите на следящото те АГ.

# 441
Лекува се от лекар, не от нас. Занеси резултатите на следящото те АГ.
Аз не казах Вие да ме лекувате , а попитах има ли някой в подобна ситуация Confused

# 442
И попита как се лекува.

Да, случва се често по време на бременност в резултат от производството на биологично активни вещества от плацентата.

# 443
Момичета, извинявайте за глупавия въпрос, но как процедирате с почистването на баните ви с препарат, или това така приятно занимание сте го преодстъпили на силния пол?  😂
Чувала съм че не е много хубаво да се вдишват препарати 🤔
У дома винаги той я чисти

# 444
  • Варна
PeacockLove   Късметлийка си! 🤩🤗

Иначе на мен не ми пречи да си я чистя, по-скоро ме притесняват миризмите на тея химии дали могат да навредят по някакъв начин 🤔

# 445
Аз четох че трябва да се избягват препарати с белина както и силни обезмаслители. Другото си било окей 🙃

# 446
Момичета, предстои ми малко по-дългичко пътуване, но напоследък дори и в градска среда започва леко да ми се гади като се возя. Знаете ли дали е безопасно да се пие деган или друго против гадене? Забравих да питам АГ, а уикенда не искам да го притеснявам за такива неща...

# 447
На мен АГ ми беше изписал в случай на гадене Vomitusheel, на капки е, но не съм го ползвала, защото не ми се е гадело, така че не знам колко е ефективен.

# 448
Момичета, предстои ми малко по-дългичко пътуване, но напоследък дори и в градска среда започва леко да ми се гади като се возя. Знаете ли дали е безопасно да се пие деган или друго против гадене? Забравих да питам АГ, а уикенда не искам да го притеснявам за такива неща...
Една приятелка изкара няколко месеца на Деган, защото й беше много лошо, така че явно може. Но мен лично пък ми действа зле - като надрусана, и не бих го пила.

# 449
Позволен е, аз лежах за обезводняване и ми вливаха по 500мл деган на ден и отделно вечер инжекция деган. Като ме изписаха ми казаха, че до 3 пъти на ден по 1 таблетка е разрешената доза . Пийвам от време на време като ми се гади много Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт