Бебешката количка - цяла наука за второ висше №45

• 54 041
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Алекс, тя и така ми е много скъпа, пък с коша за новородено - съвсем... Joy

# 91
Rave, аз ползвах eezy s+ с леко поларено чувалче (пробвала съм и с по-дебело, но пък то е по-дълго и увисва при крачетата малко) при температури от около 5 до към 10°C. Дъщеря ми беше на 4м и ползвах напълно легналото положение. И  аз много се чудех за този cocoon, но в крайна сметка редувах Окарото и сайбекса през пролетта и така и не се наложи да го вземам. Имай предвид обаче, че сайбекса е с доста по-тънък плат. Вярно, че е двоен пласт в задната част, където е главата на бебето, но като цяло не пази много при по-студено време. Аз хем я калявам малката, но слагах шапка, когато съм го ползвала, защото главата не е много защитена от студ така. С cocoon изглежда малко пО на завет като че ли.

# 92
Здравейте, мами! Днес си закупих от Вит Виталис тази количка https://visvitalisbg.com/product/bebe-stars-bebeshka-kombinirana … in1-jean-360t-181
На мен лично на живо много ми хареса. И при бутане е доста лека. Човека от магазина каза, че от средния клас е доста добра и качествена количка. Показа ни как се прибира. Също доста лесно и бързо.  За 4г. нямат рекламации на тази количка. Поне така твърдеше човека. Имаше и намаление с 7%, та я закупих за 780лв, което на мен ми се струва добра цена за количка 3 в 1. Надявам се, че съм избрала нещо качествено и да се ползва по-дълго време. Ще се радвам някоя мама, която ползва такава да сподели мнение.
А показа ли ви дали гръбчето в твърдия кош може да се надига?
И под купи си я, имаш предвид, че вече сте я взели, а не че е просто поръчана? Ако е при теб би ли проверила дали има горната опция, моля те.
Да, закупихме я. Има регулиране на гръбчето на летния кош, но на коша за новородено няма. Поразгледах го, но няма за повдигане. Мисля, че не е толкова фатално това. А и като се замислиш, нашите майки не са ни отглеждали в такива колички, с толкова много екстри и пак са ни отгледали добре. Все пак всеки си знае за себе си, а избора е голям. На мен лично тази си ми хареса и в сайта им и на живо. Може да отидеш на место и да поогледаш обстойно, за да видиш и сравниш и с други модели колички. Дано намериш най-подходящата за теб и най-вече удобна за бебчо. 🙂

# 93
Здравейте, мами, някоя от вас има ли мнение за количката Foppapedretti My Platinum Travel System 2018? Колебаем се между нея и Mon Amour на Peg Perego. За Перего четох много добри отзиви, видях я и на живо, но днес попаднах и на Фопата в интернет и се разколебах дали не е по-добра. Вие как мислите?

# 94
Здравейте, мами, някоя от вас има ли мнение за количката Foppapedretti My Platinum Travel System 2018? Колебаем се между нея и Mon Amour на Peg Perego. За Перего четох много добри отзиви, видях я и на живо, но днес попаднах и на Фопата в интернет и се разколебах дали не е по-добра. Вие как мислите?

Със сигурност бих взела Перегото. И на вид ми допада повече и като марка е някак по-доказала се на пазара.
Колкото до другата количка, освен несимпатична ми изглежда и изключително неудобна.

# 95
Според вас възможно ли е по някакъв начин да си създам/направя/купя/измисля само поставка за крачета, която да се регулира? Много съм доволна от сегашната си комбинирана количка, на която й липсва единствено това. Взех я с идеята да ме изкара до 6м и после да ползвам лятна, но се замислям предвид удобството й, дали пък не мога да си добавя поставка и да си остана с нея. Някой някакви идеи?
И отделно да препоръчате все пак лятна количка, която ще се ползва зимата 😂 и да е:
-до 8кг;
-маневрена
-компактна
-с цяла дръжка
-до 500лв?

# 96
В amazon.co.uk съм виждала допълнителна поставка за крачета, но не знам дали има универсални или са за определени модели. Тук по магазините не съм срещала такива.

Според вас възможно ли е по някакъв начин да си създам/направя/купя/измисля само поставка за крачета, която да се регулира? Много съм доволна от сегашната си комбинирана количка, на която й липсва единствено това. Взех я с идеята да ме изкара до 6м и после да ползвам лятна, но се замислям предвид удобството й, дали пък не мога да си добавя поставка и да си остана с нея. Някой някакви идеи?
И отделно да препоръчате все пак лятна количка, която ще се ползва зимата 😂 и да е:
-до 8кг;
-маневрена
-компактна
-с цяла дръжка
-до 500лв?

# 97
Аз пък се чудя, коя е тази комбинирана количка без поставка за крачета

# 98
Аз пък се чудя, коя е тази комбинирана количка без поставка за крачета
Без регулираща се поставка, имам предвид, само в една позиция е. ТО няма как без никаква Simple Smile
Единствената комбинирана, която открих около 8кг и да не е 1200лв нова. Чиполино ноа. Знам, че тук не сте фенове на марката, но аз съм много доволна. Сямо тая поставка....но така е, като я гледах само за периода до 6м. Изненада ме приятно в последствие.

# 99
  • София
грийнбейби, би ли дала подробности за тази количка, моля ? Flowers Bouquet
Има ли нещо, от което не си доволна ?
В магазин ми предложиха Chipolino Malta. Отговаря на всичките ми изисквания. Но аз много се чудя, защото все лоши неща съм чувала за марката. Confused

# 100
Модел от тази година е, всичко подробно е описано в нета.
Не съм доволна от факта, че няма регулираща се поставка, но наистина не очаквах да ми е толкова маневрена и удобна и да мисля да я ползвам като седалка...
Във вариант седалка е и с чупка на дупето при легнало положение, което също още обмислям. Ще оставя детето да се я прецени. Тежи малко под 8кг рама+кош, коете беше много важно за мен. Още се сещам как във Вис Виталис ми се изсмяха, че нямало такова нещо като комбинирана количка под 10кг, а аз вече я бях набелязала...както и да е Simple Smile
Не се сещам друго, лека ми е, маневрена, големи гуми, удобна дръжка, лесно сгъване, компактна е като се сгъне.
Няма дъждобран в комплекта. Сенникът можеше да е мааалко по-голям, но в никакъв случай не е малък.

# 101
Лоши неща за чиполино ли? Брей, да бях прочела форума по-рано една година😂 е аз съвсем случайнно от количка на Мутси купих количка на Чиполино Up and Down, изключително доволна съм! Лека, маневрена и мнооого здрава. Лесно се сгъва и разгъва, големи сенници и на двата коша и е на добра цена👌🏻 Зарибих и богатите мамчета  в квартала с тази количка и те си купиха 😀май трябва да ме почерпят хаха. Както и да е аз имам кошара за спане и игра на Чиполино, а от седмица и лятна количка. Мееега удобна! А аз държа да е лека и маневрена. Така, че май си е много индивидуално за марките! Успех 😉

# 102
Foppapedretti My Platinum Travel System 2018 и  Mon Amour на Peg Perego?
====================
От тези двете избирам Peg Perego.
Foppapedretti  има странна конструкция, с тази дръжка  и задигането на коша, столчето, на всичкото отгоре тежка 12-13 кг.

# 103
Имате ли впечатления от Recaro Easylife? Впечатли ме теглото й и компактното сгъване, което я прави подходяща за пътуване.

# 104
Здравейте, Мами. За тези поръчвали колички , чрез превозвач, нормално ли е доставката да ми е 30 кг? О_О Поръчала съм Cybex travel system:
-шаси,  кош 6 +, Атон М столче за кола. По мои сметка няма как да е повече от 20 кг? Едва ли има 10 кг стериопор?
Отделно, гледайки нета попаднах на това сравнение м/у Миос и Сайбекс, https://site.pishposhbaby.com/blog/2019/06/11/17470/. Дано е полезно на мамите, които се чудят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт