Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 66

• 19 709
  • 761
  •   1
Отговори
# 450
И на мен близки ми казаха, че може, но реших да питам и вас 😊 Така или иначе ще го пия в краен случай и ще е една таблетка, но все пак. Благодаря ви за отговорите Heart

# 451
Може да опиташ едни близалки против гадене Превомит. Те са за деца и са с натурални продукти, но намаляват чувството за гадене.

# 452
  • София
Мацката с белтъка в урината да си следи кръвното и да говори с доктор.
Не е хубаво да имаш.

# 453
Не е хубаво да имаш.
Кръвното ми е добре , ще гов с агто във понеделник Simple Smile

# 454
Не е хубаво да имаш.
Кръвното ми е добре , ще гов с агто във понеделник Simple Smile
Ако няма бременност, белтъкът беше признак на проблем с бъбреците. По време на бременност нямам идея. Високите левкоцити са признак на някаква инфекция, по спомени, но може да са още 100 други неща. Мен ме изписаха от Родилното с левкоцитоза (повишени левкоцити). Никой не обясни що е то, но имам своите подозрения. Бях ходила на хематолог и то уж светило, нямало повод за притеснение. 🙄
Едни изследвания трябвa да се разчитат комплексно и от лекар, както е даден съвет. Тукс можем да гадаем само.

# 455
  • Велико Търново
Кога се спира приема на фолиева киселина? Имам спомен, че беше около 10гс... Или 12гс... Някой знае ли точно.

# 456
Аз я пиех през цялата бр-ст,тя си е полезна, иначе знам по-скоро за 12г.с

# 457
  • Велико Търново
Благодаря! На мен вече и от нея ми става зле. Всъщност, аз поначало имам ниска поносимост към таблетки и сиропи, веднага след прием ми се гади, независимо от вкуса или размера на таблетката.

# 458
  • Пловдив
Аз започнах фолиевата киселина като си видях теста, приключих с нея като свърши опаковката /бяха три блистера/.

# 459
Кога се спира приема на фолиева киселина? Имам спомен, че беше около 10гс... Или 12гс... Някой знае ли точно.
На мен ми казаха до 3-тия месец да я пия. Най-добре питай лекаря си.

# 460
Три години опити и я пиех,после до 12 г.с и след нея Фемибион почнах.

# 461
И аз пуснах изследвания и ми излезе на белтъка в урината - опалесценция. Но албумина и кръвното ми е наред. АГ-то каза, че е наред. Но и мен ме притеснява сякаш.

Здравейте , пусках изследвания , и се оказа , че имам белтък в урината , левкоцитите ми са малко над нормата , но вс друго е в норма Simple Smile
Някоя от Вас сблъсквала ли се е с такова нещо , и как се лекува? Simple Smile

# 462
От 3 дни имам леко диария /не често, но по 2,3 пъти на ден до ВЦ/ и ми е отпаднало. Според вас възможно ли е да е някой вирус или си е от бременността? Гаденето беше минало, но сега в 15-16г.с пак ми се гади чат пат като ям.
Най ми е не комфортно, че все ми се спи и съм без сили, а не бях така.

# 463
Здравейте. Имам едно въпросче. Как се изчислява срока на бременността по аменорея или по размерите, на които отговаря бебето? На 14.07 трябваше да съм 22г.с., а бебето отговаряше на 22 + 5 дни. Как да ги смятам сега?

# 464
По срока, както до сега, просто бебчето е малко по-голямо, което не значи, че терминът се мести 😀

Общи условия

Активация на акаунт