СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 105 178
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 510
А моят е впечатлен от една девойка, която играе Фортнайт, другите с нокти и рокли .. нямат шанс за сега
От отбора го впечатляват две девойки с изключителна издръжливост на физическата подготовка Simple Smile

# 511
  • Отвъд алеята зад шкафа
Моята сега нали е на къмпинг, намери си компания от познати деца и по цял ден не й виждам очите. Прибира се към 12.30 през нощта и спи до 10.00. Става, закусва и изчезва. Малката също - намери една банда на нейната възраст, по цял ден са с колелата из къмпинга, само като огладнее идва, снощи в 23.30 се прибра. Аз на няколко пъти аха да им кажа да си стоят повече при нас и се сещам за това как протекоха последните месеци. Та..оставям ги на свобода малко. И без това в София не излизат, особено пък вечер.

# 512
  • у дома...
Моята девойка е на етап кискаща се пуберка...

# 513
  • Велико Търново
И моята девойка е далеч от гаджета, но да видим в новия клас с 18 момчета как ще е Wink
Направо не знам какви занимания да й намеря - приятелите й ги няма, нямаме село или друго място извън Търново, където може да се разнообрази...По цял ден е вкъщи - чете, гледа телевизия, телефона с разните му там приложения и 2-3 пъти седмично идва с мен вечер да тренира.
Искрено се надявам да не продължи ДО наесен, защото съвсем ще забрави да общува, цял ден стои сама, с кого да говори...

# 514
Благодаря, много полезно. Нашето училище доста е дръпнало в сравнение с предишни години.

# 515
  • у дома...
И моята девойка е далеч от гаджета, но да видим в новия клас с 18 момчета как ще е Wink
Направо не знам какви занимания да й намеря - приятелите й ги няма, нямаме село или друго място извън Търново, където може да се разнообрази...По цял ден е вкъщи - чете, гледа телевизия, телефона с разните му там приложения и 2-3 пъти седмично идва с мен вечер да тренира.
Искрено се надявам да не продължи ДО наесен, защото съвсем ще забрави да общува, цял ден стои сама, с кого да говори...
А Ани само ме пита кога пак ще ходим в Търново... Любим град ни е.

# 516
  • Отвъд алеята зад шкафа
Забравих да кажа, че съм на много сюблимен момент в прочитането на миналогодишната тема. Значи главните герои, след много тревоги и безсънни нощи, са на път да поемат много голям риск с 3 класиране. Не се знае какъв ще е изходът и напрежението се покачва. Отивам да дочитам Blush

# 517
Забравих да кажа, че съм на много сюблимен момент в прочитането на миналогодишната тема. Значи главните герои, след много тревоги и безсънни нощи, са на път да поемат много голям риск с 3 класиране. Не се знае какъв ще е изходът и напрежението се покачва. Отивам да дочитам Blush

Не си падам по трилъра като жанр, особено на книга.
Потърси, ако се много пренапрегнеш, да го изгледаш някъде в тубата, че на досадните места може да се превърта.

# 518
  • София
Пак ще го кажа - учителите имат спешна нужда от обучение и стандарти в ДО, дори и при хибридно обучение (така му викали в Германия) не бива да се допуска анархията от тази година.

Изводите ми от наблюденията ми при ДО:
ДО не работи при деца под VI клас. Пълна загуба на време, резултати - съмнителни към нулеви. Иначе от МОН да си репортуват каквото искат. Ако тази година старира с ДО - ще е пълна катастрофа. ДО изисква постоянен надзор от възрастен с педагогически умения поне по 6 часа на ден за да имаме някаква средна успеваемост.
При деца VII - XII ДО работи при ефективност около 40 - 50 %, и то пак при наличието на непекъснат контрол от възрастен, иначе реални резултати - плачевни. И да свалят нивото на матурите, ако искат и картинки за оцветяване да им дадат на следващите матуранти - реалните знания ще са много ниски.
За деца I - IV клас ДО е абсолютно неприложимо за период по-дълъг от 10-15 дни.
Искрено се надявам от МОН да си опичат акъла и следващата учебна година да не старира с ДО.

# 519
  • о`майна лунна нощ е
Не мисля, че ще имам сили да играя рулетката на трето и четвърто класиране. Не съм хазартен тип. Както в елитните гимназии не всичко е ОК, така и в средния клас училища не отиват само диванета. Дано попадне на клас и учители.
Разделихме се с мечтата да приключим сагата още с излизането на първо класиране и със сигурност удължаваме чакането поне до второ. Подозирам, че ще е загуба на време, но сме длъжни да опитаме.

Благодаря на Дидева за таблиците. Благодаря и на всички Вас за анализите, които правите, разсъжденията, насоките, куража. Страшно много неща ми се избистриха, докато четях дискусиите тук.

# 520
Пак ще го кажа - учителите имат спешна нужда от обучение и стандарти в ДО, дори и при хибридно обучение (така му викали в Германия) не бива да се допуска анархията от тази година.

Искрено се надявам от МОН да си опичат акъла и следващата учебна година да не старира с ДО.
Ами то не зависи само от МОН. За МОН са последиците от отворените през лятото нощни заведения и стадиони. Но и премиера си го каза, че не може с карантината , защото хазната остава празна.

# 521
  • Бургас
Той и моя е далече, ама се гласеше на есен в "женската" гимназия какъв избор щял да има. 😂
Мария, и ние сме от Бургас. Коя е тази "женска" гимназия? Питам, защото моята девойка пък се моли да има достатъчно момчета, че била много "самотна", защото била сама (без гадже).Joy И поради тази причина не иска да има много стари познати в новия клас и чака с  нетърпение да завърже много нови запознанства и дай Боже и гадже. Smiley

# 522
Моята девойка също още не я вълнуват гаджета, но знае ли човек? Сигурно е едно, ако я приемат по първо желаниe ще има голям избор Simple Smile

Моята е същата. Никак не я вълнуват гаджета, дечко е в това отношение.Simple Smile
Подозирам, че ако я приемат на първо желание, вероятността да остане без гадже во веки веков е голяма:-)

Нашата е точно на обратния полюс. Бърза да порастне Simple Smile Още от 5 клас гаджетата са основния й интерес. Добре, че егото й надделява и не й позволява да “хлътне” сериозно. Но около нея все е пълно с влюбени младежи, борещи се за внимание - цветя, подаръци, анонимки и т.н. Затова и няма търпение за по-широка сцена.Иска хубаво училище с “много хубави момчета” (по собствените й думи). Simple Smile

# 523
  • София
За нас ДО беше успешно, само докато си бях вкъщи и имаше контрол от моя страна над тях, което беше към 2-3 седмици, през останалото време мъжа деца ли да наблюдава или да работи.
Иначе, ДО през ФБ, не е никакво ДО. Голяма работа, че после минаха в Школо, чата във ФБ работеше нонстоп, не само защото учителите пишеха там, ама колко му е да напишеш: "10 номер е тук" и да изчезнеш.

# 524
  • На морето!
Той и моя е далече, ама се гласеше на есен в "женската" гимназия какъв избор щял да има. 😂
Мария, и ние сме от Бургас. Коя е тази "женска" гимназия? Питам, защото моята девойка пък се моли да има достатъчно момчета, че била много "самотна", защото била сама (без гадже).Joy И поради тази причина не иска да има много стари познати в новия клас и чака с  нетърпение да завърже много нови запознанства и дай Боже и гадже. Smiley
Не съм Мария, но женските са ФЕГ и Руската.

Общи условия

Активация на акаунт