СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 104 191
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 900
polly, 60/40 има бая неизчерпан ресурс. ..
Аз съм единствената, която сериозно си мислеше за ТОХ- а: Simple Smile А вие на майтап го обърнахте. Това, което ме притеснява в тази професия, e заетостта до малките часове и огромното напрежение, за което не можем да си дадем сметка.

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 17:23 от Amanda.D

# 901
Да, тия с анимацията ще ги оправим, връчвам им един брой младеж 1 за 2 клас, предполагам и други желаещи ще има. Осигуряваме им практика светкавично.
Judy, за масаж и козметик и аз се пиша доброволец.
На сладкарите ще помагам само в дегустацията, за друго не ме търси. Joy

# 902
  • София
По отношение на изискванията на ТУЕС, снимките може и в началото на септември. И преди 3 години ги искаха при записване,  но ако детето е на бабин дом, се съгласяваха и по-късно да се занесат.
Да разбирам ли, че ТУЕС не изискват присъствие на виновника? Че нашият още се колебае дали да остава при баба си или не.

# 903
A  давайте идеи, давайте,.. само това им трябва да ни пратят на ДО и догодина и да спестят пари. А доколкото ги познавам днешните управници 2021 може да са продали и сградния фонд, я какви големи дворове идеални за затворени мини комплекси

# 904
  • о`майна лунна нощ е
Аманда, не си единствената, която си е мислила за ТОХ-а. Познато дете също се насочи към такава гимназия с ясната цел какво иска да учи. Балът позволяваше доста "елитни" места, но детето категорично отказваше да учи език или друг профил. Между другото - за крехката си възраст проявява впечатляващи кулинарни умения и е радост, когато направи нещо и го свали пред блока да опитаме.

# 905
Да, тия с анимацията ще ги оправим, връчвам им един брой младеж 1 за 2 клас, предполагам и други желаещи ще има. Осигуряваме им практика светкавично.
Judy, за масаж и козметик и аз се пиша доброволец.
На сладкарите ще помагам само в дегустацията, за друго не ме търси. Joy

Жалко е, че алкохолите се учат само във ВУЗ.

A  давайте идеи, давайте,.. само това им трябва да ни пратят на ДО и догодина и да спестят пари. А доколкото ги познавам днешните управници 2021 може да са продали и сградния фонд, я какви големи дворове идеални за затворени мини комплекси
Ма то не ги даваме ние. Те вече имат "вариант трети" разработен хората. Ние само помагаме да се осъществи по-конвертируемо на практика.

За ТОХ - или само добро, или нищо!!!

# 906
  • софия
Винаги съм смятала, че назначаването на редактор стилист е по-евтино от срама да пускаш неграмотни актове, но по министерствата работят видни "филолози" и смятат, че те това си го могат 😀

# 907
Звънче, те там са евтини на брашното и скъпи на триците. За к' во са им стилисти , като те нямат стил.

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 17:43 от Biserka_a

# 908
Не е много смешно, щото бала на фег щеше да е на 17ти. Вече окончателно пропадна. Малко е тъжно, защото както знаете, и на връчването на дипломите не ни допуснаха. Е, имаме една грамота...ама...
Нищо де...айде с+ ще науча, ама добре че имаме и животни, та обучението по ветеринарна медицина да не е само на теория...

# 909
Някой има ли желание да ми обясни с 2 думи какво означава натрупването във файла на статистиката?

# 910
  • София
Колко деца има със същия и по-голям брой точки.

# 911
  • София
Не е много смешно, щото бала на фег щеше да е на 17ти. Вече окончателно пропадна.
Тя заповедта е от 10ти до 15ти. Не би трябвало да ви пропадне балът. Освен ако не я удължат.

# 912
Няколко класа изцяло са се отказали...смениха ресторанта, датата няколко пъти...така че не храня много надежди

# 913
По отношение на изискванията на ТУЕС, снимките може и в началото на септември. И преди 3 години ги искаха при записване,  но ако детето е на бабин дом, се съгласяваха и по-късно да се занесат.
Да разбирам ли, че ТУЕС не изискват присъствие на виновника? Че нашият още се колебае дали да остава при баба си или не.
Миналата година ставаше и без присъствието на ученика.Един татко така си записа сина,но ни попита кой размер  тениска мерим,че и неговият син бил този размер. Тези тениски им ги дават на първият учебен ден преди самото откриване в класните стаи.И на самото откриване вече са с тях. Neutral Face

# 914
Разсейвайки се от пунктуационни и прочее грешки, смисълът на заповедта леко ми убегна, та се наложи да чета втори път. Това ми напомня случка с класната на дъщеря ми, която ми крещеше по телефона и ме питаше моето дете възпитано ли е.

Общи условия

Активация на акаунт