СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 103 814
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 815
То е и логично да е така:grinning: Замислих се...Просто при резултатите имаше много време до официалното съобщение

# 1 816
Да, и аз чух, доста хора вече знаят кой къде е. Много тайно иначе

# 1 817
  • София
Моя колега е с COVID. Вчера направих тест в Цибалаб, които ме увериха, че ще бъде готов до вчера вечерта. Междувременно, съпругът ми направи такъв във Втора градска, беше готов за по- малко от 2 часа. Моят още го чакам. Бясна съм.
За това чакането за класирането не ме изнервя чак толкова много.

# 1 818
Да, и аз чух, доста хора вече знаят кой къде е. Много тайно иначе
То в РУО-тата живи хора работят. Роднини, близки - кой не би надникнал. Не е драма, защото това не променя нищо.

# 1 819
Всеки чака нещо...
Gina L, дано всичко е наред при вас!

# 1 820
  • София
Благодаря, Алиена.
Напоследък съм все някакво очакване. Зор да приемат малката в първи клас, зор за матури, резултати, класиране... В даден момент си мислиш, какво е това състезание...

# 1 821
Gadamer, момичето сподели ли какво я е насочило към японския? Любопитно ми е. Не е популярен и широко приложим език...
Според мен е станал доста популярен сред младежите последните десетина, че и повече години, предимно заради аниметата. Гледат ги с японско аудио и с неграмотно написани субтитри, откъдето пък идва и масовото повтаряне на едни и същи правописни грешки. Аз също не можех да си обясня интереса на сина ми към японски, обаче тази година успя да ме накара да изгледам Наруто (сделката беше една серия Наруто - една страница Донка Кънева😹) и всъщност бях удивена колко бързо се свиква с езика, бързо ти влиза в главата и а-ха да почнеш да го разбираш без субтитри. Тия, малките, даже си вмъкват и японски думи, като си обсъждат аниметата по форумите.

# 1 822
  • София
biboshka, синът Ви къде учи японски?

# 1 823
Gina L, ти бърз или PCR прави? Стискам паци бързо да излезе и то отрицателен.
Аз днес правих бърз, че от болницата ми го искат, понеже ще съм придружител и не, че съм се съмнявала, де, но все пак се израдвах като го видях отрицателен Simple Smile Все пак ми се струва малоумно да искат на мен, а на детето - не, но правим, каквото кажат.

# 1 824
  • у дома...
Триш, Джина - стискам палци и на двете ви. Триш, дано всичко мине по най-добрия начин за синът ти.

# 1 825
  • София
Благодаря ви!
Не знам пср ли е, мср ли е, нарича се Coronavirus (SARS coronavirus 2 RNA). Бъркат ти дълбоко  с дълга клечка в гърлото и в носа, и в двете ноздри (в носа е отвратително). Излезна преди 30 минути- отрицателен е.
Ох, сега ако може и в понеделник рано сутринта да завалят добрите новини за всички! 🙏

# 1 826
  • sofia
Gina L, ти бърз или PCR прави? Стискам паци бързо да излезе и то отрицателен.
Аз днес правих бърз, че от болницата ми го искат, понеже ще съм придружител и не, че съм се съмнявала, де, но все пак се израдвах като го видях отрицателен Simple Smile Все пак ми се струва малоумно да искат на мен, а на детето - не, но правим, каквото кажат.
  В повечето болници на пациентите, подлежащи на операция, правят тест за  Ковид 19 за сметка на лечебното заведение заедно с  другите изследвания. Успех и всичко ще е наред с младежа!

# 1 827
  • София
Ние пък бродихме из Рила днес.
Приказно.
За първи път ми се случва да видя малки щъркелчета в полет. Учеха се явно, но вече уверено кръжаха около родителите си.
Толкова хубаво беше. 😊

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 14:07 от Red

# 1 828
Браво, Ред!
Дай снимков материал:)
Мен планината много ме зарежда.
Когато в бях млада и зелена обичах да ходя само на море, а планината намирах за скучна.
Сега само в планината си почивам истински и пълноценно, особено в Родопите...

# 1 829
  • у дома...
Аз вече предпочитам, ако съм на море, да е на бунгало или каравана. Дивото ме зове, откакто одъртях. Родопите е уникално място. Има невероятна енергия. Друго место, което ми е въздействало така е Роженският манастир. И Велико Търново.

Общи условия

Активация на акаунт