СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 104 172
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 930
  • софия
Не съм съгласна. Моето ит е с добро главово окосмление. Тези около него и те не страдат от подобни липси, други са им.

# 931
ТришаР, Joy
И при нас няма бал. Ще поиграя федербал с малкия, че май е по- добрата алтернатива от джин с тоник:)

# 932
Аз ги ( го) нарочих през 2017. Ако следваме тогавашното ми изказване, класирането го чакаме в понеделник сутрин.

# 933
То нали рошавият, който ще натисне копчето, си е тръгнал вече.
Няма за кога тази вечер. И ние нямаме бал.
Ама защо така ги нарочихте ИТ-тата, че са рошави... ми те повечето са плешиви Simple Smile

Ми така им тръгна.
Важното е да знаят, че ние с добри чувства, че да не решат до понеделник вечерта да чакаме.  Sweat Smile

# 934
  • София
IT-тата често не работят от 8 до 5, така че не е задължително да е приключил работният им ден.
Между другото това са IT специалисти към МОН или външна фирма?
Я и още нещо да питам съвсем извън темата. Как стои въпросът с квесторите в ЧУ? Пак ли са външни учители? От други ЧУ или от ДУ? Или си карат с техните собствени учители?

# 935
  • София
Я и още нещо да питам съвсем извън темата. Как стои въпросът с квесторите в ЧУ? Пак ли са външни учители? От други ЧУ или от ДУ? Или си карат с техните собствени учители?

При нас са били външни. Моят даже е спорил с тях дали може или не да си отдели черновите. Наложило им се да си прочетат инструктажа по случая.

# 936
В нашия случай още няма попълнена колона с бал.
Как ще излезе тази вечер класиране - не знам.

За РУО София област бала се появи вчера, за София град - няма. Rolling Eyes

# 937
Ей с какво ме карате да се занимавам - преброих ги - при нас са 50/50  рошави/плешиви..

# 938
Влизам да ви кажа,че моята дъщеря е получила съобщение от госпожата на курсовете по математика и то гласи,от тази вечер да проверяват за първо класиране.Така че проверявайте.❤
Тя добре, че не й е била по български 😂
Щеше да е голям резил 😉

# 939
Без снимка не вярвам за рошльовците аз😎 Виж, за плешивите нямам съмнения🤯

# 940
  • sofia
В нашия случай още няма попълнена колона с бал.
Как ще излезе тази вечер класиране - не знам.

За РУО София област бала се появи вчера, за София град - няма. Rolling Eyes
Точно, аз си мислех, че ще е попълнен автоматично. То направо може вече да сме записали детето, пък да не е въведен още бала JoyJoy

# 941
  • sofia
Влизам да ви кажа,че моята дъщеря е получила съобщение от госпожата на курсовете по математика и то гласи,от тази вечер да проверяват за първо класиране.Така че проверявайте.❤

Да се надяваме, че ще ги пуснат утре. Надеждата умира последна

# 942
Тя добре, че не й е била по български 😂
Щеше да е голям резил 😉
Бързала е жената ,но като цяло е така 😂😂😂Можела е по грамотно да пише

# 943
  • Пловдив
Уж четох някъде, ма не запомних, къде се вижда къде е приет? То има само колонка желание и колонка бал, не виждам колонка приет или неприет или каквато и да е подобна. Казахте, че е някаква неактивна колонка, ама такава не виждам. Не че чакам още тази вечер да има класиране, безмислено е дори. Така и така чак вторник се подава за второ/записва за 1.

# 944
  • у дома...
Ей с какво ме карате да се занимавам - преброих ги - при нас са 50/50  рошави/плешиви..

значи 50% рошави и 50% "рошави"!

Общи условия

Активация на акаунт