СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 104 141
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 305
  • ГО
И аз щях да попитам миналата година как е било?
Понеже крайният срок е понеделник, а събота и неделя май няма да си направят труда да работят, значи ли, че днес ще излезе?
Сигурно ли е?

# 1 306
Ако погледнете справките за минималния и максималния бал на първо класиране по области от миналата година, ще забележете примерно, че тази за Силистра е към 8.юли, има области с дата 10.юли, а повечето са към 11. юли. Тоест на места са готови по-рано, но обикновено наистина всички чакат София.

# 1 307
  • София
От В1 се започва АЕ в АК.

Това е един плюс, защото например в НЕГ  и навсякъде започват от нулата( дано не греша) , а дъщеря ми владее и АЕ, и НЕ на Б2/ Б1   и първата година в гимназии с първи такъв език ще е по-лесно за нея. Поне в НЕГ  ще има по-голям шанс за лайстунг тогава ( да се надяваме).
Да, но в тези гимназии се обхващат и деца, които се сблъскват за първи път с езика и следва да се започва от нулата. До колкото съм чувала, някъде около средата на годината се изравняват с тези, които са учили езика и преди, та даже ги и задминават, защото другите от позицията на знаещи проспиват и неглижират части.

# 1 308
  • Sofia
Да се появяват вече, че и някаква работа да свършим:smile:
Ние работа пак няма да свършим скоро, дори и да се появи първо класиране:grinning:

# 1 309
  • Sofia
Добре де аз сега се сетих. Често тук си пишем за ФЕГ и знам за девойките, които искат да учат там, но само моето момче ли има такова желание? Замислих се, че от постоянните потребители май няма друг младеж, който да е писал френската на първо място. Ако вземат да го приемат (дай боже на второ да се случи) ще си е май без форумско мъжко другарче!
Абсурд да няма, офисът ми е до ФЕГ, от години ги виждам децата по обедно време, не съм забелязала да няма момчета, момичетата са повече, но и доста младежи виждам.

# 1 310
  • София
Точно така е за започване от нулата по план. В действителност не знам как ще е. Аз преди двайсет и... години влезнах да уча английски от нулата. Такива бяхме само три деца от целия клас. Директно прескочихме първия учебник и аз изживях най-кошмарната година, докато наваксам. Но успях сама, без частни уроци, както ми извиваха ръцете от училището. Първата диктовка със само пет-шест грешки си я помня с невероятна гордост, стартирах с над 150...

# 1 311
Е как да няма момчета, нали е с квоти Joy

# 1 312
В профила "прием" на моето дете в менюто вляво под "желания" няма опцията  "класиране", а виждам в указателния клип, че има такава. При Вас как е?

# 1 313
ха, Бялокамъче, и аз действах аналогично, но се развалих докато обобщавам чужди мисли... вече ми е много трудно и себе си да изразя дори - пази си ценността!

тренирай и с обобщения на темите Simple Smile в края на всяка последна тема - систематизирай ако можеш - аз не мога, опитах за мъжа ми... сложни сме Simple Smile

Hug опитай така: обобщаваш своите, като си се запознала и с чуждите Wink със съзнанието, че носиш отговорността, но си пазиш чуждите "черно на бяло" за доказателства Simple Smile това търсят работодателите: решение, аргументи (телеграф), отговорност. Т.е. решение и много сбит преразказ Simple Smile

# 1 314
  • ГО

Така е при мен

# 1 315
  • Пловдив
В профила "прием" на моето дете в менюто вляво под "желания" няма опцията  "класиране", а виждам в указателния клип, че има такава. При Вас как е?
Ще се появи при самото класиране.

# 1 316
И при мен е така, притесних се да не би нещо да не ни отразява системата. Благодаря!

# 1 317
  • София, Лагера
Приятел на сина ми е с първо желание ФЕГ. Много е готин!!! Ще имате добри момчета, сигурна съм!
И не, не е рано. Докато чакаме принудително в София...

# 1 318
Оспамих ви темата, но малко да ви разсея. Relaxed
Значи във ФЕГ миналата година любовта беше във въздуха. Като се почнаха едни срещи и сбирки 2 месеца преди почването на учебната година, едни влюбвания, сформираха се много двойки, много симпатии, френски души какво да ги правиш?! До месец-два се укротиха нещата, обърнаха децата взор и към френският език, но голяма социализация има сред децата. При срещи целувки, прегръдка, разходки на тумби. Сега с пандемията ще е трудно да се повтори сценария определено, но бъдещето е пред тях. Повечето деца освен, че са отлични ученици и се занимават с някакъв спорт или изкуство. Точно духът е много специален в училището.

# 1 319
Намерих няколко архивни класирания от миналата година, излязло си е на деня.

Общи условия

Активация на акаунт