СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 104 162
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Аз да се върна малко на класирането - в кой момент бих могла да поискам информация за приетите деца по бал за дадена специалност? Представях си, че това е обществена информация, а то май трябва да се подава изрично заявление.

# 916
Тя, заповедта, е за напреднали поне С2 по БЕЛ и със сертификат от гадателския университет.
Много е готина за тренировки!
Като я разтълкувам, ще пратя опита си в МЗ, да ме проверят какво съм налучкала.

# 917
Влизам да ви кажа,че моята дъщеря е получила съобщение от госпожата на курсовете по математика и то гласи,от тази вечер да проверяват за първо класиране.Така че проверявайте.❤

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 19:00 от svetilo

# 918
Тя, заповедта, е за напреднали поне С2 по БЕЛ и със сертификат от гадателския университет.
Много е готина за тренировки!
Като я разтълкувам, ще пратя опита си в МЗ, да ме проверят какво съм налучкала.
                     Като разчетеш "Шифърът на Леонардо" моля,публикувай,че да знам утре да ходя ли на работа! Smiling Imp

# 919
Ние балове нямаме още изчислени, вие класиране чакате ..,не е честно

# 920
Аз умея да чакам. Чудя се обаче, дали черният ми дроб ще издържи това умение... Да излиза вече някакво класиране, че ми свърши допингът за търпение!

# 921
А, Дидия, много бързаш бе!
Да събера екип от специалисти, тълковници, гадатели и библиотека със справочна литература първо.

# 922
  • София
В нашия случай още няма попълнена колона с бал.
Как ще излезе тази вечер класиране - не знам.

# 923
Жената е казала да проверяват от тази вечер, не е казала, че ще излезе днес. Joy

# 924
То нали рошавият, който ще натисне копчето, си е тръгнал вече.
Няма за кога тази вечер. И ние нямаме бал.

# 925
  • София
Дидева, всеки път като публикуваш нещо и ми иде да натисна с пръст аватара ти- белким излезе това I класиране Joy

# 926
Гледам,че започнаха да се хвалят приети в Художествената гимназия в Пловдив.Скоро и при нас Simple Smile

# 927
Тъкмо щях да кажа, че копчета под път и над път. А и, за да сме в унисон със ситуацията, може да го натиснат дистанционно, тъй да се каже. Simple Smile

# 928
То нали рошавият, който ще натисне копчето, си е тръгнал вече.
Няма за кога тази вечер. И ние нямаме бал.
Ама защо така ги нарочихте ИТ-тата, че са рошави... ми те повечето са плешиви Simple Smile

# 929
Когато чакахме резултатите от НВО пак писа,че ще излезнат в петък и така стана.Знам ли и аз току виж остават извън работно време та да направят класирането 😂

Общи условия

Активация на акаунт