СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 103 835
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 800
  • у дома...
Просто_майка, а каква е логиката на такива училища по средата на желанията.
Нали не толкова желано ще може да се случи да спре детето и да не стигне до желани.
По желание на щерката е там. Тя си реди желанията, става въпрос за 127-мо с предприемачески профил с испански. Тя го иска заради езика. Тя си реди сама училищата, като заедно сме ги прегледали и избрахме кои да пишем.
Реално щерката има едно единствено желано училище. Двете паралелки в него са на първо и второ желание. Аз вярвам на Слънчева и силно се надявам детето да го приемат на първо класиране по първо желание. Балът ѝ е с 20 точки по-висок от миналогодишния минимален на първо класиране. От втори ешалон е.

Последна редакция: сб, 11 юли 2020, 18:30 от Просто_майка

# 1 801
  • София
За озеленяване на двора ни поискаха 40 000лв. Викам си, ще изчакаме, защото моето буземче може  да ни ги спести. 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

# 1 802
  • София
Аз за такова буферно училище написах това срещу нас. Ако по някаква случайност не я приемат на първо класиране, да ми е наблизо за подаване на заявление за второ класиране. То хич не е лошо, води се от втори ешалон.

# 1 803
Ама аз наистина съм написала “тайни”, вместо “трайни”. Вия от смях!!!!Пак съм сбъркала специалността!!!! Това от снимката не е трайно насаждение според мен, но никак не е лоша идея! Ще участваме на трето класиране за едногодишни култури и Тайни насаждения .. Simple Smile)))))

Вие хубаво си чакате първо класиране с нетърпение, аз да ви кажа, заредила съм се яко с Валидол за него. С тия буферни училища се подготвям да видя я “Тайни насаждения” в БУЗЕМА, я “Пътно строителна техника”. Simple Smile)))
Това ли са Тайни насаждения? 😂

# 1 804
  • София
Моят братовчед е учител в професионална гимназия и вчера ми разказва, че техният директор стои на компютъра и преглежда кои са приетите деца при тях. Аз - учудена , още няма класиране. Оказа се, че при тях имало по-малко желаещи от обявените места и всъщност всички, които са кандидатствали, ще бъдат приети.
Остава въпросът - каква информация получават директорите предварително?

Вчера Дидева беше копирала едно съобщение от РУО или МОН до директорите на училища, не помня, в което се казваше, че информацията за приетите при тях ученици ще бъде получена през електронната информационна система. Т.е. допускам, че всички директори имат предварително списъци с класираните при тях ученици. Нали като тръгне записването си отбелязват кой е отишъл и кой не да се запише, респ. да подаде заявление за второ класиране.

# 1 805
  • София
Нека пишем "ешЕлон". Вече безброй пъти го срещнах това "ешАлон". Да си припомним и ние нещо от правописа, не само от децата да искаме Joy

# 1 806
И по моя вътрешна информация класирането е готово , само ние не го виждаме. Директорите и част от учителите знаят минималните балове в паралелките си
Надявам се в понеделик сутринта в 9:00 да ни зарадват и ние да го видим туй пусто класиране.

# 1 807
  • Пловдив
Отдавна е готово, да...и на мен така ми шушнаха.

# 1 808
Здравейте!Може би въпросът ми е малко безсмислен, но щом списъците са готови, защо ни държат в напрежение, а не пуснат класирането?

# 1 809
Защото не са готови навсякъде. И защото първо обикновено се радваме на едни честни сини очи....Simple Smile

# 1 810
  • София
Отдавна е готово, да...и на мен така ми шушнаха.
Дано поне тогава да пуснат и статистиката, заедно с класирането, а не да тръпнат хората, които чакат за второ класиране.

# 1 811

Дано поне тогава да пуснат и статистиката, заедно с класирането, а не да тръпнат хората, които чакат за второ класиране.
                Няма за какво да се тръпне за второ класиране! Smirk Който е решил пуска заявлението в конкретното у-ще,в което е приет на първо  и ....тръпне за дата 20-ти да мръдне нагоре в желанията.Който не са го приели никъде си чака 20-ти!

# 1 812
  • София
Абе то и за първото няма за какво да се тръпне, след като трябва да чакаме честните сини очи, ама ей на - тръпна и се надявам да го видя преди да ме завърти центрофугата на работната седмица.

# 1 813
Класирането може да излезе преди от МОН да са обявили официално, че е излязло. Така се случи с резултатите от НВО.

# 1 814
Това става всяка година. Даже е имало случаи, когато някой пише, че е звънял в МОН и са го уверили, че класирането ще излезе примерно в 17 часа, а само минути преди това някой вече е написал излезеееее!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт